Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben adet olursam eğer dediğin otları aktardan alıcam canım Allah razı olsun senden
Cümlemizden inşallah.kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin canım .ama şakın kaynatmayın demleyin .ve çıvan perçemli az atın tadi gayet iyi .inanin ben çok yararını gördün bu ay.rabbim size de nasip etsin inşallah

Ne kadar güzel bi kalbiniz var muhakkak sorarım sizi izlemeye aldım zaten

Hayırlısıyla inşallah hep beraber hamile kalıcaz kuzum ben buna inanıyorum yürekten ❤ Dua grubunda paylaşıcak newplanet bak görürsün
Bisey diyim mi ben sonucumu ogrenecegim gun ruyamda BIRINE BEBEK PATIGI VERIYORDUM . TANIDIGIM BIRI AMA DAHA ONCE YUZ YUZE GELMEDIGIM BI KADINDI ..

Yok gerçekten Avusturyada yaşıyorum maalesef

Massaalllahhhh benim de yumurta rezervim hem az hem kalitesiz

Canım hiç bi zaman olumsuz olma. Ben hep herşeye olumlu baktım. Eğer seni zorlamayacaksa hemen başla bence bekleme. Ama işinden dolayı zorlar diyosan ertele. Bunun kararını en iyi sen verebilirsin. Hiç bişey imkansız değil, inan.

Clife macunun hiç kötü bi etkisi olmaz zaten. Başlamakla iyi yapmışsın. Herşeyin hayırlısı, inşallah isteyen herkes kavuşacak istediği hayaline.

Bisey diyemiycem bu konuda maalesef .. ben olumsuz aldim ikinci merkez arayisindayim.. insallah clife vesilen olur

O yüzden bu kür gerçekten etkili canım tavsiye ediyorum .doktora yumurtalıklara baktırmaya gittim şok oldu benden habersiz klomen mi kullandınız dedi kullanmadım dedim inanmadi
Allahim bana da anlat NOLUR ben dun tup bebegimin tutmadığını ogrendim .acilen kaliteli yumurta uretmem lazim

Allahim bana da anlat NOLUR ben dun tup bebegimin tutmadığını ogrendim .acilen kaliteli yumurta uretmem lazim
2 çay kaşığı hayıt tohumu

5-6 yaprak aslan pençesi

3 dal civanperçemi

1 kabuklu tarçın

ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...
Tüp bebek tedavisi icin arkadaşım adetin 1.günü başlamıştı onunda tuttu .ben 5-6.gün de başladım adetliyken canım

Harikasin cok tesekkur ederim kac gun boyunca tuketmek lazim bunu peki ? Belli bir zamani var mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…