Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım o zaman 4 haftalık diyelim normalde değerin iyi duruyor 2 kat artması gerektiği söyleniyor genelde.. Bence senin gayet iyi artmış canım ..
Sen doktora gitmeyi düşünüyor musun ?
Dün acilde test yaptım .doktora mesaj attım bana Salı günü gel dedi ayrıntılı görüşelim diye .deger o kadar çok katlanınca maşallah merak ettim panik oldum

Dün acilde test yaptım .doktora mesaj attım bana Salı günü gel dedi ayrıntılı görüşelim diye .deger o kadar çok katlanınca maşallah merak ettim panik oldum
korkacak bir durum yok şuanda değerin katlanması iyidir doktora gittiğinde değerin 1500 geçince sanırım kese görünüyormuş ..

Kızlar regl günüme daha 4 gün var dün akşam akıntıyla pembe kanama gibi geldi agdet olcam sandım iğne ilaçlardan erken gelecek diye düşündüm sabah kalktıgımda da kahverengi kan geldi azcık sonra kesildi neyin nesi anlamadim

yerleşme kanaması mı

Öncelikle umutlanmamalisin canım, bunlar adet haberciside olabilir hamileleik belirtiside olabilur yarinda bekle bakalim akıntın ne hal alacak gözlemle sonrada test yaparsin hakkinda hayırlısı olsun gonlune gore versin rabbim

yerleşme kanaması mı
Bu ay bütün günleri değerlendirdik ama çok ağır bir grip geçirdim daha yeni iğneler ilaçlar olmamıştır diye düşünüyordum hep ama böyle de birşey yaşadım kafam karıştı ilk gebeligimde yerleşme kanaması falan da yaşamadım ne düşünsem bilemedim

Öncelikle umutlanmamalisin canım, bunlar adet haberciside olabilir hamileleik belirtiside olabilur yarinda bekle bakalim akıntın ne hal alacak gözlemle sonrada test yaparsin hakkinda hayırlısı olsun gonlune gore versin rabbim
Amin canim cok sagol aynen bende öyle düşünüyorum bakalim bekleyelim ne olacak

Tutacağı varsa tutuyor hastalıklar ilaçlar bahane, ben de çok ağır bir grip geçirip sonrasında öğrenmiştim...Anlattığınız yerleşme kanamasına benziyor ama boş yere umut vermek de istemem hayırlısı olsun

Aynen gelecegi varsa geliyor sipalar Rabbim En sağlıklı ve hayırlı zaman da nasip etsin inşallah hepimize

L Loriklorik canım doktora gittinmi? Birde geçen televizyonda şey diyprdu doktor bazı kadınların vücudu yabancı madde kabul etmiyormus embriyo dahil sen doktorunla bunu bir görüşsene özel testler yapıyorlar bununla ilgili böyle birşey varsa tedavi ediyorlarmıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…