Hayır aksine ben çok su içen biriyim diyorum ya son iki gündür bu idrar rwnginde değişme oldu
Sari turuncu gibiydi@lorik senin bu günlerde idrarının renginde bir değişme var mıydı
Adet oldu o dun kizz
Yok öyle şeylerm yok ta bu iki belirti var şimdilik kesin olarak gözle görülür kuruntu olmayanındanAnladım canım, ben hiç yaşamadım. Sadece burnum hafif tıkanırmış gibi olup baş ağrısı yapmıştı 2 gün, bata 3-4 gün kala.
acaba ilaçların iğnelerin etkisi mi diycem de benim iğne etkisi de bitmiş olmalı bugün 11. GünümSari turuncu gibiydi
Hadi ya üzüldüm vallaAdet oldu o dun kizz
Ben surkeli igne kullanıyordum .bilemem orasini bakalimYok öyle şeylerm yok ta bu iki belirti var şimdilik kesin olarak gözle görülür kuruntu olmayanından
acaba ilaçların iğnelerin etkisi mi diycem de benim iğne etkisi de bitmiş olmalı bugün 11. Günüm
Yok öyle şeylerm yok ta bu iki belirti var şimdilik kesin olarak gözle görülür kuruntu olmayanından
acaba ilaçların iğnelerin etkisi mi diycem de benim iğne etkisi de bitmiş olmalı bugün 11. Günüm
Ayh inşallah kuzum bi de nerdeyse akıntılarım bi haftadır yoktu her gün günlük ped kullanıyorum takibin yapıyorum bugün akıntılarda gelmeye başladı bi tanesinde oha yuh adet mi oldum yoksa dedim baktım akıntıymışBen surkeli igne kullanıyordum .bilemem orasini bakalimhayırli haberler gel bi kac gun icinde
Çatlatma iğnesi oldum ayın 14 ünde başka da bişey kullanmadım hatta progestan kullan dedi ben unuttum onu kullanmayıİlaç ve iğneler idrar rengini değiştirebilir, eğer kullanıyosan. Belirti arama, ben daha önceki denemelerde herşeyi belirti mi acaba diye araştırıyodum. İki ay herşeyi bıraktım, hiç belirtim yoktu test yaptığımda. Sadece şöyle bişey vardı son aylarda regl tarihim benim hesaplarımdan 2 gün önceye geliyodu. Bu ay da 2 gün önceye gelir diye düşündüm, gelmeyince test yaptım.
sebepsiz interfilite mi var sizdeAmin insaAllah nanam saglikli olsun dua edin❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin 3 bucum senedir bekliyorum Rabbim daha fazla aratmasin kimseyi❤
Çatlatma iğnesi oldum ayın 14 ünde başka da bişey kullanmadım hatta progestan kullan dedi ben unuttum onu kullanmayı
Yaşım 26 buçuk geçen hazirandan beri deniyorum işte ocak sadece klomen bu ay femara artı çat iğnesi işteNe kadar zamandır deniyosun canım sen? Bi de yaş kaçtı?
Arkdasin dedgi gibu ilaclar idrr rengini degistrio. Ondan olabilir. Ama sicak basmasi ve terleme bende olmustu son hafta araliklarla. Bak o belirti oluo cogu zaman.Ben şöyle anlatayım benim yatakodamda petek yakmıyorum ben normalde çok sıcak oluyo odam yatarken çok üşüyorum gece böyle 3-4 sularında ateş basmasıyla uyanıyorum üstümü açıyorum biraz rahatlıyorum uyuyakalcaö derken yine sıcak basıyo yatamıyorum kalkıp su içiyorum mutfakta 20 dk yarım saat böyle boş boş oturuyorum sıcak terler akıyo üstümden bide özellikle iki gündür idrarımın rengi afedersin turuncu rengine döndü normalde dikkatimi hiç böyle bi renk çekmedi hep sarıydı idrarım iki gündür özellikle bakıyorum ardımdan tupturuncu yani iki belirtim bunlar
Bilmem. Bazen kafaya gore takiliorz ya hani. Belki ole hosuna gitmistr yapmistr dedim. Sonucta gercgi yazmak zorunda deilizAaana niye keklim niye öyle Bi düşünceye geldin
Hadi insalllahhhhh insaalllahhhhAyh inşallah kuzum bi de nerdeyse akıntılarım bi haftadır yoktu her gün günlük ped kullanıyorum takibin yapıyorum bugün akıntılarda gelmeye başladı bi tanesinde oha yuh adet mi oldum yoksa dedim baktım akıntıymış
Yaşım 26 buçuk geçen hazirandan beri deniyorum işte ocak sadece klomen bu ay femara artı çat iğnesi işte
Garip olan beni kuşkuya düşüren önce çok fena üşüyorum hiçbişekilde ısınamıyorum uyuyakalınca da sıcak basıyo uyandırıyoArkdasin dedgi gibu ilaclar idrr rengini degistrio. Ondan olabilir. Ama sicak basmasi ve terleme bende olmustu son hafta araliklarla. Bak o belirti oluo cogu zaman.
Bilmem. Bazen kafaya gore takiliorz ya hani. Belki ole hosuna gitmistr yapmistr dedim. Sonucta gercgi yazmak zorunda deiliz
Kuzum şöyle ben sürekli rutün kontrollerimi yaptırıyordum çocuk düşünmediğim için çocuk düşündük olmadı kaç ay eşim kendinden şüpheleendi test yaptı onunki benimkinden de iyi çıktı sonra ben yeni bi doktor buldum aralık ayında sen de pko başlangıcı var ama sadece yumurta tembelliği var yumurtaların olgunlaşmış ama çatlamamış dedi klomen verdi klomenle üç yumurtam çatladı ocak ta olmadı bu ay femara kullandım olgunlaştı ama çatlamadı iğne yaptım işteDoktor ne diyo peki? Herhangi bi sebep sundu mu? Eşin de test yaptırdı mı?
Herhangi bi sorun yoksa, bitkisel kürleri denedin mi canım? Bi de ovülasyon testiyle mi takip yapıyosun?
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin.acaba değerin kac olunca kese göründüTeşekkür ederim canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?