Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh darisi bana insllh. Ben de bi ogreneydim arabayi sennki de baya esrarengiz cikti cinsiyet olayi
Ay benm de yarin ogretmnlik mulakat sonucum aciklncak. Cok heyacnliym. Bklm bu sefer atanabilcek miyim
öğrenirsin insAllah cnm telaş edilmese aslında çok zOr değil zevkli geçecek gibi dersler bklm
Ay hadi hyrlisiyla atanirsin insAllah canım
insAllah cnm aynen heyecanlanmazsam kolay olur herhlde bklm nasip kasmamaya çalışacağım kendimi
Şimdi perinatoloji randevusu aldığım tarihe kendi doktoruma da buldm ama yarın randevu randevum olduğu için onaylayamadm yarın onaylarim artık evet devlete gidiyorum cnm özel gibi saolsun çok ilgili ama doktorum

Inşallah olumlu sonuçlanır da atanirsin canım hamişlik nasıl gidiyor kız cinsiyeti neydi senin bebişin
Ay amiin amiin insllh Aro. Zira sinava girmek istemiorm artiiikk herkesin agzinin payini vermis olcak.
Cinsiyetimz pipilii teyzos son haftalrimiz iste. Bazen agrilii. Gecelri cogunlukla uykusuz gecio. Cok uzun bi surec .ben de hic sevmem bole uzun beklemeyi gun sayiorm artk
Madem görüyorsun niye beni begenip desifre etmiyorsun Utanıp kacardım belki
Seeennn utanacaaann torpaq basimaaaa

Aaa sevindim öyleyse kuzum insallah sorunsuz atlatırsın randevularını ve bebegini görebilir insallah doktorun
İstanbuldaydın sen degilmi hamile kalırsam bende devlete gitmeyi düsünüyorum kuzum cok iyiyse senin doktoruna giderim

Birlikte utanırdık düsman basınaaaa

Saolasn cnm insllh. Imkan olursa koca kisisinden ogrenip iice alisnca alcam insllh ehliyeti. Bu zamnda olmuo yaa. Dunya hali.

F Fatma KTL oy ya yerim o pipiliyi beb maşallah kuzuya Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına alabilmeni nasip etsin canım ağrısız sizisiz son zamanlar zor geçer bilirim özellikle geceleri agrilar e ağırlastin da artık ama az kalmış kuzuyu gormeye

Amin Aro cnmcim ❤❤❤ Rabbim size de nasip etsin hayrlisiyla. Valla en cok bizden nasil bisey cikacak onu merak ediorm. Huyu suyu babasina cekti sankim

insAllah canım gösterir miniğim insAllah yok kuuzm konyadayim ben malesef ama devlette de nadir olsa da çok iyi doktorlar var özele boşu boşuna para vermeyi sevmiyorum ben aynı şeyleri yapıyorlar sonuçta Rabbim iyilerle karşılaştıran insAllah
Saolasn cnm insllh. Imkan olursa koca kisisinden ogrenip iice alisnca alcam insllh ehliyeti. Bu zamnda olmuo yaa. Dunya hali.
Aynen cnm bizde o yüzden istiyoruz malum iki çocuk olacak eşim rahatsız olsa falan Allah korusun benim idare etmem lazım insAllah ilerde bı araba daha alırız

Aminnnn insallah balam ne kadar güzel mevlana sehrindesin encok gitmek istedigim birtürlü kısmet olmayan sehir

Anami ornek aldim. Yaziktir gunahtir sahipsz sanmasinlar dedim giriştim mevzuya yoqsam ne gunahim vardi beniiim
Heeee söyle dürüst ol canımı yeee ne o öyle hic banlanmıyormussun gibi
Benim icin geldin güyaaa icindeki bütün topladıklarının kinini kustun gittin ogün cok iyi hatırlıyorum

Amin Aro cnmcim ❤❤❤ Rabbim size de nasip etsin hayrlisiyla. Valla en cok bizden nasil bisey cikacak onu merak ediorm. Huyu suyu babasina cekti sankim
Güzel çıkar kesin de sana dünyanın en güzel bebeği olarak gelecek zaten Allahım çok şükür diyerek hayran aşık bakacaksın bacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…