- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Hayırlısıyla inşallah hep beraber hamile kalıcaz kuzum ben buna inanıyorum yürektenÖnce sen olucaksin icime doğdu
Cümlemizden inşallah.kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin canım .ama şakın kaynatmayın demleyin .ve çıvan perçemli az atın tadi gayet iyi .inanin ben çok yararını gördün bu ay.rabbim size de nasip etsin inşallahBen adet olursam eğer dediğin otları aktardan alıcam canım Allah razı olsun senden
Evet son dört günüm cuma günü test yapıcamValla gebe olup usuyen de vaar yanan da varo yuzden ne desem bilemiorm. Son 4 gunun galiba
Ne kadar güzel bi kalbiniz var muhakkak sorarım sizi izlemeye aldım zatenCümlemizden inşallah.kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin canım .ama şakın kaynatmayın demleyin .ve çıvan perçemli az atın tadi gayet iyi .inanin ben çok yararını gördün bu ay.rabbim size de nasip etsin inşallah
Bisey diyim mi ben sonucumu ogrenecegim gun ruyamda BIRINE BEBEK PATIGI VERIYORDUM . TANIDIGIM BIRI AMA DAHA ONCE YUZ YUZE GELMEDIGIM BI KADINDI ..Hayırlısıyla inşallah hep beraber hamile kalıcaz kuzum ben buna inanıyorum yürekten ❤ Dua grubunda paylaşıcak newplanet bak görürsün
Hadi hayrlisiyla vardr insllhEvet son dört günüm cuma günü test yapıcam
Bende yumurta tembelliği var pkoyum .ilk çocuğum klomen ve çatlama iğnesi ile oldu .ikinci inşallah bu ay bu kür denedim oldu.1 yıldır olmuyordu ancak ilaçlarla ama çok tavsiye üzerine bu kürü denedim çok şükür ilk ay tutuSiz de sorun neydi?
Yok gerçekten Avusturyada yaşıyorumArkdasin dedgi gibu ilaclar idrr rengini degistrio. Ondan olabilir. Ama sicak basmasi ve terleme bende olmustu son hafta araliklarla. Bak o belirti oluo cogu zaman.
Bilmem. Bazen kafaya gore takiliorz ya hani. Belki ole hosuna gitmistr yapmistr dedim. Sonucta gercgi yazmak zorunda deiliz
MassaalllahhhhBende yumurta tembelliği var pkoyum .ilk çocuğum klomen ve çatlama iğnesi ile oldu .ikinci inşallah bu ay bu kür denedim oldu.1 yıldır olmuyordu ancak ilaçlarla ama çok tavsiye üzerine bu kürü denedim çok şükür ilk ay tutu
Allah razı olsun o sizin kalbinizin güzelliği canımNe kadar güzel bi kalbiniz var muhakkak sorarım sizi izlemeye aldım zaten
Vah yavruuumm. Gurbetlik nasil biseudr bilirm. Yine de sagliginiz sihhatinz yerinde olsn da.kismetinz ordaymisYok gerçekten Avusturyada yaşıyorummaalesef
Kızlar bugünlerde iyi hissetmiyorum kendimi. 2 tüp bebek merkeziyle görüştük biri çok olumlu biri olumsuz konuştu. Eşime kalsa hemen başlayalım tedavşye diyo ama ben okul varken istemiyorum. Hemen olsun bayrama hamile gir sormasınlar artık diyo3 merkezle daha görüşücez. Keşke gerek kalmasa.. Clife a başladım belki vesile olur
O yüzden bu kür gerçekten etkili canım tavsiye ediyorum .doktora yumurtalıklara baktırmaya gittim şok oldu benden habersiz klomen mi kullandınız dediMassaalllahhhhbenim de yumurta rezervim hem az hem kalitesiz
Peki verddiğin kişinin yüzünü gördün mü hatırlıyo musunBisey diyim mi ben sonucumu ogrenecegim gun ruyamda BIRINE BEBEK PATIGI VERIYORDUM . TANIDIGIM BIRI AMA DAHA ONCE YUZ YUZE GELMEDIGIM BI KADINDI ..
Bisey diyemiycem bu konuda maalesef .. ben olumsuz aldim ikinci merkez arayisindayim.. insallah clife vesilen olurKızlar bugünlerde iyi hissetmiyorum kendimi. 2 tüp bebek merkeziyle görüştük biri çok olumlu biri olumsuz konuştu. Eşime kalsa hemen başlayalım tedavşye diyo ama ben okul varken istemiyorum. Hemen olsun bayrama hamile gir sormasınlar artık diyo3 merkezle daha görüşücez. Keşke gerek kalmasa.. Clife a başladım belki vesile olur
AllahimO yüzden bu kür gerçekten etkili canım tavsiye ediyorum .doktora yumurtalıklara baktırmaya gittim şok oldu benden habersiz klomen mi kullandınız dedikullanmadım dedim inanmadi
2 çay kaşığı hayıt tohumuAllahimbana da anlat NOLUR ben dun tup bebegimin tutmadığını ogrendim .acilen kaliteli yumurta uretmem lazim
Türkiyemin sarı beyaz kaldırım taşlarını bile özlüyorumVah yavruuumm. Gurbetlik nasil biseudr bilirm. Yine de sagliginiz sihhatinz yerinde olsn da.kismetinz ordaymis
Harikasin cok tesekkur ederim2 çay kaşığı hayıt tohumu
5-6 yaprak aslan pençesi
3 dal civanperçemi
1 kabuklu tarçın
ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...
Tüp bebek tedavisi icin arkadaşım adetin 1.günü başlamıştı onunda tuttu .ben 5-6.gün de başladım adetliyken canım
Her seyi ozlenio vallaTürkiyemin sarı beyaz kaldırım taşlarını bile özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?