Sen yaz ozaman
Sen gelmisense ben de gitmiyemSen yaz ozaman
Bakmıyorum bakmayacam
Kuzum rapor var mıydı? iğneler dahil toplam ne kadar tuttu?Dusunuyorum cunku rezervim az ya yine 2 ayda biseyler birikir heralde kosede
Sogrota olmadigi icin raporsuzKuzum rapor var mıydı? iğneler dahil toplam ne kadar tuttu?
Ah kuzum yaSogrota olmadigi icin raporsuzyaklasik 12-14 bin tuttu
Insallah kuzumAh kuzum yao iki ay içinde kendiliğinden gelsin Allah'ım
Aynen aynen tertemiizz miissHem de hiiicc . Bide vucut temizligiimukemmel bisey. Ben de bugun yatak odasina el attim biraz. Carsaf falan da degistirdim bitince dinlenim diye uzandim azck. Oh mis gibi kalksim gelmedi
Ole bi temizlik arkdasim olsa her gun yaparm vallaAynen aynen tertemiizz miisshele bide Kadire baktık ee oov ovv elem keder kalmasın hahah
Kiz sen tee avustrya da yasiosun yoksam keklion mu biziAynen aynen tertemiizz miisshele bide Kadire baktık ee oov ovv elem keder kalmasın hahah
Gozun aydin cnm saglikla ilerlesn insllh. Her zamn degisik cikabilio. Onmli olan haftasiyla uyumlu olmasi ve guzl gelismesi. Durumun iiyse git baktr ama normlse bence hic gerek yok ozele para baymaya simdiden. Simdilk iki saniye bakip yolluolr zaten. Nacizane tavsiyemİyi akşamlar kızlaaaaar.
Bugün doktor randevum vardı ilk defa. Gittim, kese göründü. 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Ama perşembe özelde randevum var bi de ona gidicem. Normalde 5+2’yim ama kontrolde 5+4 çıktı. Sanırım 1-2 gün yanılma payı olabiliyor.
Gozun aydin cnm saglikla ilerlesn insllh. Her zamn degisik cikabilio. Onmli olan haftasiyla uyumlu olmasi ve guzl gelismesi. Durumun iiyse git baktr ama normlse bence hic gerek yok ozele para baymaya simdiden. Simdilk iki saniye bakip yolluolr zaten. Nacizane tavsiyem
Evwt devlt malesef skntili biraz randevu konusunda. Bastan hazr senin yani . Daha guzl o zmn kafan rahatCanım teşekkür ederim. Valla devlette yer bulamadım ki, zar zor randevu buluyorum. Ama ben zaten özel diye ayarladım kendimi. Doğum paketi var, onu alıcam.
Evwt devlt malesef skntili biraz randevu konusunda. Bastan hazr senin yani . Daha guzl o zmn kafan rahat
Ne güzel canım inşallah sağlıkla ilerlerİyi akşamlar kızlaaaaar.
Bugün doktor randevum vardı ilk defa. Gittim, kese göründü. 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Ama perşembe özelde randevum var bi de ona gidicem. Normalde 5+2’yim ama kontrolde 5+4 çıktı. Sanırım 1-2 gün yanılma payı olabiliyor.
Ne güzel canım inşallah sağlıkla ilerlerevet farklı olabiliyor canım
Hado gozun aydin canimİyi akşamlar kızlaaaaar.
Azcik erkn alinca bulabiliorm ben. Belki de siizn ora cok daha yogun. Allhtan yakin bnmkilerÖnce devletle özele beraber giderim dedim ama devlette randevu bulana kadar çok zorlandım. Yani 2 hafta sonraya veriyo hep. Bi de avrupa yakasının bir ucundan öteki ucuna da baktım, biri iş yerime ve annemlere yakın, diğeri kendi evime, yokkkkk istediğim zamana bulamadım randevu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?