- 10 Nisan 2019
- 215
- 199
- 103
valla hasta regl olsamda en azından ovülasyon testi denemek istiyorum bu gecikme bitsede başlayabilsem :)canım seni üzmek istemem ama adetten önce gelen bi akıntı gibi geldi bana çünkü benimde öyle oluyo adetten bi kaç gün gelen bi akıntıya benzettim ama yine inşllah bebeşin habercisidir
Deil mii
Bugün mü gidecektn yoksa perşembe mi cnmBiliyorum kuzum ama sikayet edecem bu gidecegim doktora o daha önce gittigim doktoru kısırsın dedi sen bana diyecem pkon var kısırsın dedi diyecem
Bu arastırma hastanesine kackere gittim bana cok güzel sonucların demislerdi fark olmusmu bir sene icinde birdaha kontrol ettirecem
Hayırlısı olsun balam vardır bundada bir hayırBugün 4 gunum malesef regl oldum bu ay çok emindim ama test doğruymuş2020 BIZE BEBEKLE GEL
Ya o degil negatif sonuc aldiktan ne kadar sure sonra oldun negatif sonucu 31 ocakta adet olarak aldım sonra gittim kan testi yaptırdım sonuç negatifti .. daha adet olmadım bu ay olmam lazım hatta bu haftalarda adet olacağım belirtilerim varwww.kadinlarkulubu.com
Yeni akıma ayak uyduruyorum cicegim
Kendi kendime konusmamaya and ictim bu topikte birazda siz konusun ciceklerimKızlar nerdesiniz yahu kimse yazmıyor
Kolay gelsin tatlımBen temizlik yapıyormarada bi göz gezdiriyorum
Benim ovüden sonra sürekli geldi o akıntı ve dünde adet oldum cokta akıntıya takılmamak lazım cicegim ama yinede insallah hamilesindir diyelimmerhaba kızlar bir şey soracağım reglim gecikmeli 5 gün oluyor ama iki aydır gecikme yaşadığım için 1 hafta beklemedeyim test için
ancak dün akşam çok değişik bir akıntım oldu.
böyle sıvı değil katı gibi beyaz ve yapışkan ama öyle uzayan formda değil bildiğin katı gibi yapışkan bunun sebebini bilen var mı koku da yok akıntı da
bilenler cevaplayabilirse çok mutlu olurum
Cokmu hosuna gittiiiii kızzzzzz
Bu sefer dedigine göre hamilesinnnPersembe netlesicek hersey dua edin bu sefer saglikli.olsun lutfen 4 kaybim var❤
Oldum canım dün oldum bayada geliiiir sakırsukurSelam kızlar iyidir inş herkes. L Loriklorik üzüldüm cnm sonucuna ama dua et unutma Rabbim ol der ve olur umutsuz olma. N Nana Ana adet oldun mu cnm
Persembeye aldım canım randevuyuBugün mü gidecektn yoksa perşembe mi cnm
İnsallah ilk sınavda gecersin ehliyetine kavusursun balamS.a kızlar bugün sabahtan direksiyon dersim vardı hocam direksiyon hakimiyetin iyi dedi ilk dersten trafiğe çıkardı bile ☺ önce derse girdim sonra hastaneye gittim hiç bişey anlamadım merkez binasında varmış ayrıntılı ultrason boşa gittim cins doktor ultrasona yolladı ama ordaki bayandan hoslanmafm göremedim vs dedi cinsiyete zaten sonucu doktora da gösteremedim yarına başka hastaneye aldım randevu cinsiyet için iyice merak ediyorum açıkçası artık yaayın 11 ine de perinatoloji randevusu aldım ayrıntılı için insAllah geç kalınmış demezler bklm sonra eve gelince yürüyüş yapmak için dışarı çıktım akşama da ablama gidicez çaya sizler naislsinz
Sen kapatamazsinHayırlısı olsun balam vardır bundada bir hayır
Yeni akıma ayak uyduruyorum cicegim
Kendi kendime konusmamaya and ictim bu topikte birazda siz konusun ciceklerim
Kolay gelsin tatlım
Benim ovüden sonra sürekli geldi o akıntı ve dünde adet oldum cokta akıntıya takılmamak lazım cicegim ama yinede insallah hamilesindir diyelim
Cokmu hosuna gittiiiii kızzzzzz
Bu sefer dedigine göre hamilesinnnhayırlısı olsun kuzummm insallah saglıcakla annesine sımmmsıkı tutunur ve kopmaz senden melegin
Oldum canım dün oldum bayada geliiiir sakırsukur
Persembeye aldım canım randevuyu
İnsallah ilk sınavda gecersin ehliyetine kavusursun balam
Kendi doktorun degilmiydi bugün gittigin ve ben niye kızın olacakmıs gibi hissettim birden insallah ne istiyorsan o olsun tabi
Peki lorikcim yine aynı merkezle mi yaptırcaksın, bugun gittiğinde doktorun tutumunu begendin mi umutlu mu konustu yoksa karamsarmıydı analiz ettin miGittim ilac verdi 2 ay sonra gel dedi. Cunku rezervin az zaman kaybi yaşarsın dedi
Yok kuzum ya umudum yok
Ever doktor dedi
Olurum 10 15 gun gecikirmiş
insAllah cnm vala karnım cikmadan iyice hallolur 2.-3. sınava kalmaz insAllahİnsallah ilk sınavda gecersin egliyetine kavusursun balam
Kendi doktorun degilmiydi bugün gittigin ve ben niye kızın olacakmıs gibi hissettim birden insallah ne istiyorsan o olsun tabi
AaaaaSen kapatamazsinyasak sana
Oh darisi bana insllh. Ben de bi ogreneydim arabayiS.a kızlar bugün sabahtan direksiyon dersim vardı hocam direksiyon hakimiyetin iyi dedi ilk dersten trafiğe çıkardı bileönce derse girdim sonra hastaneye gittim hiç bişey anlamadım merkez binasında varmış ayrıntılı ultrason boşa gittim cins doktor ultrasona yolladı ama ordaki bayandan hoslanmafm göremedim vs dedi cinsiyete zaten sonucu doktora da gösteremedim yarına başka hastaneye aldım randevu cinsiyet için iyice merak ediyorum açıkçası artık ya ayın 11 ine de perinatoloji randevusu aldım ayrıntılı için insAllah geç kalınmış demezler bklm sonra eve gelince yürüyüş yapmak için dışarı çıktım akşama da ablama gidicez çaya sizler naislsinz
Direksiyon hakimiyetin iyiyse sınavdada cok dikkatli davranırsan gecersin balam hic zor degil heyecanlanma yeterkiinsAllah cnm vala karnım cikmadan iyice hallolur 2.-3. sınava kalmaz insAllah
Ay bilmiorum kız benim içimden erkek geçiyor baştan beri nedense ama sağlıklı olsun tabi kızım olursa da üzülmem tabiki kızıma yoldaş olur kız kardeş çok başka çünki ☺ cicili böcülü giydiririim öyle olursa kızımın bı çok şeyini saklamıştımkendi doktorum değildi aynen cnm gecikmesin diye başka doktora almıştım güya ama olmadı doktor çok önemli hakikaten bı daha kendi doktoruma bulurum insAllah
Anamizla da ugrasmaycaksak kimle ugrasakAaaaa
Anaların isine karısılmayacagını ögretemedimmi ben size
Cok sıkılıyorum böyle anlamsız geliyor herkesin ne yaptıgımı görmemesi ikigüne acarım ben kesinAnamizla da ugrasmaycaksak kimle ugrasak
Gidebilcegin konulari az cok bildgim icin gorurum yine seniCok sıkılıyorum böyle anlamsız geliyor herkesin ne yaptıgımı görmemesi ikigüne acarım ben kesin
Nereye girdigimi görmüyorsun pesimden gelmiyorsun cok banel
Inşallah olumlu sonuçlanır da atanirsin canımOh darisi bana insllh. Ben de bi ogreneydim arabayisennki de baya esrarengiz cikti cinsiyet olayi
Ay benm de yarin ogretmnlik mulakat sonucum aciklncak. Cok heyacnliym. Bklm bu sefer atanabilcek miyim
Ayni merkezde devam edicez .doktorumdan memnunum ya onun yapicak biseyi yok sonucta elinden geleni yaptiPeki lorikcim yine aynı merkezle mi yaptırcaksın, bugun gittiğinde doktorun tutumunu begendin mi umutlu mu konustu yoksa karamsarmıydı analiz ettin mi
Madem görüyorsun niye beni begenip desifre etmiyorsunGidebilcegin konulari az cok bildgim icin gorurum yine senimisal dun bi konuya yorum yapmistin yanlis hatrlamiosaam
Bugun gittim aşkımL Loriklorik lorikom yarınmı doktora gideceksin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?