Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem de hiiicc . Bide vucut temizligii mukemmel bisey. Ben de bugun yatak odasina el attim biraz. Carsaf falan da degistirdim bitince dinlenim diye uzandim azck. Oh mis gibi kalksim gelmedi
Aynen aynen tertemiizz miiss hele bide Kadire baktık ee oov ovv elem keder kalmasın hahah

İyi akşamlar kızlaaaaar.
Bugün doktor randevum vardı ilk defa. Gittim, kese göründü. 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Ama perşembe özelde randevum var bi de ona gidicem. Normalde 5+2’yim ama kontrolde 5+4 çıktı. Sanırım 1-2 gün yanılma payı olabiliyor.

Gozun aydin cnm saglikla ilerlesn insllh. Her zamn degisik cikabilio. Onmli olan haftasiyla uyumlu olmasi ve guzl gelismesi. Durumun iiyse git baktr ama normlse bence hic gerek yok ozele para baymaya simdiden. Simdilk iki saniye bakip yolluolr zaten. Nacizane tavsiyem

N Nana Ana cnm doktora gidickemişsin birwz okudum geçmişi ama keşke adetin 2.yada 3.günü gitseydin iyi Bi doktor bulup özel yada devlet. Hormonlar çok önemli eşinin değerleri önemli çok fazla amh değeri bakılmıyor oda da baktı mutlaka bak lorike hep sıkıntı yok dediler amh çıktı asıl sıkıntı. Bildiğim kadarıyla 30 lu yaşlardasın Bi sorun varsa çözmek laozm tedaviyle

Canım teşekkür ederim. Valla devlette yer bulamadım ki, zar zor randevu buluyorum. Ama ben zaten özel diye ayarladım kendimi. Doğum paketi var, onu alıcam.

Canım teşekkür ederim. Valla devlette yer bulamadım ki, zar zor randevu buluyorum. Ama ben zaten özel diye ayarladım kendimi. Doğum paketi var, onu alıcam.
Evwt devlt malesef skntili biraz randevu konusunda. Bastan hazr senin yani . Daha guzl o zmn kafan rahat

Evwt devlt malesef skntili biraz randevu konusunda. Bastan hazr senin yani . Daha guzl o zmn kafan rahat

Önce devletle özele beraber giderim dedim ama devlette randevu bulana kadar çok zorlandım. Yani 2 hafta sonraya veriyo hep. Bi de avrupa yakasının bir ucundan öteki ucuna da baktım, biri iş yerime ve annemlere yakın, diğeri kendi evime, yokkkkk istediğim zamana bulamadım randevu.

Ne güzel canım inşallah sağlıkla ilerler evet farklı olabiliyor canım

Hado gozun aydin canim

Azcik erkn alinca bulabiliorm ben. Belki de siizn ora cok daha yogun. Allhtan yakin bnmkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…