Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım aynen öyle zaten ultrasonda bile belli oluyor ki devlet yine iyi bu konuda gerçekten bende hep devlete gidiyprdum güveniyordum valla tahliller ne zaman çıkıcak pekiii aynen eşin test verdi mi canım
Randevu konusu uzun vadede oldugu icin sıkıntı yasıyordum yinede devlete gidecem canım bundan sonra esimin isleri bu ay yogunmus onada ilk fırsatta randevu alacaz canım insallah onunda sonucları tekrar temiz cıkar

Allahım onu rahmine koyduysa kucagına vermeyide bilir elbet canım endise etme regl agrılarına benzer agrılar olabiliyormus hayırlısı olsun darısı bizlerin basına insallah
Amiin canım inşallah inşallah rabbim bu mubarek günün hürmetine sana ve isteyen tüm herkeze nasip etsin anneligi kimsenin kucagı boş kalmasın rabbim ol derse herşey olur

Kesinlikle canım özeller aslında çok iyi değil sadece para tuzağı ben de sevmiyorum ama bizim burda devlet uzak ve randevu almak zor en önemlisi de şu virüs belasından dolayı da gitmek istemiyorum devlete
birsekilde mecbur kalıp gidiyoruz canım neyseki özellerde tercih oranı cok yani birinden memnun kalmazsan baska bir özel hastane bulabiliyorsundur insallah yakın cevrende

Aminn cnm insAllah hakikaten babasına ve sülalesine hiç bı huyu benzemesin bı kez daha tiksindirdiler saolasunlar şu mübarek gecede Allah bildigi gibi yapsın o şahsiyetleri
Bilmeden cok icten bir dua etmistim yine en güzel dua olmus sana balam ne yaptılarki bu mübarek günde yaaa

Cok sevindim anneeemmm ya ne olucakmis simdi neden olmamis bu gunune kadar sorun ne demedi mi
O doktor kısırsın dediginde endiselendim pko var kısırlık yapar bu dedigini söyledim inanamadı rahim kücüklügünüde söyledim gebe kalman imkansız dedi dedim
Ben böyle birsey ne duydum ne gördüm rahim kücük diye gebe kalınmadıgını dedi
Test sonuclarıma bakacak net birsey söylemedi anormal bir durum gözükmüyor dedi sadece.
Birde regl kanamam cok yogun olmuyor onada endiseleniyorum dedim düzenli oluyorsa onun cok yogun olup olmaması problem degil dedi biriki gün oynuyor düzeni dedim oda cok normal dedi cicegim

Cok sukur vallaha nedense icim rahatladi vallaha

Ben de araştırma hastanesine gittim tüp bebek dedi
Artık yoruldum doktor doktor gezmeyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…