Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben hiç bi değişiklik görmemiştim ve zaten beklentim de olmadığı için hiç belirtiyi gebeliğe yormamıştım. Sende ne gibi şeyler var belirti olarak?
Ben şöyle anlatayım benim yatakodamda petek yakmıyorum ben normalde çok sıcak oluyo odam yatarken çok üşüyorum gece böyle 3-4 sularında ateş basmasıyla uyanıyorum üstümü açıyorum biraz rahatlıyorum uyuyakalcaö derken yine sıcak basıyo yatamıyorum kalkıp su içiyorum mutfakta 20 dk yarım saat böyle boş boş oturuyorum sıcak terler akıyo üstümden bide özellikle iki gündür idrarımın rengi afedersin turuncu rengine döndü normalde dikkatimi hiç böyle bi renk çekmedi hep sarıydı idrarım iki gündür özellikle bakıyorum ardımdan tupturuncu yani iki belirtim bunlar

Anladım canım, ama ben hiç farketmedim sıcak basması veya idrar renginde değişiklik. Hatta benim hep açık renkti, hala da aynı. Az su mu tüketiyosun acaba?

Anladım canım, ama ben hiç farketmedim sıcak basması veya idrar renginde değişiklik. Hatta benim hep açık renkti, hala da aynı. Az su mu tüketiyosun acaba?
Hayır aksine ben çok su içen biriyim diyorum ya son iki gündür bu idrar rwnginde değişme oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…