Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım seni üzmek istemem ama adetten önce gelen bi akıntı gibi geldi bana çünkü benimde öyle oluyo adetten bi kaç gün gelen bi akıntıya benzettim ama yine inşllah bebeşin habercisidir
valla hasta regl olsamda en azından ovülasyon testi denemek istiyorum bu gecikme bitsede başlayabilsem :)

Bugün mü gidecektn yoksa perşembe mi cnm

S.a kızlar bugün sabahtan direksiyon dersim vardı hocam direksiyon hakimiyetin iyi dedi ilk dersten trafiğe çıkardı bile önce derse girdim sonra hastaneye gittim hiç bişey anlamadım merkez binasında varmış ayrıntılı ultrason boşa gittim cins doktor ultrasona yolladı ama ordaki bayandan hoslanmafm göremedim vs dedi cinsiyete zaten sonucu doktora da gösteremedim yarına başka hastaneye aldım randevu cinsiyet için iyice merak ediyorum açıkçası artık ya ayın 11 ine de perinatoloji randevusu aldım ayrıntılı için insAllah geç kalınmış demezler bklm sonra eve gelince yürüyüş yapmak için dışarı çıktım akşama da ablama gidicez çaya sizler naislsinz

Hayırlısı olsun balam vardır bundada bir hayır
N Nana Ana demek sen de son gorulmeni kapattin haaaaaa seni seniiii
Yeni akıma ayak uyduruyorum cicegim
Kızlar nerdesiniz yahu kimse yazmıyor
Kendi kendime konusmamaya and ictim bu topikte birazda siz konusun ciceklerim
Ben temizlik yapıyorm arada bi göz gezdiriyorum
Kolay gelsin tatlım
Benim ovüden sonra sürekli geldi o akıntı ve dünde adet oldum cokta akıntıya takılmamak lazım cicegim ama yinede insallah hamilesindir diyelim
hahahaha yakalandııııııııııı birde bize kızıyordu
N Nana Ana anamız sen çok yaşaaaaaa
Cokmu hosuna gittiiiii kızzzzzz
Persembe netlesicek hersey dua edin bu sefer saglikli.olsun lutfen 4 kaybim var
Bu sefer dedigine göre hamilesinnn hayırlısı olsun kuzummm insallah saglıcakla annesine sımmmsıkı tutunur ve kopmaz senden melegin
Selam kızlar iyidir inş herkes. L Loriklorik üzüldüm cnm sonucuna ama dua et unutma Rabbim ol der ve olur umutsuz olma. N Nana Ana adet oldun mu cnm
Oldum canım dün oldum bayada geliiiir sakırsukur
Bugün mü gidecektn yoksa perşembe mi cnm
Persembeye aldım canım randevuyu
İnsallah ilk sınavda gecersin ehliyetine kavusursun balam
Kendi doktorun degilmiydi bugün gittigin ve ben niye kızın olacakmıs gibi hissettim birden insallah ne istiyorsan o olsun tabi

Sen kapatamazsin yasak sana

Gittim ilac verdi 2 ay sonra gel dedi. Cunku rezervin az zaman kaybi yaşarsın dedi

Yok kuzum ya umudum yok

Ever doktor dedi

Olurum 10 15 gun gecikirmiş
Peki lorikcim yine aynı merkezle mi yaptırcaksın, bugun gittiğinde doktorun tutumunu begendin mi umutlu mu konustu yoksa karamsarmıydı analiz ettin mi

İnsallah ilk sınavda gecersin egliyetine kavusursun balam
Kendi doktorun degilmiydi bugün gittigin ve ben niye kızın olacakmıs gibi hissettim birden insallah ne istiyorsan o olsun tabi
insAllah cnm vala karnım cikmadan iyice hallolur 2.-3. sınava kalmaz insAllah
Ay bilmiorum kız benim içimden erkek geçiyor baştan beri nedense ama sağlıklı olsun tabi kızım olursa da üzülmem tabiki kızıma yoldaş olur kız kardeş çok başka çünki cicili böcülü giydiririim öyle olursa kızımın bı çok şeyini saklamıştım kendi doktorum değildi aynen cnm gecikmesin diye başka doktora almıştım güya ama olmadı doktor çok önemli hakikaten bı daha kendi doktoruma bulurum insAllah

Oh darisi bana insllh. Ben de bi ogreneydim arabayi sennki de baya esrarengiz cikti cinsiyet olayi
Ay benm de yarin ogretmnlik mulakat sonucum aciklncak. Cok heyacnliym. Bklm bu sefer atanabilcek miyim

Direksiyon hakimiyetin iyiyse sınavdada cok dikkatli davranırsan gecersin balam hic zor degil heyecanlanma yeterki
Sen anasın senin icine dogan olur insallah olmazsada dedigin gibi kızına yoldas olur ikiside harika bence saglıkla dogsunda sürekli kontrol et canım randevu sistemini sabah erken saatlerdede bak bulursun insallah kontrole diye cagırmıyorlarmı sen devlet hastanesinemi gidiyordun kuzum

Cok sıkılıyorum böyle anlamsız geliyor herkesin ne yaptıgımı görmemesi ikigüne acarım ben kesin
Nereye girdigimi görmüyorsun pesimden gelmiyorsun cok banel
Gidebilcegin konulari az cok bildgim icin gorurum yine seni misal dun bi konuya yorum yapmistin yanlis hatrlamiosaam

Oh darisi bana insllh. Ben de bi ogreneydim arabayi sennki de baya esrarengiz cikti cinsiyet olayi
Ay benm de yarin ogretmnlik mulakat sonucum aciklncak. Cok heyacnliym. Bklm bu sefer atanabilcek miyim
Inşallah olumlu sonuçlanır da atanirsin canım hamişlik nasıl gidiyor kız cinsiyeti neydi senin bebişin

Peki lorikcim yine aynı merkezle mi yaptırcaksın, bugun gittiğinde doktorun tutumunu begendin mi umutlu mu konustu yoksa karamsarmıydı analiz ettin mi
Ayni merkezde devam edicez .doktorumdan memnunum ya onun yapicak biseyi yok sonucta elinden geleni yapti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…