- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Amin ya inşallahHer seyi ozlenio vallaama su an ortalik fenaa gordugun gibi suyu cikti memleketin. Rabbim daha kotusunu yasatmadan iilestrsin
Adetin 1.günü yaparsanız 21 gün ama .ben 5-6.gün başladım 15 gün kullandım .yumurtalarım ilk defa catladıgını hisettim ve bıraktım .3 ay kullanınca çok etkili oluyor demişti kullanan arkadaşHarikasin cok tesekkur ederimkac gun boyunca tuketmek lazim bunu peki ? Belli bir zamani var mi
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahHarikasin cok tesekkur ederimkac gun boyunca tuketmek lazim bunu peki ? Belli bir zamani var mi
Yumurta catlama gunune kadar miAdetin 1.günü yaparsanız 21 gün ama .ben 5-6.gün başladım 15 gün kullandım .yumurtalarım ilk defa catladıgını hisettim ve bıraktım .3 ay kullanınca çok etkili oluyor demişti kullanan arkadaş
Ben çatlamayı görünce bıraktım .sonra devam eden oluyormuş ama ben devam etmedimYumurta catlama gunune kadar mi
Adetliyken baslaniyor tedavilere de zaten yumurta yeteri olgunluga gelince de catlatiyorlar ya da topliyorlar .en iyisi catlamaya kadar devamBen çatlamayı görünce bıraktım .sonra devam eden oluyormuş ama ben devam etmedim
Sizin ilaçlarda varsa 1.günü başlayın canım hormonlarıda dengelerAdetliyken baslaniyor tedavilere de zaten yumurta yeteri olgunluga gelince de catlatiyorlar ya da topliyorlar .en iyisi catlamaya kadar devam
Ilaclarim da,var evet hadi sifs olsun insallahSizin ilaçlarda varsa 1.günü başlayın canım hormonlarıda dengeler
İlk doktor o kadar olumsuz konuştu ki olumlu düşünmem baya zor.. Tabi en kötü ihtimalleri anlattı aslında.. Macun konusunda ümitliyim bende hep istemiştim kullanmak içimde kalmasın dedim hamile kalmayı sağlamsa bile en azından hormonları düzenler iltihap varsa geçer. İnş ya akışına bırakmak istiyorum aslında cnm ama gerçekten çok zor. Bi ay sonra görümcem 2.bebeğini doğurucsk eşim de bende çok üzülüyoruzCanım hiç bi zaman olumsuz olma. Ben hep herşeye olumlu baktım. Eğer seni zorlamayacaksa hemen başla bence bekleme. Ama işinden dolayı zorlar diyosan ertele. Bunun kararını en iyi sen verebilirsin. Hiç bişey imkansız değil, inan.
Clife macunun hiç kötü bi etkisi olmaz zaten. Başlamakla iyi yapmışsın. Herşeyin hayırlısı, inşallah isteyen herkes kavuşacak istediği hayaline.
Merkez de önemli cidden inş kavuşuruz meleklerimize hayırlısıyla. İnş cnmBisey diyemiycem bu konuda maalesef .. ben olumsuz aldim ikinci merkez arayisindayim.. insallah clife vesilen olur
InsallaaaahhhMerkez de önemli cidden inş kavuşuruz meleklerimize hayırlısıyla. İnş cnm
İlk doktor o kadar olumsuz konuştu ki olumlu düşünmem baya zor.. Tabi en kötü ihtimalleri anlattı aslında.. Macun konusunda ümitliyim bende hep istemiştim kullanmak içimde kalmasın dedim hamile kalmayı sağlamsa bile en azından hormonları düzenler iltihap varsa geçer. İnş ya akışına bırakmak istiyorum aslında cnm ama gerçekten çok zor. Bi ay sonra görümcem 2.bebeğini doğurucsk eşim de bende çok üzülüyoruz
Evet o yüzden birwz daha araştırıcam cnm. İşte malesef benim görümcem gözüme soka soka yaşıyo hamileliğini. Kaynanam her hamilelik haberini bize veriyo insan ister istemez etkileniyor.. Stres yapmamak laozm ama malesef yapıyoruz ya. Rabbim ne zaman isterse o zaman olucak ama işte insanoğlu istiyo hemen olsun diyeDoktor çok önemli. İçine sinen, seni anlayan, her şeyi açıklayan bi doktor bulana kadar gez. Bazen o kadar olumsuz konuşup seni de inandırıyorlar. Görümcen isterse 5. yi doğursun boşver. O olmasa etrafında yine görüceksin.
Asla çocuğun olmaz denilenlerin, çocuklarının olduğu bi dünya bu. Hiç bişey imkansız değil. Ama en önemli etken stres. Hiç bir sorunu olmayıp, sadece stresten çocuğu olmayanlar var. Düşün ne kadar etkili. O yüzden hep içimizde umut olsun. Gelecek o güzel günler canım. ☺
Her kelimesine katılıyorum ben önceki aylarda çok stresliydim ama bu ay gerçekten hiç stres yapmadım güzel bi dönem geçirdim ama iki gündür stres başladı bakalım ne olacak cuma günüDoktor çok önemli. İçine sinen, seni anlayan, her şeyi açıklayan bi doktor bulana kadar gez. Bazen o kadar olumsuz konuşup seni de inandırıyorlar. Görümcen isterse 5. yi doğursun boşver. O olmasa etrafında yine görüceksin.
Asla çocuğun olmaz denilenlerin, çocuklarının olduğu bi dünya bu. Hiç bişey imkansız değil. Ama en önemli etken stres. Hiç bir sorunu olmayıp, sadece stresten çocuğu olmayanlar var. Düşün ne kadar etkili. O yüzden hep içimizde umut olsun. Gelecek o güzel günler canım. ☺
Evet o yüzden birwz daha araştırıcam cnm. İşte malesef benim görümcem gözüme soka soka yaşıyo hamileliğini. Kaynanam her hamilelik haberini bize veriyo insan ister istemez etkileniyor.. Stres yapmamak laozm ama malesef yapıyoruz ya. Rabbim ne zaman isterse o zaman olucak ama işte insanoğlu istiyo hemen olsun diye ☺hep hayaller kuruyorum zaten evimizde yavrularımızla hayali bile harika
Her kelimesine katılıyorum ben önceki aylarda çok stresliydim ama bu ay gerçekten hiç stres yapmadım güzel bi dönem geçirdim ama iki gündür stres başladı bakalım ne olacak cuma günü
Ben de de oyalanacak çok şey vardı yaptım da hepsini Ama bu iki gündür bi stres başladı vallaHerşeyin hayırlısı, doğru zamanda inşallah.
Ben test yapacağım güne kadar sıfır strestim. Oyalanacak bir sürü şey yapmıştım. Diziler, oyunlar, misafirler.
Yok daha önce kayiplarim oldu oyuzden dua istiyorum sadeceB
sebepsiz interfilite mi var sizde
Haha delirmiş olmalı nasıl inandırcaz acabaKizlar yorumlari okuyun
Seni bi gruba etiketliycem oraya gel canım dua grubuYok daha önce kayiplarim oldu oyuzden dua istiyorum sadecesagliksizdi gebeliklerim insaAllah bu sefer sagliklidir ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?