- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Dogal yolla olsaydi keske su an herkes beno umutsuz vaka olarak bakiyor ozellikle kaynanam.Allah ım bir an önce nasip etsin doğal yolla
Benim vucudum yuttu embriyoyu sanirimL Loriklorik canım doktora gittinmi? Birde geçen televizyonda şey diyprdu doktor bazı kadınların vücudu yabancı madde kabul etmiyormus embriyo dahil sen doktorunla bunu bir görüşsene özel testler yapıyorlar bununla ilgili böyle birşey varsa tedavi ediyorlarmıs
Benim kaynanam da bende sorun yoktu eşimde var o yüzden tup bebek yapıyoruz bizim tup bebek denedigimizi biliyor benim şu kadar yumurtam var dedim seninki kalitesiz mıydi ondan mı olmuyor dedi bende dedim ki biz kimin sorunundan dolayı tup bebek yaptırıyoruz acaba dedim sonra sustu.. yani sorun erkek tarafında da olsa seni suçlamaya çalışırlar yazık ya vallaDogal yolla olsaydi keske su an herkes beno umutsuz vaka olarak bakiyor ozellikle kaynanam.
VallaBenim vucudum yuttu embriyoyu sanirimgidersem soylerim daha gitmedim
Ama sana tedaviden önce bir ilaç veriyorlar sanmıyorum öyle bisey olacağını bagisiklikla alakalıBenim vucudum yuttu embriyoyu sanirimgidersem soylerim daha gitmedim
Oyle oyle gercekten . Dun agliyorum zaten icim yaniyor. Teselli edicegine .sendeydi sorun dimi rahimim acildi dedik olucak dedik olmadi. Elimde olmadan bagirdim onaBenim kaynanam da bende sorun yoktu eşimde var o yüzden tup bebek yapıyoruz bizim tup bebek denedigimizi biliyor benim şu kadar yumurtam var dedim seninki kalitesiz mıydi ondan mı olmuyor dedi bende dedim ki biz kimin sorunundan dolayı tup bebek yaptırıyoruz acaba dedim sonra sustu.. yani sorun erkek tarafında da olsa seni suçlamaya çalışırlar yazık ya valla
Evet kullandim 1 kutu ilac o sekilde . Genetik tipta randevu aldim bi de genetigimize bakar bu aradaAma sana tedaviden önce bir ilaç veriyorlar sanmıyorum öyle bisey olacağını bagisiklikla alakalı
Hersey oluyor tabi nasip kismet bir sonrakineVallasöyle canım ihmale gelmez çünkü tüp bebek birkaç kere yaptırıp olmayanların genelde böyle bir sorun çıkıyormus sanırım
Sakın üzülme inşallah bir sonraki denemen de olacakOyle oyle gercekten . Dun agliyorum zaten icim yaniyor. Teselli edicegine .sendeydi sorun dimi rahimim acildi dedik olucak dedik olmadi. Elimde olmadan bagirdim ona
bende alacağım canım genetiğimize baktıralım bakalım en azından bir sorun varsa tedavi edilsin sonra ikinci tedaviye geçilsinEvet kullandim 1 kutu ilac o sekilde . Genetik tipta randevu aldim bi de genetigimize bakar bu arada
Uzulmedim dun agladim bitti sonucta Rabbimin takdiri hersey. Kurban oldugumun vardir bi bildigi .Sakın üzülme inşallah bir sonraki denemen de olacak
Bi de ona baktiralim bakalim . Belki ondan dllayi olmadi bilemeyiz kibende alacağım canım genetiğimize baktıralım bakalım en azından bir sorun varsa tedavi edilsin sonra ikinci tedaviye geçilsin
evet canım bir de bence tuttu diye düşünüyorum sende yoksa o değer öyle tuhaf çıkmazdıUzulmedim dun agladim bitti sonucta Rabbimin takdiri hersey. Kurban oldugumun vardir bi bildigi .
evet insanlarda kan sorunu olduğundan dolayı bile zor hamile kalıyorBi de ona baktiralim bakalim . Belki ondan dllayi olmadi bilemeyiz ki
Cok umutluydum niyeyseevet canım bir de bence tuttu diye düşünüyorum sende yoksa o değer öyle tuhaf çıkmazdı
Ya ooff en ince detayina gore bakiyoruz artikevet insanlarda kan sorunu olduğundan dolayı bile zor hamile kalıyor
ya iki tane olması çok güzeldi tutma şansı daha yüksekti .. bende senden umutluydum ..Cok umutluydum niyeyse
Nerden bakılıyor hangi bölümden
Umut dunyasiya iki tane olması çok güzeldi tutma şansı daha yüksekti .. bende senden umutluydum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?