Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayh ben de bugün esnemekten ve sıcaklamaktan gözümün önünü göremiyodum pazardan beridir akşamları midem de ekşiyo yanıyo
Bende öyleyim ateş basıyor banada hep uyumak istiyorum yaa diyodum rabbime bende o güzel annelik duygularını yaşamak istiyorum diye rabbim nasip etti inşallah sag saglim kucagımızada almayı nasip eder hayırlısıyla

Amin inşallah ama ayakta dimdik duramıyorum bugün başım da çok ağrıyo

hayırlı kandiller anacum ver elini öpem
heeee aylardır biz sana doktora git git git dedik..
Allah o doktoru varyaaaaaaaaaa
ohh çok şükür
Ananın elini öpmeden banlanmasaydın keske neyse canın sagolsun canım allh kurtarsın sükürki ne sükür balam

Peş peşeyiz ya ne güzel perşembe doktordan snra haber ver canım merak ederim ben inşallah güzel haber alırsın
Ben sürekli bu topikteyim nasip olursa bütğn süreçlerimi yazıcam buraya görürüz birbirimizi inşallah
Benimde ayın 4de falan olmam gerekiyor inşallah sorun çıkmaz devam eder gebeligimiz
Ben devam edeceğine inanıyorum rabbim bize tattırcak bu meyveyi
Olmuyor canım agrıdan zaten dik durunmuyor benim belimde çok agrıyor
evet gerçekten iyi değilim ibadetimi nasıl yapıcam diye düşünüyorum

İnşallah canım isteyen herkeze nasip etsin rabbim inşallah yaparsın rabbim yardım eder inşallah canım Allah büyük

Canım benim çook sevindimm her doktor farklı gerçekten güzel şeyler söylemiş kan sonuclarında iyi çıkar inşallahh ❤ Devletemi gittin canım☺
Arastırma hastanesine gittim canım öyle bir icim rahatladıki cok sükür
Adam resmen sok gecirdi pko olman icin seker hastalıgının olması gerekir tüylenme olması gerekir adet düzensizligin olması gerekir neye göre söyler sen pkosun diye bunlar varmı sende dedi yok dedim ilginc dedi ultrasonda baktı hersey normal gözüküyor dedi gri biyerler gösterdi bana tabi anlamadım ben dedim hangi hastaneymis o öyle belki makinaları farklıdır ama tahlilde yapmadan öyle söylenmezdi dedi.
Bizim yordugumuz gibi oda döner sermaye olayını düsündü gözlemledigim kadarıyla
direkt tüp bebek demeside acımasızlık olur esinde kontrolünü yeniletsin siz denemeye devam edin tahlil sonuclarınada bir bakalım dedi

Oglunun huyu suyu sana benzesin balam insallah

Yapma bosver bu zamanların tadını çıkar dün banada kayınvalidemlerdeydik dedi sen içerde uzan yemeği hazırladı valla insanın hosuna gitmiyor değil benim 18 haftalık olucak inşallah canım. Evet hala ara sıra kasık ağrım oluyor sanırım bebek büyüdükçe oluyor hep normal diyorlar hep

Oh be çok şükür ben biliyordum yA durduk yere pko denmemeli bir şey olduğunu biliyordum iyi gözün Aydın canım
Sagol canım o doktor degil yani bir doktor öyle olmamalıydı özellere güvenim kalmadı hic arastırmada neyi istediysem kontrol ediyorlar bakıyorlar daha ilgililer gercekten cok sükür bugünlere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…