Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha cok yeni gebeligin bebegim doktor olumsuz birsey söylemediyse hic endiselenme sen

Simdi iice oturdu basima. Cook tskkr ederm yaza tasinma var yani bana

Rica ederim canım aklına takılan bir şeyler olursa sorabilirsin. Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

Melegim kokusuna kurban oldugum cicegim sen nerelerdesin allah razı olsun benim cicegimden
Oyyyy Nanam benim iki gözümün çiçeği bizi görmeden birbirine karşı sevgi ve muhabbetle sarıp sarmalayan güzel insan senden de Allah razı olsun .
Ara ara takılıyorum işte. Fırsat buldukça bakıp sizleri takip ediyorum.
Senin adına çoook Sevindim çok şükür inşallah yakın zamanda bebiş haberini de alırız

Anladım canım aynen öyle zaten ultrasonda bile belli oluyor ki devlet yine iyi bu konuda gerçekten bende hep devlete gidiyprdum güveniyordum valla tahliller ne zaman çıkıcak pekiii aynen eşin test verdi mi canım

Hayırlı kandiller canım, sevindim rahatlamana. Önemli olan stres yapmamak ve bazı doktorlar onu es geçiyor gereksiz gereksiz konuşma ve teşhis koyduklarını sanıyorlar, iyi bir doktor şans işi gerçekten
Evet kuzum gercekten dünya basıma yıkılmıstı insanları nasıl olumsuz etkiliyorlar sırf fazla para alabilmek icin allaha havaleler hepsi

Sagol canım o doktor degil yani bir doktor öyle olmamalıydı özellere güvenim kalmadı hic arastırmada neyi istediysem kontrol ediyorlar bakıyorlar daha ilgililer gercekten cok sükür bugünlere
Kesinlikle canım özeller aslında çok iyi değil sadece para tuzağı ben de sevmiyorum ama bizim burda devlet uzak ve randevu almak zor en önemlisi de şu virüs belasından dolayı da gitmek istemiyorum devlete

Canım günlük ped kullanma saglıklı degil insallah yarın güzel haber verirsin bizlere

Ayy inşallah normaldir bende allahın izniyle keseyi görsem bebişide içim daha çok rahatlicak

Allahım onu rahmine koyduysa kucagına vermeyide bilir elbet canım endise etme regl agrılarına benzer agrılar olabiliyormus hayırlısı olsun darısı bizlerin basına insallah

İnsallah canım icinizden geldikce bizlerinde boynu bükük kalmasın diye lütfen dualarınızı esirgemeyin

Cok sevindim anneeemmm ya ne olucakmis simdi neden olmamis bu gunune kadar sorun ne demedi mi

Senin dilini yerim tatlı dilli cicegim benim cok sagol insallah dualarınızla o günlerin güzelliginide paylasacam buralarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…