- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
Sanmiorm cnm
Hado gozun aydin canim
Azcik erkn alinca bulabiliorm ben. Belki de siizn ora cok daha yogun. Allhtan yakin bnmkiler
Anaaa ne bicim yer ora bee. Haklisin o zmn. Devam ozeldenTeşekkür ederim canımmmmm
Tek doktor var çünkü canım. Koca hastanede 1 tane kadın doğumcu var. O yüzden randevu bulmak zor.
Anaaa ne bicim yer ora bee. Haklisin o zmn. Devam ozelden
Ohhaa benim nerden buldun
Hamiş arkadaşlarımVenuseva ve fatma gebeliğinizi öğrenmeden önce idrarınızda bişey farketmiş miydiniz
Yoo degisen bisey yoktu. Bunlr ince ayrintilar. Hic takilma bence. Cunku hic beklemdgin yerden gelio belirtiler. Sende nasil bi degisiklik oldu da sordunHamiş arkadaşlarımVenuseva ve fatma gebeliğinizi öğrenmeden önce idrarınızda bişey farketmiş miydiniz
Bu mutasyonu herkes gormeli dedimOhhaa benim nerden buldun
Nana cevap verme bu kadina
Ben şöyle anlatayım benim yatakodamda petek yakmıyorum ben normalde çok sıcak oluyo odam yatarken çok üşüyorum gece böyle 3-4 sularında ateş basmasıyla uyanıyorum üstümü açıyorum biraz rahatlıyorum uyuyakalcaö derken yine sıcak basıyo yatamıyorum kalkıp su içiyorum mutfakta 20 dk yarım saat böyle boş boş oturuyorum sıcak terler akıyo üstümden bide özellikle iki gündür idrarımın rengi afedersin turuncu rengine döndü normalde dikkatimi hiç böyle bi renk çekmedi hep sarıydı idrarım iki gündür özellikle bakıyorum ardımdan tupturuncu yani iki belirtim bunlarCanım ben hiç bi değişiklik görmemiştim ve zaten beklentim de olmadığı için hiç belirtiyi gebeliğe yormamıştım. Sende ne gibi şeyler var belirti olarak?
Ahahahha nanam anam babam anamı çok merak ediyorum da dünya işleri bırakmıyo ki peşimiNana cevap verme bu kadinaanasini takip etmio ne haldedir bilmio.
Cukur izledgi nasil da belliAhahahha nanam anam babam anamı çok merak ediyorum da dünya işleri bırakmıyo ki peşimi
Ben şöyle anlatayım benim yatakodamda petek yakmıyorum ben normalde çok sıcak oluyo odam yatarken çok üşüyorum gece böyle 3-4 sularında ateş basmasıyla uyanıyorum üstümü açıyorum biraz rahatlıyorum uyuyakalcaö derken yine sıcak basıyo yatamıyorum kalkıp su içiyorum mutfakta 20 dk yarım saat böyle boş boş oturuyorum sıcak terler akıyo üstümden bide özellikle iki gündür idrarımın rengi afedersin turuncu rengine döndü normalde dikkatimi hiç böyle bi renk çekmedi hep sarıydı idrarım iki gündür özellikle bakıyorum ardımdan tupturuncu yani iki belirtim bunlar
Kızlar nerdesiniz yahu kimse yazmıyor
aynen canım onlar baya işe yarıyo eşinde sıkıntı yoksa gününü tutturursunuzvalla hasta regl olsamda en azından ovülasyon testi denemek istiyorum bu gecikme bitsede başlayabilsem :)
Hayır aksine ben çok su içen biriyim diyorum ya son iki gündür bu idrar rwnginde değişme olduAnladım canım, ama ben hiç farketmedim sıcak basması veya idrar renginde değişiklik. Hatta benim hep açık renkti, hala da aynı. Az su mu tüketiyosun acaba?
Kiz sen tee avustrya da yasiosun yoksam keklion mu bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?