- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Biri demis yok grip olmussunHaha delirmiş olmalı nasıl inandırcaz acaba
Aynen koptum şaka gibiler yaa soruyolar bideBiri demis yok grip olmussun
Ah kuzum ben de kara kara bayramdaki soruları bakışları düşünüyorum daha bugün baktım bayram ne zamanmış diyeKızlar bugünlerde iyi hissetmiyorum kendimi. 2 tüp bebek merkeziyle görüştük biri çok olumlu biri olumsuz konuştu. Eşime kalsa hemen başlayalım tedavşye diyo ama ben okul varken istemiyorum. Hemen olsun bayrama hamile gir sormasınlar artık diyo3 merkezle daha görüşücez. Keşke gerek kalmasa.. Clife a başladım belki vesile olur
Aferim benim akıllı cicegimeSen gelmisense ben de gitmiyem
Gözünaydın balam insallah özeldeki doktorda güzel seyler söylerİyi akşamlar kızlaaaaar.
Bugün doktor randevum vardı ilk defa. Gittim, kese göründü. 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Ama perşembe özelde randevum var bi de ona gidicem. Normalde 5+2’yim ama kontrolde 5+4 çıktı. Sanırım 1-2 gün yanılma payı olabiliyor.
Buay randevuyu ayarlayamadım zaten hormon testlerinde amhyede bakıyor cicegim arastırma hastanesi arastırmaya gidecem bende benim icin öncelik suan pko varmı yokmu ona baktırmak istiyorumN Nana Ana cnm doktora gidickemişsin birwz okudum geçmişi ama keşke adetin 2.yada 3.günü gitseydin iyi Bi doktor bulup özel yada devlet. Hormonlar çok önemli eşinin değerleri önemli çok fazla amh değeri bakılmıyor oda da baktı mutlaka bak lorike hep sıkıntı yok dediler amh çıktı asıl sıkıntı. Bildiğim kadarıyla 30 lu yaşlardasın Bi sorun varsa çözmek laozm tedaviyle
Takip et ananı takip etttttt
büyüdükce ögrenecek üvey anasıııııNana cevap verme bu kadinaanasini takip etmio ne haldedir bilmio.
Herkesin bir dünya isleri var fakat herkes anasından haberdarAhahahha nanam anam babam anamı çok merak ediyorum da dünya işleri bırakmıyo ki peşimi
Seni bosuna atamadım ben buraya yaaaCukur izledgi nasil da belli
Adet oldu o dun kizz
Hadi ya üzüldüm valla
Amin insallah cicegim saglıcakla alacaksın insallah bu sefer kucagına dualarım seninleAmin insaAllah nanam saglikli olsun dua edin❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin 3 bucum senedir bekliyorum Rabbim daha fazla aratmasin kimseyi❤
Okul varken istemiyorum deme sen bir adım at gerisi allahtan hemen olacagıda kesin degil zaten kuzum clife vesile olsun insallah tedavi olana kadarKızlar bugünlerde iyi hissetmiyorum kendimi. 2 tüp bebek merkeziyle görüştük biri çok olumlu biri olumsuz konuştu. Eşime kalsa hemen başlayalım tedavşye diyo ama ben okul varken istemiyorum. Hemen olsun bayrama hamile gir sormasınlar artık diyo3 merkezle daha görüşücez. Keşke gerek kalmasa.. Clife a başladım belki vesile olur
Hayır olsun insallah kadını tarif etmemissin cicegim.Bisey diyim mi ben sonucumu ogrenecegim gun ruyamda BIRINE BEBEK PATIGI VERIYORDUM . TANIDIGIM BIRI AMA DAHA ONCE YUZ YUZE GELMEDIGIM BI KADINDI ..
Gelecekteki halimHaha delirmiş olmalı nasıl inandırcaz acaba
Girme kuzum o diyarlara oralar bizlik degilBu gece +18 ler pörtlemiis anaAama vallhi bilerek girmedim ana sayfadydiii
Zaten bi ton tartsma cikti anca onlri izledim. Tobe ettim polemigeAferim benim akıllı cicegime
Gözünaydın balam insallah özeldeki doktorda güzel seyler söyler
Buay randevuyu ayarlayamadım zaten hormon testlerinde amhyede bakıyor cicegim arastırma hastanesi arastırmaya gidecem bende benim icin öncelik suan pko varmı yokmu ona baktırmak istiyorum
Ultrasona yatacam gittigim gibibirdahaki ayda hormon testlerimi veririm regl ücüncü günde
Takip et ananı takip etttttt
büyüdükce ögrenecek üvey anasııııı
Herkesin bir dünya isleri var fakat herkes anasından haberdar
Seni bosuna atamadım ben buraya yaaa
Amin insallah cicegim saglıcakla alacaksın insallah bu sefer kucagına dualarım seninle
Okul varken istemiyorum deme sen bir adım at gerisi allahtan hemen olacagıda kesin degil zaten kuzum clife vesile olsun insallah tedavi olana kadar
Hayır olsun insallah kadını tarif etmemissin cicegim.
Bende gece rüyamda hamileydim karnım burnumdaydı. birinin posetinden üzüm alıp yiyordum üzümün tabiride iyi degil diyordum rüyada rüya oldugunu bilerek. Uyandıgımdada adet olmustum
Gelecekteki halim
Girme kuzum o diyarlara oralar bizlik degilyarım saatte anca gelebildim okuya okuya ceneniz düsmüs ben yokken düser hep zaten
Üsuttun mu ki acaba. Bnm de bazen cok hafif bazen de ole agir gecerdi ki her yerimi parcalayasim gelirdi. Sicak uygulamyi direk karnina yapma. Ii deil diolr . Tabi ne kdr dogrduur bilemicem
Simdi bir konuya baktım gözümün ucuyla siveli konusuyorlar diye kayınvalidesini kayınpederini begenmiyorZaten bi ton tartsma cikti anca onlri izledim. Tobe ettim polemige
Üsuttun mu ki acaba. Bnm de bazen cok hafif bazen de ole agir gecerdi ki her yerimi parcalayasim gelirdi. Sicak uygulamyi direk karnina yapma. Ii deil diolr . Tabi ne kdr dogrduur bilemicem
Agrı kesici icmiyorum kuzum zaten reglim yeni düzene girdi yogunluk konusunda anında keser kanamamı ilaclarEvde agri kesici varsa al eger hala cok agriosa.
Kesiosa icme tabi cnm. Benmkini kesmiodu ondan dedimdi. Ay dogum bu agrinin kac kati Allh bilirAgrı kesici icmiyorum kuzum zaten reglim yeni düzene girdi yogunluk konusunda anında keser kanamamı ilaclar
Aslında yasadıgım regl agrısıda degil kasıldım gibi cok degisik birseyKesiosa icme tabi cnm. Benmkini kesmiodu ondan dedimdi. Ay dogum bu agrinin kac kati Allh bilir9 ay boyunca agriyi unut sonra bikac gunde kaç katini ceek
Tabi cnm yoksa cekilcek gibi deildirAslında yasadıgım regl agrısıda degil kasıldım gibi cok degisik birseyinsallah yarın gecer
Dogum agrısı cok agır belliki tabi bünyeye görede degisir ama eminim allah o agrıları dogumdan hemen sonra unutturuyor öyle olmasa kimse ikinciyi ücüncüyü istemezdi kuzum bunu düsünüp korkutma sen gözünü rabbim hepinizin yardımcısı olsun bir saniyede dogurun insallah
Bnm sagim solum bole belli olmuo malesef
rosmen nisbet..... bizde işe gelelim ancaBnm sagim solum bole belli olmuo malesefkocayi gonderdim simdi de acliktan bi midem gurulduo bide icerdeki yaramaz depar atio sanki. Uyumak ne mumkun . Anca oglene dogru bastirir uyku kalkip kendime guzl bi kahvlti hazrlicam. Açlık nedir bilmisen mi ağam
Yok cınıııımm ne nispti. Yakinda ben de senn gibi olcam zaten Allhn izniyle. Sadece son gunlerin tadini cikartiom o kaarrosmen nisbet..... bizde işe gelelim anca
dhaa durrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebe doğacakta büyüyecekte sen işe gidecen de uzun işYok cınıııımm ne nispti. Yakinda ben de senn gibi olcam zaten Allhn izniyle. Sadece son gunlerin tadini cikartiom o kaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?