Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden bakılıyor hangi bölümden genetik tibtan randevu aldim o bakar mi
bakıyor olmaları lazım.. spermle bakıyorlar.. spermden yapıyorlar DNA hasar testini
kadında ve erkekte problem olmasa bile tüp bebek tutmama sebebinin çoğu DNA hasarından kaynaklıymış

bakıyor olmaları lazım.. spermle bakıyorlar.. spermden yapıyorlar DNA hasar testini
kadında ve erkekte problem olmasa bile tüp bebek tutmama sebebinin çoğu DNA hasarından kaynaklıymış
Keske boyle seyler bilmeseydik

bende onu tek bir test yapılıyor herşey çıkıyor sanıyordum labaratuarla konuştum hayır tek bir test herşey çıkmıyor eşinin sperm dna sına sizin kromozom analizin yapılıyor dedi başka istenilen şeyler varsa doktorunuzla görüşün ona göre bişey yapalım dedi ..

Keske boyle seyler bilmeseydik

yaptırın kızlar mutlaka... bende herşey normal olsa bile.. birgün tüp bebeğe başlayacak olursam kesinlikle yaptıracam önce.. ve korkmayın DNA hasarı yüksek çıksa bile 3 aylık tedaviyle geçiyor.

yaptırın kızlar mutlaka... bende herşey normal olsa bile.. birgün tüp bebeğe başlayacak olursam kesinlikle yaptıracam önce.. ve korkmayın DNA hasarı yüksek çıksa bile 3 aylık tedaviyle geçiyor.
evet bende deneyeceğim ama doktorun ne istediğine bağlı tabiki

baktırcaz inşallah bakalım nolacak ama bu bir kaç haftadır kendimi yorgun hissediyorum

Kizlar yazdiklrinizi okudum da bisey merk ettim. Bu tup bebek tedavisinde rahimi guclndircek ilclar da verilio mu ? Yani hic oncesinde bakilio mu rahim saglikli mi embriyolar tutunabilir mi diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…