Dün acilde test yaptım .doktora mesaj attım bana Salı günü gel dedi ayrıntılı görüşelim diye .deger o kadar çok katlanınca maşallah merak ettim panik oldumcanım o zaman 4 haftalık diyelim normalde değerin iyi duruyor 2 kat artması gerektiği söyleniyor genelde.. Bence senin gayet iyi artmış canım ..
Sen doktora gitmeyi düşünüyor musun ?
korkacak bir durum yok şuanda değerin katlanması iyidir doktora gittiğinde değerin 1500 geçince sanırım kese görünüyormuş ..Dün acilde test yaptım .doktora mesaj attım bana Salı günü gel dedi ayrıntılı görüşelim diye .deger o kadar çok katlanınca maşallah merak ettim panik oldum
günaydın canım :)Günaydın kızlar
Günaydın hayırlı sabahlarGünaydın kızlar
yerleşme kanaması mıKızlar regl günüme daha 4 gün var dün akşam akıntıyla pembe kanama gibi geldi agdet olcam sandım iğne ilaçlardan erken gelecek diye düşündüm sabah kalktıgımda da kahverengi kan geldi azcık sonra kesildi neyin nesi anlamadim
Öncelikle umutlanmamalisin canım, bunlar adet haberciside olabilir hamileleik belirtiside olabilur yarinda bekle bakalim akıntın ne hal alacak gözlemle sonrada test yaparsin hakkinda hayırlısı olsun gonlune gore versin rabbimKızlar regl günüme daha 4 gün var dün akşam akıntıyla pembe kanama gibi geldi agdet olcam sandım iğne ilaçlardan erken gelecek diye düşündüm sabah kalktıgımda da kahverengi kan geldi azcık sonra kesildi neyin nesi anlamadim
Bu ay bütün günleri değerlendirdik ama çok ağır bir grip geçirdim daha yeni iğneler ilaçlar olmamıştır diye düşünüyordum hep ama böyle de birşey yaşadım kafam karıştı ilk gebeligimde yerleşme kanaması falan da yaşamadım ne düşünsem bilemedimyerleşme kanaması mı
Amin canim cok sagolÖncelikle umutlanmamalisin canım, bunlar adet haberciside olabilir hamileleik belirtiside olabilur yarinda bekle bakalim akıntın ne hal alacak gözlemle sonrada test yaparsin hakkinda hayırlısı olsun gonlune gore versin rabbim
Tutacağı varsa tutuyor hastalıklar ilaçlar bahane, ben de çok ağır bir grip geçirip sonrasında öğrenmiştim...Anlattığınız yerleşme kanamasına benziyor ama boş yere umut vermek de istemem hayırlısı olsunBu ay bütün günleri değerlendirdik ama çok ağır bir grip geçirdim daha yeni iğneler ilaçlar olmamıştır diye düşünüyordum hep ama böyle de birşey yaşadım kafam karıştı ilk gebeligimde yerleşme kanaması falan da yaşamadım ne düşünsem bilemedim
Aynen gelecegi varsa geliyor sipalarTutacağı varsa tutuyor hastalıklar ilaçlar bahane, ben de çok ağır bir grip geçirip sonrasında öğrenmiştim...Anlattığınız yerleşme kanamasına benziyor ama boş yere umut vermek de istemem hayırlısı olsun
Pazar günüydü baska hastanede verdik degeri . Olsada dusmussustur . Çünkü sabahtan beri deli gibi temizlik yapiyorumçok kritik bir değer yükselebilir canım tekrar çağırdı mı doktor ?ne dedi
Ya sen çok sinir oldun dimi acaba cocuk vardı da değerin mi düştü bende onu düşündüm yani bu değer çok kritik bişeyPazar günüydü baska hastanede verdik degeri . Olsada dusmussustur . Çünkü sabahtan beri deli gibi temizlik yapiyorum
Dusee bence yukselse bile devami gelmezYa sen çok sinir oldun dimi acaba cocuk vardı da değerin mi düştü bende onu düşündüm yani bu değer çok kritik bişey
Yükselebilir de düşebilir de
Canım benim kısmet değilmiş o zaman dondurulmislarin var mı?Dusee bence yukselse bile devami gelmez
Yok kuzum dondurulmuslarimCanım benim kısmet değilmiş o zaman dondurulmislarin var mı?
Allah ım bir an önce nasip etsin doğal yollaYok kuzum dondurulmuslarimnapalim saglik olsun kuzum olan oldu. Hoc isyan etmedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?