Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bugünlerde iyi hissetmiyorum kendimi. 2 tüp bebek merkeziyle görüştük biri çok olumlu biri olumsuz konuştu. Eşime kalsa hemen başlayalım tedavşye diyo ama ben okul varken istemiyorum. Hemen olsun bayrama hamile gir sormasınlar artık diyo 3 merkezle daha görüşücez. Keşke gerek kalmasa.. Clife a başladım belki vesile olur

Alayım tabi tarifini
2 çay kaşığı hayıt tohumu

5-6 yaprak aslan pençesi

3 dal civanperçemi

1 kabuklu tarçın

ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...

ben klomenle zor büyüyen yumurtamı bu karışımla büyütmüştüm... doktora gittim hatta sonra faydası olup olmadığını görmek için...

doktor bana klomen mi kullanıyorsun bana sormadan dedi... şok oldu... ben de karışımdan söz ettim... ilginç dedi...

Ben adet olursam eğer dediğin otları aktardan alıcam canım Allah razı olsun senden

Yumurta tembelliği için kürler var ve gerçekten işe yarıyor. Bence onları bi araştır. Sonra testlerini tekrarlarsın. Havuç ye bol bol, ben çok yerdim, neredeyse her akşam. Dediğim bitkisel kürleri de gerçekten es geçme, bence çözüm bulursun.

Ben 36 yaşındayım, 3 ay olmayınca doktora gittim her ihtimale karşı. Hiç bişey çıkmadı bende. Clife macun almıştım, çok az kullandım onu. Araştırmıştım bi zararı yokmuş. Hatta regl sancılarım çok olurdu, kullandığım zaman ağrım geçmişti. Bari bu işe yaradı demiştim.

Diğer bitkisel kürleri denemedim, ama değerleri düzelttiğini çok gördüm. İnşallah kısa zamanda çözülür sorunun. Erkekte sorunun düzelmesi daha uzun sürüyo, ama kadınlarda daha hızlı ilerleme oluyo.

Hayıt suyunun tadı çok kötü dediler o yüzden kullanmadım
Canım tadi kötü değil alışıyorsun hemen soğan küründen daha iyi .ben klomenle Hamile kalıyordum.cok şükür bu ay 15 gün kullandım Ve kendiliğinden Hamile kaldım çok şükür.rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinler

Siz de sorun neydi?

İşte benim eşimde sorun yok sorun bende aralıkta çıktı havuç çok tüketiyorum normaldede yemeklerimde slaatalarımda her gün kullanıyorum bu ay adet olmazsam deniycem o kürü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…