Randevu konusu uzun vadede oldugu icin sıkıntı yasıyordum yinede devlete gidecem canım bundan sonra esimin isleri bu ay yogunmus onada ilk fırsatta randevu alacaz canım insallah onunda sonucları tekrar temiz cıkarAnladım canım aynen öyle zaten ultrasonda bile belli oluyor ki devlet yine iyi bu konuda gerçekten bende hep devlete gidiyprdum güveniyordum vallatahliller ne zaman çıkıcak pekiii aynen eşin test verdi mi canım
Amiin canım inşallah inşallah rabbim bu mubarek günün hürmetine sana ve isteyen tüm herkeze nasip etsin anneligi kimsenin kucagı boş kalmasın rabbim ol derse herşey olurAllahım onu rahmine koyduysa kucagına vermeyide bilir elbet canım endise etme regl agrılarına benzer agrılar olabiliyormushayırlısı olsun darısı bizlerin basına insallah
birsekilde mecbur kalıp gidiyoruz canım neyseki özellerde tercih oranı cok yani birinden memnun kalmazsan baska bir özel hastane bulabiliyorsundur insallah yakın cevrendeKesinlikle canım özeller aslında çok iyi değil sadece para tuzağı ben de sevmiyorum ama bizim burda devlet uzak ve randevu almak zor en önemlisi de şu virüs belasından dolayı da gitmek istemiyorum devlete
Bilmeden cok icten bir dua etmistim yine en güzel dua olmus sana balam ne yaptılarki bu mübarek günde yaaaAminn cnm insAllah hakikaten babasına ve sülalesine hiç bı huyu benzemesin bı kez daha tiksindirdiler saolasunlar şu mübarek gecede Allah bildigi gibi yapsın o şahsiyetleri
Aynen canım hayırlısıbirsekilde mecbur kalıp gidiyoruz canım neyseki özellerde tercih oranı cok yani birinden memnun kalmazsan baska bir özel hastane bulabiliyorsundur insallah yakın cevrende
O doktor kısırsın dediginde endiselendim pko var kısırlık yapar bu dedigini söyledim inanamadı rahim kücüklügünüde söyledim gebe kalman imkansız dedi dedimCok sevindim anneeemmm yane olucakmis simdi neden olmamis bu gunune kadar sorun ne demedi mi
Bahaneni yesinlerAyni anlamdaa iste sen anla.hem sen de gorulmeni kapattin goremiom ne zmn nereye girdgini. Yoksam ona gore yazardim
Hangi konudan ban yemis acaba hadi bakalım
Amin cicegim hosgeldin insallahAmiin canım inşallah inşallah rabbim bu mubarek günün hürmetine sana ve isteyen tüm herkeze nasip etsin anneligi kimsenin kucagı boş kalmasın rabbim ol derse herşey olur
Cok sukur vallaha nedense icim rahatladi vallahaO doktor kısırsın dediginde endiselendim pko var kısırlık yapar bu dedigini söyledim inanamadı rahim kücüklügünüde söyledim gebe kalman imkansız dedi dedim
Ben böyle birsey ne duydum ne gördüm rahim kücük diye gebe kalınmadıgını dedi
Test sonuclarıma bakacak net birsey söylemedi anormal bir durum gözükmüyor dedi sadece.
Birde regl kanamam cok yogun olmuyor onada endiseleniyorum dedim düzenli oluyorsa onun cok yogun olup olmaması problem degil dedi biriki gün oynuyor düzeni dedim oda cok normal dedi cicegim
Sagol balam allah razı olsunCok sukur vallaha nedense icim rahatladi vallaha
Senden de insallahSagol balam allah razı olsun
Sen nasıl oldun cicegim iyisindir insallahSenden de insallah
Ben de araştırma hastanesine gittim tüp bebek dediArastırma hastanesine gittim canım öyle bir icim rahatladıki cok sükür
Adam resmen sok gecirdi pko olman icin seker hastalıgının olması gerekir tüylenme olması gerekir adet düzensizligin olması gerekir neye göre söyler sen pkosun diye bunlar varmı sende dedi yok dedim ilginc dedi ultrasonda baktı hersey normal gözüküyor dedi gri biyerler gösterdi bana tabi anlamadım ben dedim hangi hastaneymis o öyle belki makinaları farklıdır ama tahlilde yapmadan öyle söylenmezdi dedi.
Bizim yordugumuz gibi oda döner sermaye olayını düsündü gözlemledigim kadarıyla
direkt tüp bebek demeside acımasızlık olur esinde kontrolünü yeniletsin siz denemeye devam edin tahlil sonuclarınada bir bakalım dedi
Merak etme canım herkes için ediyorum ben hepciceklerim bu gece kuran okumak cok isterdim fakat henüz regl dönemim bitmedi
Lütfen dua ederseniz dualarınıza benide katınAllah rızası icin keske regl olmasaydım yasin ve meryem surelerini okuyacaktım nasip olmadı
Canım eğer varsa iğneye başlayacağım ondan ama sabaha testim yok zatenYumurtlamanın 14.günü yapsan daha saglıklı sonuc almazmısın kuzum?
Iyiyim biraz cok şükür ya icim yaniyor a napalimSen nasıl oldun cicegim iyisindir insallah
Niye kapation ki zatenBahaneni yesinler
Sen yaz ben cevap veririm zaten bebegim acayım istersen senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?