Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
amin evet canım biraz pahalı ama işlerinde iyi olduklarını düşünüyorum bide eşim biraz mükemmeliyetçi bi insan herşeyin en iyisi olsun istiyo istiyorsa hunlar’ımda karşılayacak

amin evet canım biraz pahalı ama işlerinde iyi olduklarını düşünüyorum bide eşim biraz mükemmeliyetçi bi insan herşeyin en iyisi olsun istiyo istiyorsa hunlar’ımda karşılayacak
Herseyi anladım canım hunlar’ın haric
Hayırlısıyla bebeginiz olsun insallaaaah

Selamün aleyküm canlarım bugün yine misafir üstüne misafir ağırladım daha yenigittiler ben de yazdım buraya L Loriklorik kuzum çok üzüldüm değerinin düşük olmasına ama rabbim demek ki şu an hayırlı görmedi biz hep hayırlısını istemiyor muyuz bakalıö görelim mevlam ne eyler neylerse güzel eyler senin için zor bi durum farkındayım ama duanı bırakma devam et belki de kendiliğinden gelecek bebeğin

Insallah kendiliginden gelir

Merhaba arkadaşlar size bir şey soracam.gecen hafta Pazartesi günü verdiğim kan değerim 32 çıktı çarşmba günü 54 .doktor 4 gün sonra yani bugun Pazar yap dedi testi .bende bugun kan testini verdim sonucum 200 lerde olması gerekirken 608 çıktı.bayagı katlanmış .inşallah bir sorun yoktur ama sizce normal mi

transferinin kaçıncı haftasındasın ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…