- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benim de dundu adet tarihim daha olmadimnegatif sonucu 31 ocakta adet olarak aldım sonra gittim kan testi yaptırdım sonuç negatifti ..
daha adet olmadım bu ay olmam lazım hatta bu haftalarda adet olacağım belirtilerim var
lorikcimmm allah herseyı bızın ıcın en ıyı bılıyor isyan etmemen sana kazandıracak emın ol doktora gıttın mı gorustunuz mu bugun gorusecektın yaYok kuzum dondurulmuslarimnapalim saglik olsun kuzum olan oldu. Hoc isyan etmedim .
Cnm yarın testini tekrarla lütfen en azindan emin olursunBenim de dundu adet tarihim daha olmadim
Bugün 4 gunum malesef regl oldum bu ay çok emindim ama test doğruymuşBir hafta sonra tekrarla testini canım insallah hamilesindir
benim gecen aylardada bu sekilde cıkmıstı oyüzden emin olamıyorum kuzum bekleyip görecez varmı yokmu bebek
saglıcakla kucagına al insallah gözünüzaydın canım
Acaba o progestron mu rahim icindi diyecem ama genelde tutunsun diye verilio. Benm demk istedgim transfer olmadan once rahmi guclndrmek icinBana vermediler
seninki gecikebilir bu ayda ben tüp bebek yaptırdığım ay günümde oldumBenim de dundu adet tarihim daha olmadim
Canım benim inşallah olmasınBenim de dundu adet tarihim daha olmadim
Ben temizlik yapıyormKızlar nerdesiniz yahu kimse yazmıyor
Gittim ilac verdi 2 ay sonra gel dedi. Cunku rezervin az zaman kaybi yaşarsın dedilorikcimmm allah herseyı bızın ıcın en ıyı bılıyor isyan etmemen sana kazandıracak emın ol doktora gıttın mı gorustunuz mu bugun gorusecektın ya
Yok kuzum ya umudum yokCnm yarın testini tekrarla lütfen en azindan emin olursun
Ever doktor dediseninki gecikebilir bu ayda ben tüp bebek yaptırdığım ay günümde oldum
Olurum 10 15 gun gecikirmişCanım benim inşallah olmasın
toptan cevap vermişsin :)Gittim ilac verdi 2 ay sonra gel dedi. Cunku rezervin az zaman kaybi yaşarsın dedi
Yok kuzum ya umudum yok
Ever doktor dedi
Olurum 10 15 gun gecikirmiş
Kolay gelsin canımBen temizlik yapıyormarada bi göz gezdiriyorum
canım seni üzmek istemem ama adetten önce gelen bi akıntı gibi geldi bana çünkü benimde öyle oluyo adetten bi kaç gün gelen bi akıntıya benzettim ama yine inşllah bebeşin habercisidirmerhaba kızlar bir şey soracağım reglim gecikmeli 5 gün oluyor ama iki aydır gecikme yaşadığım için 1 hafta beklemedeyim test için
ancak dün akşam çok değişik bir akıntım oldu.
böyle sıvı değil katı gibi beyaz ve yapışkan ama öyle uzayan formda değil bildiğin katı gibi yapışkan bunun sebebini bilen var mı koku da yok akıntı da
bilenler cevaplayabilirse çok mutlu olurum
Persembe netlesicek hersey dua edin bu sefer saglikli.olsun lutfen 4 kaybim varBatlarını yazdırmak isteyen ciceklerim beni etiketleyin alıntı yapın vs
Baldanhatun canım senin durumun ne?
Dua ediyorum insallah rabbim nasip eder vsrdir3bi bildigi . Nana adet oldu dunSelam kızlar iyidir inş herkes. L Loriklorik üzüldüm cnm sonucuna ama dua et unutma Rabbim ol der ve olur umutsuz olma. N Nana Ana adet oldun mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?