Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı güzel haberler aliriz inşallah canım ya Benim normalde reglden once şeffaf akintim olur bu sarı akinti ilk defa yaşadığım birşey bu sefer merakla bekliyorum ya bir an önce yarın olsa keşke

Merhaba bayanlar bende yeni hamile oldugumu ögrendim ama kasıklarımda çok agrılar oluyor dün doktora gittim normal dedi ama insan endişeleniyor ister istemez aranızda hamile olup bu durumu yaşayan var mı ilk gebeligim korkuyorum daha kese görmedik haftaya perşembe gel dedi doktorum tekrar tahlil yapalım bakalım ona göre kesin konuşalım dedi çok erken ögrendik gebeligi 4.5 yıl dır bekliyoduk bebişi rabbim almasın bizden onu

Kasık ağrısı olması çok normal, kanama olmadığı sürece. Bende dr ara sıra oluyor. Bugün doktor da söyledi bana, regl sancısı gibi ağrılar hissedebilirsin dedi. Merak etme, inşallah kavuşucaksın bebeğine

Amiin canım amiin inşallah rabbim kucagımızada almayı nasip etsin inşallah sen de yenimi hamilesin ilk gebeligin mi

Canım ilk zamanlar kasık ağrısı olması çok normal bende yaşadım hatta hala yasıyorum diyebiliyorum benek yerleşirken olur ağrı ağır kaldırma uzanma dikkat ayaklarını havaya dik uzan

Canım ilk zamanlar kasık ağrısı olması çok normal bende yaşadım hatta hala yasıyorum diyebiliyorum benek yerleşirken olur ağrı ağır kaldırma uzanma dikkat ayaklarını havaya dik uzan
Valla zaten iş yapmıyorum desem yeridir yıllar sonra gelince herkez tembih üstüne tembih ediyor sakın iş yapma dinlen diye genelde uykum çok geliyor zaten hep dinleniyorum sizin gebeliginiz nekadar oldu hamilesiniz demi halen devam ettigine göre agrıların

Sükürler olsun balam allah tamamına erdirsin kucagınıza almak nasip olsun insallah sizleri kem gözlerden korusun rabbim
Az önce diyo ki şu kalp atışlarını ne zaman duyarız sakin ol dedim rabbim nasip etmiş elbet duyucaz en fazla bir ay sonra duyarız
Onlara bıraksan hemen cocukları kucaklarında isterler

Aa bana da haftaya perşembe gel dedi doktorum bende dün akşam öğrendim hamileliğimi benim sol kasığım ağrıyo sağda bişey yok

Yok ben gecikmeden bir gün önce test yaptım öyle öğrendim Ama beklemiyodum hiç. Senin kaç haftalık? Doktora gittin mi hiç?
Bende adetimden 6 gün önce ögrendim şansa oldu desem yeridir sürekli tedavi gördüğüm için arada hep test alıp yapıyodum evde eşim almış salı günü yaptım test snra kan tahlili yaptırdım emin olmak için 17.2 çıktı dün sabahta hemen doktoruma gittim var dedi ama ne kadarlık oldugunu sylemedi sanırım keseyi grmeden sylemek istemedi ama ben netten hesap yaptım 3+2 olmuş

Ayh ben de bugün esnemekten ve sıcaklamaktan gözümün önünü göremiyodum pazardan beridir akşamları midem de ekşiyo yanıyo

Bnm adetin 2. Gunu 31 cikmisti cnm. Dr un 1 haftalik demesine bakma simdi belli deil kac haftalik oldugu. Sen sata gore say haftaligini. Biraz buyudukten sonra ultrasonda yazio zTen gerckte kac haftalik oldgu.

Bu gece kimse yoktu ben de yazmdim
kimseyi göremeyince hemen gittim deseydin daha yerinde olurdu sanki

Sükürler olsun balam allah tamamına erdirsin kucagınıza almak nasip olsun insallah sizleri kem gözlerden korusun rabbim

Onlara bıraksan hemen cocukları kucaklarında isterler
Allah razı olsun canım inşallah ama bugün hiç iyi değilim sol kasığım çok fena sağda ne gelen var ne giden ama sol tek başına savaş veriyor rabbim hayırlısıyla bu duyguları size de nasip etsin aminnn

Benim de nette 3+5 duruyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…