İnsallah canım allah yardımcınız olsun ikiaya gebe olda kontrole git insallahDusunuyorum cunku rezervim az ya yine 2 ayda biseyler birikir heralde kosede
Ay valla ceyrek bile deildi o. Cok sinir olmustm.Heeee söyle dürüst ol canımı yeee ne o öyle hic banlanmıyormussun gibi
Benim icin geldin güyaaa icindeki bütün topladıklarının kinini kustun gittin ogün cok iyi hatırlıyorum
Kiz inanma onaaGelirsem insallah ugrarım sana nasipkocama derim liseden arkadasım oraya gelin gitti ondan görüsemiyorduk
Insallah artik diyecek biseyim yok insalllaahhhhİnsallah canım allah yardımcınız olsun ikiaya gebe olda kontrole git insallah
Yok yaa cirknse cirkin derim ben kesinGüzel çıkar kesin de sana dünyanın en güzel bebeği olarak gelecek zaten Allahım çok şükür diyerek hayran aşık bakacaksın bacım
İtiraf etsene her bayana nanamıdır bu süphesiyle baktıgını hadiAy valla ceyrek bile deildi o. Cok sinir olmustm.mal cok etrafta. O yuzden okuyup cikiorm sadece.
Allhtan bi kere yedik naneyi agzindan dusmem artk
Kiz inanma onaaFit mutlu anne
Aha dibindeyim ben onun . Toplasan yarim saatlik yol ama ortda bilem bulasamioz
Rabbim ummadıgımız yerlerden sevindirsin bizleri insallahta bu üzüntülerimizi unutalım be balamInsallah artik diyecek biseyim yok insalllaahhhh
Valla dusunmedim desem yalan olur haniİtiraf etsene her bayana nanamıdır bu süphesiyle baktıgını hadi
İnsallah atanman olur buarada
Anasayfada dünden bir konu var cok ilgimi cekiyor suanama dokunamıyorum sen bahsana
Sizinde böylemi tarzı bir baslıgı vardı sankiValla dusunmedim desem yalan olur hani
saolasin yavrm insllh.
Hangi konuymus oo
Insallah be kuzum ya vallaha bilmoyorum caresizlik cokk kotuRabbim ummadıgımız yerlerden sevindirsin bizleri insallahta bu üzüntülerimizi unutalım be balam
belli mi olur hayat kız bı gün hayat karşılaştırırGelirsem insallah ugrarım sana nasipkocama derim liseden arkadasım oraya gelin gitti ondan görüsemiyorduk
Ay valla ceyrek bile deildi o. Cok sinir olmustm.mal cok etrafta. O yuzden okuyup cikiorm sadece.
Allhtan bi kere yedik naneyi agzindan dusmem artk
Kiz inanma onaaFit mutlu anne
Aha dibindeyim ben onun . Toplasan yarim saatlik yol ama ortda bilem bulasamioz
Bu kocasindan sikayet eden kadin dimiiSizinde böylemi tarzı bir baslıgı vardı sanki
evetBu kocasindan sikayet eden kadin dimii
Ay bi degisik yaa. Hic hos deil yasadgi seyler
Hem de hiiicc . Bide vucut temizligiitemizlik sonrasındaki hissi hiç birşey vermiyor yaa
Evet kocasıyla diyaloga girmek varken burdan sormasıda hos degil bencedeAy bi degisik yaa. Hic hos deil yasadgi seylerseven es yapmaz ole yaa. Ne istiosa guzl guzl sole ki iki tarf da zevk alsin dimi yanii.
Desene bacım bize soylicegine git kocana sole diyeEvet kocasıyla diyaloga girmek varken burdan sormasıda hos degil bencede
Derimde sizden kopmaya icim el vermiyorDesene bacım bize soylicegine git kocana sole diye
Yok yaaa bundan banlanilmaz benceDerimde sizden kopmaya icim el vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?