- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
merhaba canım öncelikle nasılsın ?=
bakıyor olmaları lazım.. spermle bakıyorlar.. spermden yapıyorlar DNA hasar testiniNerden bakılıyor hangi bölümdengenetik tibtan randevu aldim o bakar mi
nereden baktırcan ?Nerden bakılıyor hangi bölümdengenetik tibtan randevu aldim o bakar mi
iyiyim kuzucum sen nasılsın ?merhaba canım öncelikle nasılsın ?=
Ben şuadan tutmamasının sebebi genetikte olabilir düşüncesindeyim yaptırcaz bakalım ..
Keske boyle seyler bilmeseydikbakıyor olmaları lazım.. spermle bakıyorlar.. spermden yapıyorlar DNA hasar testini
kadında ve erkekte problem olmasa bile tüp bebek tutmama sebebinin çoğu DNA hasarından kaynaklıymış
Hasekiden aldimnereden baktırcan ?
bende onu tek bir test yapılıyor herşey çıkıyor sanıyordum labaratuarla konuştum hayır tek bir test herşey çıkmıyor eşinin sperm dna sına sizin kromozom analizin yapılıyor dedi başka istenilen şeyler varsa doktorunuzla görüşün ona göre bişey yapalım dedi ..bakıyor olmaları lazım.. spermle bakıyorlar.. spermden yapıyorlar DNA hasar testini
kadında ve erkekte problem olmasa bile tüp bebek tutmama sebebinin çoğu DNA hasarından kaynaklıymış
ben bir yerle görüşeceğim ondan sonra doktor benden neler isterse ona göre yaptıracağız eşimleHasekiden aldim
Keske boyle seyler bilmeseydik
bende onu tek bir test yapılıyor herşey çıkıyor sanıyordum labaratuarla konuştum hayır tek bir test herşey çıkmıyor eşinin sperm dna sına sizin kromozom analizin yapılıyor dedi başka istenilen şeyler varsa doktorunuzla görüşün ona göre bişey yapalım dedi ..
evet bende deneyeceğim ama doktorun ne istediğine bağlı tabikiyaptırın kızlar mutlaka... bende herşey normal olsa bile.. birgün tüp bebeğe başlayacak olursam kesinlikle yaptıracam önce.. ve korkmayın DNA hasarı yüksek çıksa bile 3 aylık tedaviyle geçiyor.
İnşallah canımHersey oluyor tabi nasip kismet bir sonrakine
baktırcaz inşallah bakalım nolacak ama bu bir kaç haftadır kendimi yorgun hissediyorumyaptırın kızlar mutlaka... bende herşey normal olsa bile.. birgün tüp bebeğe başlayacak olursam kesinlikle yaptıracam önce.. ve korkmayın DNA hasarı yüksek çıksa bile 3 aylık tedaviyle geçiyor.
Ben de doktorumla gorisiyim yine bakalim . Kuzzuumm sen ne zaman adetolmustinben bir yerle görüşeceğim ondan sonra doktor benden neler isterse ona göre yaptıracağız eşimle
Bana vermedilerKizlar yazdiklrinizi okudum da bisey merk ettim. Bu tup bebek tedavisinde rahimi guclndircek ilclar da verilio mu ? Yani hic oncesinde bakilio mu rahim saglikli mi embriyolar tutunabilir mi diye.
31 ocakta noldu kiBen de doktorumla gorisiyim yine bakalim . Kuzzuumm sen ne zaman adetolmustin
iğne vermediler mi progesteron iğnesiBana vermediler
Ya o degil negatif sonuc aldiktan ne kadar sure sonra oldun31 ocakta noldu ki
Verdi hem igne hem jeliğne vermediler mi progesteron iğnesi
negatif sonucu 31 ocakta adet olarak aldım sonra gittim kan testi yaptırdım sonuç negatifti ..Ya o degil negatif sonuc aldiktan ne kadar sure sonra oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?