Daha cok yeni gebeligin bebegim doktor olumsuz birsey söylemediyse hic endiselenme senKızlar bugün özelde randevum vardı. Kese göründü tabi, haftaya kalp atışı için gel dedi. Şimdi duyulmayabilir dedi. 5+5’im bu arada. Kesenin içinde nokta kadar bişey gördüm ben. Ama doktor şurda falan demedi. Üstte oluşacak dedi. Sonra kalp atışı sesini açınca, kalp atışını duyduk. Bak duyuyo musun başlamış bile kalp atışı dedi. Haftaya daha net duyarsın dedi, haftaya randevu aldım.
Herhangi bi anormal bişey söylemedi doktor. Ama ben kesenin içinde net bişey göremeyince stres yaptım tabi ki. Ama kalp atışını duydum, boş falan olma imkanı yoktur değil mi?
Simdi iice oturdu basima. Cook tskkr edermyaza tasinma var yani bana
Oyyyy Nanam benim iki gözümün çiçeğiMelegim kokusuna kurban oldugum cicegim sen nerelerdesinallah razı olsun benim cicegimden
Anladım canım aynen öyle zaten ultrasonda bile belli oluyor ki devlet yine iyi bu konuda gerçekten bende hep devlete gidiyprdum güveniyordum vallaArastırma hastanesine gittim canım öyle bir icim rahatladıki cok sükür
Adam resmen sok gecirdi pko olman icin seker hastalıgının olması gerekir tüylenme olması gerekir adet düzensizligin olması gerekir neye göre söyler sen pkosun diye bunlar varmı sende dedi yok dedim ilginc dedi ultrasonda baktı hersey normal gözüküyor dedi gri biyerler gösterdi bana tabi anlamadım ben dedim hangi hastaneymis o öyle belki makinaları farklıdır ama tahlilde yapmadan öyle söylenmezdi dedi.
Bizim yordugumuz gibi oda döner sermaye olayını düsündü gözlemledigim kadarıyla
direkt tüp bebek demeside acımasızlık olur esinde kontrolünü yeniletsin siz denemeye devam edin tahlil sonuclarınada bir bakalım dedi
Evet kuzum gercekten dünya basıma yıkılmıstı insanları nasıl olumsuz etkiliyorlar sırf fazla para alabilmek icin allaha havaleler hepsiHayırlı kandiller canım, sevindim rahatlamana. Önemli olan stres yapmamak ve bazı doktorlar onu es geçiyor gereksiz gereksiz konuşma ve teşhis koyduklarını sanıyorlar, iyi bir doktor şans işi gerçekten
İnsallah cicegim oda olacak önce allahın izniyle sonra dualarınızla insallahTskkr ederiiim
Gozun aydin canisiii.simdi icin rahatlamistr ne guzl. Insllh sira baska guzl haberler vermekte.
Kesinlikle canım özeller aslında çok iyi değil sadece para tuzağı ben de sevmiyorum ama bizim burda devlet uzak ve randevu almak zor en önemlisi de şu virüs belasından dolayı da gitmek istemiyorum devleteSagol canım o doktor degil yani bir doktor öyle olmamalıydı özellere güvenim kalmadı hic arastırmada neyi istediysem kontrol ediyorlar bakıyorlar daha ilgililer gercekten cok sükür bugünlere
Aminn cnm insAllah hakikaten babasına ve sülalesine hiç bı huyu benzemesin bı kez daha tiksindirdiler saolasunlar şu mübarek gecede Allah bildigi gibi yapsın o şahsiyetleriOglunun huyu suyu sana benzesin balam insallah
İnsallah cicegim insallah allah razı olsunNanam çok sevindim bebeğim bundan sonra aklını vücudunu rahatlat inşallah olacak kuzum
Tesekkür ederim balam allah razı olsunÇok sevindim kuzum senin adına
Canım günlük ped kullanma saglıklı degilBenimde bat günüm yarın canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ve benimde sarı akintim var günlük peti değiştirirken bakıyorum full sarı akıntı dolmuş oluyor. Ama bilemedim regl olmadan öncede bense bu tür akıntı oluyordu. Bugün sabah ucuz testlerden yaptım ilk idrarla negatifti. Bakalım yarına kadar olmazsam sabah tekrar test yapcam.
Ayy inşallah normaldir bende allahın izniyle keseyi görsem bebişide içim daha çok rahatlicakYapma bosver bu zamanların tadını çıkar dün banada kayınvalidemlerdeydik dedi sen içerde uzan yemeği hazırladı valla insanın hosuna gitmiyor değilbenim 18 haftalık olucak inşallah canım. Evet hala ara sıra kasık ağrım oluyor sanırım bebek büyüdükçe oluyor hep normal diyorlar hep
Allahım onu rahmine koyduysa kucagına vermeyide bilir elbet canım endise etme regl agrılarına benzer agrılar olabiliyormusMerhaba bayanlar bende yeni hamile oldugumu ögrendim ama kasıklarımda çok agrılar oluyor dün doktora gittim normal dedi ama insan endişeleniyor ister istemez aranızda hamile olup bu durumu yaşayan var mı ilk gebeligim korkuyorum daha kese görmedik haftaya perşembe gel dedi doktorum tekrar tahlil yapalım bakalım ona göre kesin konuşalım dedi çok erken ögrendik gebeligi 4.5 yıl dır bekliyoduk bebişi rabbim almasın bizden onu
İnsallah canım icinizden geldikce bizlerinde boynu bükük kalmasın diye lütfen dualarınızı esirgemeyinAllah razı olsun canım inşallah ama bugün hiç iyi değilim sol kasığım çok fena sağda ne gelen var ne giden ama sol tek başına savaş veriyor rabbim hayırlısıyla bu duyguları size de nasip etsin aminnn
Cok sevindim anneeemmm yaArastırma hastanesine gittim canım öyle bir icim rahatladıki cok sükür
Adam resmen sok gecirdi pko olman icin seker hastalıgının olması gerekir tüylenme olması gerekir adet düzensizligin olması gerekir neye göre söyler sen pkosun diye bunlar varmı sende dedi yok dedim ilginc dedi ultrasonda baktı hersey normal gözüküyor dedi gri biyerler gösterdi bana tabi anlamadım ben dedim hangi hastaneymis o öyle belki makinaları farklıdır ama tahlilde yapmadan öyle söylenmezdi dedi.
Bizim yordugumuz gibi oda döner sermaye olayını düsündü gözlemledigim kadarıyla
direkt tüp bebek demeside acımasızlık olur esinde kontrolünü yeniletsin siz denemeye devam edin tahlil sonuclarınada bir bakalım dedi
Ay inşallah inşallah canım sağlıklı sıhhatli gelsin bebisler
İnsallah bebegim hep birlikte verelim o güzel haberlerimizi insallahNanacigim çok sevindim sağlıklı haberlerine bundan sonra sağlıkla hamislik haberini dr aliriz inşallah
Noldu canım hayırdırAminn cnm insAllah hakikaten babasına ve sülalesine hiç bı huyu benzemesin bı kez daha tiksindirdiler saolasunlar şu mübarek gecede Allah bildigi gibi yapsın o şahsiyetleri
Ayni anlamdaa iste sen anla.kimseyi göremeyince hemen gittim deseydin daha yerinde olurdu sanki
Senin dilini yerim tatlı dilli cicegim benim cok sagol insallah dualarınızla o günlerin güzelliginide paylasacam buralardaRica ederim canım aklına takılan bir şeyler olursa sorabilirsin. Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Oyyyy Nanam benim iki gözümün çiçeğibizi görmeden birbirine karşı sevgi ve muhabbetle sarıp sarmalayan güzel insan senden de Allah razı olsun .
Ara ara takılıyorum işte. Fırsat buldukça bakıp sizleri takip ediyorum.
Senin adına çoook Sevindimçok şükür inşallah yakın zamanda bebiş haberini de alırız
Görürsün canım merak etme olumlu düşünAyy inşallah normaldir bende allahın izniyle keseyi görsem bebişide içim daha çok rahatlicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?