Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım, ben hiç yaşamadım. Sadece burnum hafif tıkanırmış gibi olup baş ağrısı yapmıştı 2 gün, bata 3-4 gün kala.
Yok öyle şeylerm yok ta bu iki belirti var şimdilik kesin olarak gözle görülür kuruntu olmayanından
Sari turuncu gibiydi
acaba ilaçların iğnelerin etkisi mi diycem de benim iğne etkisi de bitmiş olmalı bugün 11. Günüm

Yok öyle şeylerm yok ta bu iki belirti var şimdilik kesin olarak gözle görülür kuruntu olmayanından

acaba ilaçların iğnelerin etkisi mi diycem de benim iğne etkisi de bitmiş olmalı bugün 11. Günüm
Ben surkeli igne kullanıyordum .bilemem orasini bakalim hayırli haberler gel bi kac gun icinde

İlaç ve iğneler idrar rengini değiştirebilir, eğer kullanıyosan. Belirti arama, ben daha önceki denemelerde herşeyi belirti mi acaba diye araştırıyodum. İki ay herşeyi bıraktım, hiç belirtim yoktu test yaptığımda. Sadece şöyle bişey vardı son aylarda regl tarihim benim hesaplarımdan 2 gün önceye geliyodu. Bu ay da 2 gün önceye gelir diye düşündüm, gelmeyince test yaptım.

Amin insaAllah nanam saglikli olsun dua edin❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin 3 bucum senedir bekliyorum Rabbim daha fazla aratmasin kimseyi❤

Ben surkeli igne kullanıyordum .bilemem orasini bakalim hayırli haberler gel bi kac gun icinde
Ayh inşallah kuzum bi de nerdeyse akıntılarım bi haftadır yoktu her gün günlük ped kullanıyorum takibin yapıyorum bugün akıntılarda gelmeye başladı bi tanesinde oha yuh adet mi oldum yoksa dedim baktım akıntıymış

Çatlatma iğnesi oldum ayın 14 ünde başka da bişey kullanmadım hatta progestan kullan dedi ben unuttum onu kullanmayı

Arkdasin dedgi gibu ilaclar idrr rengini degistrio. Ondan olabilir. Ama sicak basmasi ve terleme bende olmustu son hafta araliklarla. Bak o belirti oluo cogu zaman.
Aaana niye keklim niye öyle Bi düşünceye geldin
Bilmem. Bazen kafaya gore takiliorz ya hani. Belki ole hosuna gitmistr yapmistr dedim. Sonucta gercgi yazmak zorunda deiliz

Hadi insalllahhhhh insaalllahhhh

Yaşım 26 buçuk geçen hazirandan beri deniyorum işte ocak sadece klomen bu ay femara artı çat iğnesi işte

Doktor ne diyo peki? Herhangi bi sebep sundu mu? Eşin de test yaptırdı mı?

Herhangi bi sorun yoksa, bitkisel kürleri denedin mi canım? Bi de ovülasyon testiyle mi takip yapıyosun?

Garip olan beni kuşkuya düşüren önce çok fena üşüyorum hiçbişekilde ısınamıyorum uyuyakalınca da sıcak basıyo uyandırıyo

Doktor ne diyo peki? Herhangi bi sebep sundu mu? Eşin de test yaptırdı mı?

Herhangi bi sorun yoksa, bitkisel kürleri denedin mi canım? Bi de ovülasyon testiyle mi takip yapıyosun?
Kuzum şöyle ben sürekli rutün kontrollerimi yaptırıyordum çocuk düşünmediğim için çocuk düşündük olmadı kaç ay eşim kendinden şüpheleendi test yaptı onunki benimkinden de iyi çıktı sonra ben yeni bi doktor buldum aralık ayında sen de pko başlangıcı var ama sadece yumurta tembelliği var yumurtaların olgunlaşmış ama çatlamamış dedi klomen verdi klomenle üç yumurtam çatladı ocak ta olmadı bu ay femara kullandım olgunlaştı ama çatlamadı iğne yaptım işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…