Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah kuzum ben de kara kara bayramdaki soruları bakışları düşünüyorum daha bugün baktım bayram ne zamanmış diye
Lütfen eğer tüp bebeğe kesin karar verirseniz merkezi iyi araştırın iyi seçin. Şimdi neredeyse her doktor tüp bebek tedavisi uygular olmuş ama başarı oranı laboratuvar ile çok alakalı..
Çalışırken zor ben aşılamada bile zorlandım ama eşinin dediği de ayrı dokundu bana

Sen gelmisense ben de gitmiyem
Aferim benim akıllı cicegime
Gözünaydın balam insallah özeldeki doktorda güzel seyler söyler
Buay randevuyu ayarlayamadım zaten hormon testlerinde amhyede bakıyor cicegim arastırma hastanesi arastırmaya gidecem bende benim icin öncelik suan pko varmı yokmu ona baktırmak istiyorum
Ultrasona yatacam gittigim gibi birdahaki ayda hormon testlerimi veririm regl ücüncü günde

Yaa benim N Nana Ana çiçeğim test yapacaktı bugün naptın nana hadi gel buraya
Takip et ananı takip etttttt
Nana cevap verme bu kadina anasini takip etmio ne haldedir bilmio.
büyüdükce ögrenecek üvey anasııııı
Ahahahha nanam anam babam anamı çok merak ediyorum da dünya işleri bırakmıyo ki peşimi
Herkesin bir dünya isleri var fakat herkes anasından haberdar
Cukur izledgi nasil da belli
Seni bosuna atamadım ben buraya yaaa
Adet oldu o dun kizz

Hadi ya üzüldüm valla

Amin insaAllah nanam saglikli olsun dua edin❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin 3 bucum senedir bekliyorum Rabbim daha fazla aratmasin kimseyi❤
Amin insallah cicegim saglıcakla alacaksın insallah bu sefer kucagına dualarım seninle
Okul varken istemiyorum deme sen bir adım at gerisi allahtan hemen olacagıda kesin degil zaten kuzum clife vesile olsun insallah tedavi olana kadar
Bisey diyim mi ben sonucumu ogrenecegim gun ruyamda BIRINE BEBEK PATIGI VERIYORDUM . TANIDIGIM BIRI AMA DAHA ONCE YUZ YUZE GELMEDIGIM BI KADINDI ..
Hayır olsun insallah kadını tarif etmemissin cicegim.
Bende gece rüyamda hamileydim karnım burnumdaydı. birinin posetinden üzüm alıp yiyordum üzümün tabiride iyi degil diyordum rüyada rüya oldugunu bilerek. Uyandıgımdada adet olmustum

Haha delirmiş olmalı nasıl inandırcaz acaba
Gelecekteki halim
Bu gece +18 ler pörtlemiis anaA ama vallhi bilerek girmedim ana sayfadydiii
Girme kuzum o diyarlara oralar bizlik degil yarım saatte anca gelebildim okuya okuya ceneniz düsmüs ben yokken düser hep zaten

Zaten bi ton tartsma cikti anca onlri izledim. Tobe ettim polemige
Cok kötüydüm buaksam diziyi bile izleyemedim sıcak uygulaması yapıyorum saatlerdir sag kasıgıma cok agrıyor balam F Fatma KTL
Üsuttun mu ki acaba. Bnm de bazen cok hafif bazen de ole agir gecerdi ki her yerimi parcalayasim gelirdi. Sicak uygulamyi direk karnina yapma. Ii deil diolr . Tabi ne kdr dogrduur bilemicem

Simdi bir konuya baktım gözümün ucuyla siveli konusuyorlar diye kayınvalidesini kayınpederini begenmiyor
Bu insanlar nereden geldigini nasıl bilmezler ya siveli olmak görgüsüzlükmüs gibi anlatmıs birde hepsine cevap veremeyiz bırak gitsinler canım
Banlanmaya degmezler
Bende duymustum iyi olmadıgını her agrıya sıcak veya soguk uygulanmazmıs ama dayanamadım bel tarafına koyuyorum

Agrı kesici icmiyorum kuzum zaten reglim yeni düzene girdi yogunluk konusunda anında keser kanamamı ilaclar
Kesiosa icme tabi cnm. Benmkini kesmiodu ondan dedimdi. Ay dogum bu agrinin kac kati Allh bilir 9 ay boyunca agriyi unut sonra bikac gunde kaç katini ceek

Kesiosa icme tabi cnm. Benmkini kesmiodu ondan dedimdi. Ay dogum bu agrinin kac kati Allh bilir 9 ay boyunca agriyi unut sonra bikac gunde kaç katini ceek
Aslında yasadıgım regl agrısıda degil kasıldım gibi cok degisik birsey insallah yarın gecer
Dogum agrısı cok agır belliki tabi bünyeye görede degisir ama eminim allah o agrıları dogumdan hemen sonra unutturuyor öyle olmasa kimse ikinciyi ücüncüyü istemezdi kuzum bunu düsünüp korkutma sen gözünü rabbim hepinizin yardımcısı olsun bir saniyede dogurun insallah

Tabi cnm yoksa cekilcek gibi deildir amin inslh saolasin canmcim

Bnm sagim solum bole belli olmuo malesef kocayi gonderdim simdi de acliktan bi midem gurulduo bide icerdeki yaramaz depar atio sanki. Uyumak ne mumkun . Anca oglene dogru bastirir uyku kalkip kendime guzl bi kahvlti hazrlicam. Açlık nedir bilmisen mi ağam

rosmen nisbet..... bizde işe gelelim anca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…