Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
negatif sonucu 31 ocakta adet olarak aldım sonra gittim kan testi yaptırdım sonuç negatifti ..
daha adet olmadım bu ay olmam lazım hatta bu haftalarda adet olacağım belirtilerim var
Benim de dundu adet tarihim daha olmadim

Yok kuzum dondurulmuslarim napalim saglik olsun kuzum olan oldu. Hoc isyan etmedim .
lorikcimmm allah herseyı bızın ıcın en ıyı bılıyor isyan etmemen sana kazandıracak emın ol doktora gıttın mı gorustunuz mu bugun gorusecektın ya

Kızlar testlerimi yorumlar mısınız

Eklentiler

• 48C82177-E27D-459E-981C-7F1ADF2C1A07.webp
    94,2 KB · Görüntüleme: 22
Bugün 4 gunum malesef regl oldum bu ay çok emindim ama test doğruymuş

lorikcimmm allah herseyı bızın ıcın en ıyı bılıyor isyan etmemen sana kazandıracak emın ol doktora gıttın mı gorustunuz mu bugun gorusecektın ya
Gittim ilac verdi 2 ay sonra gel dedi. Cunku rezervin az zaman kaybi yaşarsın dedi
Cnm yarın testini tekrarla lütfen en azindan emin olursun
Yok kuzum ya umudum yok
seninki gecikebilir bu ayda ben tüp bebek yaptırdığım ay günümde oldum
Ever doktor dedi
Canım benim inşallah olmasın
Olurum 10 15 gun gecikirmiş

merhaba kızlar bir şey soracağım reglim gecikmeli 5 gün oluyor ama iki aydır gecikme yaşadığım için 1 hafta beklemedeyim test için
ancak dün akşam çok değişik bir akıntım oldu.
böyle sıvı değil katı gibi beyaz ve yapışkan ama öyle uzayan formda değil bildiğin katı gibi yapışkan bunun sebebini bilen var mı koku da yok akıntı da
bilenler cevaplayabilirse çok mutlu olurum

canım seni üzmek istemem ama adetten önce gelen bi akıntı gibi geldi bana çünkü benimde öyle oluyo adetten bi kaç gün gelen bi akıntıya benzettim ama yine inşllah bebeşin habercisidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…