Size tavsiyem yumurta geliştirmek icin hayıt tohumu Aslan pençesi ve cıvanpencemi kullanın çok etkili çok .kesinlikle tavsiye ederimBi de aralığın sonu ocağın başı soğan kürü yaptım
İsterseniz tarifide ayrıntılı veririm .kullandıgım gibiBi de aralığın sonu ocağın başı soğan kürü yaptım
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin.acaba değerin kac olunca kese göründü
Hayıt suyunun tadı çok kötü dediler o yüzden kullanmadımSize tavsiyem yumurta geliştirmek icin hayıt tohumu Aslan pençesi ve cıvanpencemi kullanın çok etkili çok .kesinlikle tavsiye ederim
Alayım tabi tarifiniİsterseniz tarifide ayrıntılı veririm .kullandıgım gibi
Anladım canım benim daha var o zamanTeşekkür ederim canım, değerimi bilmiyorum ama geçen hafta 4095’ti. Bir hafta sonra işte kontrole gittim. 5+2 haftamdayım.
Senin olucak Allahin izni ileBi de aralığın sonu ocağın başı soğan kürü yaptım
2 çay kaşığı hayıt tohumuAlayım tabi tarifini
Öyle deme sadece beni deme için yanıyor o zaman hep beraber hamile kalıcaz deSenin olucak Allahin izni ilesen onumuzdeki bir kac ay icinde rabbimim izni ile hamile kalicaksin
Ben adet olursam eğer dediğin otları aktardan alıcam canım Allah razı olsun senden2 çay kaşığı hayıt tohumu
5-6 yaprak aslan pençesi
3 dal civanperçemi
1 kabuklu tarçın
ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...
ben klomenle zor büyüyen yumurtamı bu karışımla büyütmüştüm... doktora gittim hatta sonra faydası olup olmadığını görmek için...
doktor bana klomen mi kullanıyorsun bana sormadan dedi... şok oldu... ben de karışımdan söz ettim... ilginç dedi...
Kuzum şöyle ben sürekli rutün kontrollerimi yaptırıyordum çocuk düşünmediğim için çocuk düşündük olmadı kaç ay eşim kendinden şüpheleendi test yaptı onunki benimkinden de iyi çıktı sonra ben yeni bi doktor buldum aralık ayında sen de pko başlangıcı var ama sadece yumurta tembelliği var yumurtaların olgunlaşmış ama çatlamamış dedi klomen verdi klomenle üç yumurtam çatladı ocak ta olmadı bu ay femara kullandım olgunlaştı ama çatlamadı iğne yaptım işte
Önce sen olucaksin icime doğduÖyle deme sadece beni deme için yanıyor o zaman hep beraber hamile kalıcaz de
Canım tadi kötü değil alışıyorsun hemen soğan küründen daha iyi .ben klomenle Hamile kalıyordum.cok şükür bu ay 15 gün kullandım Ve kendiliğinden Hamile kaldım çok şükür.rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinlerHayıt suyunun tadı çok kötü dediler o yüzden kullanmadım
Nerde nerde nerde
Valla gebe olup usuyen de vaar yanan da varGarip olan beni kuşkuya düşüren önce çok fena üşüyorum hiçbişekilde ısınamıyorum uyuyakalınca da sıcak basıyo uyandırıyo
Siz de sorun neydi?Canım tadi kötü değil alışıyorsun hemen soğan küründen daha iyi .ben klomenle Hamile kalıyordum.cok şükür bu ay 15 gün kullandım Ve kendiliğinden Hamile kaldım çok şükür.rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinler
İşte benim eşimde sorun yok sorun bende aralıkta çıktı havuç çok tüketiyorum normaldede yemeklerimde slaatalarımda her gün kullanıyorum bu ay adet olmazsam deniycem o kürüYumurta tembelliği için kürler var ve gerçekten işe yarıyor. Bence onları bi araştır. Sonra testlerini tekrarlarsın. Havuç ye bol bol, ben çok yerdim, neredeyse her akşam. Dediğim bitkisel kürleri de gerçekten es geçme, bence çözüm bulursun.
Ben 36 yaşındayım, 3 ay olmayınca doktora gittim her ihtimale karşı. Hiç bişey çıkmadı bende. Clife macun almıştım, çok az kullandım onu. Araştırmıştım bi zararı yokmuş. Hatta regl sancılarım çok olurdu, kullandığım zaman ağrım geçmişti. Bari bu işe yaradı demiştim.
Diğer bitkisel kürleri denemedim, ama değerleri düzelttiğini çok gördüm. İnşallah kısa zamanda çözülür sorunun. Erkekte sorunun düzelmesi daha uzun sürüyo, ama kadınlarda daha hızlı ilerleme oluyo. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?