Ayh ben de bugün esnemekten ve sıcaklamaktan gözümün önünü göremiyodum pazardan beridir akşamları midem de ekşiyo yanıyo
Benim yarın adet olmam gerekiyodu normaldeBende salı günü ögrendim canımhemen hemen aynıyız demkki benim genelde solda ama sagada vuruyor çok
Amin inşallah ama ayakta dimdik duramıyorum bugün başım da çok ağrıyoBende öyleyim ateş basıyor banada hep uyumak istiyorum yaa diyodum rabbime bende o güzel annelik duygularını yaşamak istiyorum diye rabbim nasip etti inşallah sag saglim kucagımızada almayı nasip eder hayırlısıyla
Benim de nette 3+5 duruyo
Ay hadi insallah lanet gelmezde bebek gelirKızlar bat günüm yarın agdet olacakmışım gibi kasik ağrım var ve sarı akintim var şeffaf değil koyu kıvamlı bugünde bitmez artık bana
Benimde ayın 4de falan olmam gerekiyor inşallah sorun çıkmaz devam eder gebeligimizBenim yarın adet olmam gerekiyodu normalde
Olmuyor canım agrıdan zaten dik durunmuyor benim belimde çok agrıyorAmin inşallah ama ayakta dimdik duramıyorum bugün başım da çok ağrıyo
Ay inşallah inşallah canım sağlıklı sıhhatli gelsin bebislerAy hadi insallah lanet gelmezde bebek gelir
Ananın elini öpmeden banlanmasaydın keske neyse canın sagolsun canım allh kurtarsınhayırlı kandiller anacum ver elini öpem
heeee aylardır biz sana doktora git git git dedik..
Allah o doktoru varyaaaaaaaaaa
ohh çok şükür
Tesekkür ederim cicegim güzel haberlerde darısı senin basınaHayırlı kandiller nanacım çok sevindim :) kızlaaarrrrrrrrrr benim için dua edin yarın transfer olacak hayırlısıyla güzel haberi alırız inşallah.
Ben sürekli bu topikteyim nasip olursa bütğn süreçlerimi yazıcam buraya görürüz birbirimizi inşallahPeş peşeyiz ya ne güzel perşembe doktordan snra haber ver canım merak ederim ben inşallah güzel haber alırsın
Ben devam edeceğine inanıyorum rabbim bize tattırcak bu meyveyiBenimde ayın 4de falan olmam gerekiyor inşallah sorun çıkmaz devam eder gebeligimiz
evet gerçekten iyi değilim ibadetimi nasıl yapıcam diye düşünüyorumOlmuyor canım agrıdan zaten dik durunmuyor benim belimde çok agrıyor
Nanacigim çok sevindim sağlıklı haberlerine bundan sonra sağlıkla hamislik haberini dr aliriz inşallahAnanın elini öpmeden banlanmasaydın keske neyse canın sagolsun canım allh kurtarsınsükürki ne sükür balam
İnşallah canım isteyen herkeze nasip etsin rabbim inşallah yaparsın rabbim yardım eder inşallah canım Allah büyükBen sürekli bu topikteyim nasip olursa bütğn süreçlerimi yazıcam buraya görürüz birbirimizi inşallah
Ben devam edeceğine inanıyorum rabbim bize tattırcak bu meyveyi
evet gerçekten iyi değilim ibadetimi nasıl yapıcam diye düşünüyorum
Arastırma hastanesine gittim canım öyle bir icim rahatladıki cok sükürCanım benim çook sevindimm her doktor farklı gerçekten güzel şeyler söylemiş kan sonuclarında iyi çıkar inşallahh❤ Devletemi gittin canım☺
Ben buradayım anacum sen nerelere uctunanacum nereye kayboldun güzel haberden sonra
kanatlanıp uçtunmu kızzzzzzzzzzzzzzzzz
İnsallah cicegim sagolMaşAllah hadi sağlıkla ielrler süreç insAllah cnm☺
ayyyy cnm çok sevindim vala doktroum dengesizliğiydi işte onu takma insAllah sağlıkla hamile kalirsn bundan sonra ☺
Oglunun huyu suyu sana benzesin balam insallahMrblar kızlar bugün biz buraya özel bişey şivlilik vardı üç ayların başlangıcında olur çocuklar sabahtan kapı kapı dolaşıp şeker topluyorlar bizde kızımla çıktık dolaştık annem bizim yerimize dağıttı artık kızım öğlen okula gitti ben evdeyim uyku nasıl bastı erken kalkınca uyudum eşim o arada evdeydi bı ara uyandm ve burnuma pişi koktu olsa da yesem dedim kalk da ye o zmn komşu getirmiş dedi nasıl mutlu oldum yeminle ya bı güzel yedim demin oğluşuma yarasın insAllah
Bu arada cinsiyetimz kesinleşti diyebilirim bı oğlum olacak insAllah❤
Sizler naislsinz
Yapma bosver bu zamanların tadını çıkar dün banada kayınvalidemlerdeydik dedi sen içerde uzan yemeği hazırladı valla insanın hosuna gitmiyor değilValla zaten iş yapmıyorum desem yeridir yıllar sonra gelince herkez tembih üstüne tembih ediyor sakın iş yapma dinlen diyegenelde uykum çok geliyor zaten hep dinleniyorum sizin gebeliginiz nekadar oldu hamilesiniz demi halen devam ettigine göre agrıların
Sagol canım o doktor degil yani bir doktor öyle olmamalıydı özellere güvenim kalmadı hic arastırmada neyi istediysem kontrol ediyorlar bakıyorlar daha ilgililer gercekten cok sükür bugünlereOh be çok şükür ben biliyordum yA durduk yere pko denmemeli bir şey olduğunu biliyordum iyi gözün Aydın canım
Solda döllenmiş demekki benimde hep sol ağrımıstıAa bana da haftaya perşembe gel dedi doktorum bende dün akşam öğrendim hamileliğimi benim sol kasığım ağrıyo sağda bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?