Tek care oysa bende tabiki kendimi ayarlar tüp bebek yaptırırım kuzumBen de araştırma hastanesine gittim tüp bebek dedi
Artık yoruldum doktor doktor gezmeyeceğim
Allah razı olsun böcegimMerak etme canım herkes için ediyorum ben hep
anladım cicegim cisini tutabilirsinde test alabilirsin ozaman insallahCanım eğer varsa iğneye başlayacağım ondan ama sabaha testim yok zatençisimi tutup eczaneye gidebilirsem yaparım
Bolbol dua et bebegim bugün icine o yarayı veren allah evladını kucagına koyup sogutmasınıda saglar insallahIyiyim biraz cok şükür ya icim yaniyor a napalim
Özenti oldum galibaNiye kapation ki zatenne bu gizliliiik
Inşallah insalllahh rabbiimm tum bekleyenlere versinBolbol dua et bebegim bugün icine o yarayı veren allah evladını kucagına koyup sogutmasınıda saglar insallahgececek bu zor günler buna inan
AmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnInşallah insalllahh rabbiimm tum bekleyenlere versin
Noldu canım hayırdır
Yoruldum kızlar artık valla tek kelimeyle dengesiz, cahil insanlar küçük bı çocuğu ağlatmayi, sinir etmeyi maharet sanıyorlar delircem artık yemin ederim canımdan bezdim sonra kızım saygısız konuşunca niye konuştu oluyorlar küçük çocuğu bile çileden çıkartıyorlar Allah bildiği gibi yapsın gerçekten artık söyleyecek birşey bulamıyorum anlamıyorlar çünki az kaldı kızım biraz daha büyüsün kimin ne mal olduğunu elbet anlayıp uzak duracakBilmeden cok icten bir dua etmistim yine en güzel dua olmus sana balam ne yaptılarki bu mübarek günde yaaa
Eski yontemlerle idare et simdilkAy keşke test alsaydık gündüz ya şimdi yapardımcatliycam meraktan
Saaankiiim azcuuqÖzenti oldum galiba
Parmaklama yontemiiiNe kız eski yöntemler ki
Hepsini anladım da parmaklara ne ya gerçekten miParmaklama yontemiii
Camasr suyu testii
Diz macunu testiii
Tuz veya sekerleee
Hepsini anladım da parmaklara ne ya gerçekten mi
Üzüldüm kuzum yaaa üzülmeneYoruldum kızlar artık valla tek kelimeyle dengesiz, cahil insanlar küçük bı çocuğu ağlatmayi, sinir etmeyi maharet sanıyorlar delircem artık yemin ederim canımdan bezdim sonra kızım saygısız konuşunca niye konuştu oluyorlar küçük çocuğu bile çileden çıkartıyorlar Allah bildiği gibi yapsın gerçekten artık söyleyecek birşey bulamıyorum anlamıyorlar çünki az kaldı kızım biraz daha büyüsün kimin ne mal olduğunu elbet anlayıp uzak duracak
Bende var sana göndereyimmiAy keşke test alsaydık gündüz ya şimdi yapardımcatliycam meraktan
Sakin ol canım kim naptı kızına mı birşey dedilerYoruldum kızlar artık valla tek kelimeyle dengesiz, cahil insanlar küçük bı çocuğu ağlatmayi, sinir etmeyi maharet sanıyorlar delircem artık yemin ederim canımdan bezdim sonra kızım saygısız konuşunca niye konuştu oluyorlar küçük çocuğu bile çileden çıkartıyorlar Allah bildiği gibi yapsın gerçekten artık söyleyecek birşey bulamıyorum anlamıyorlar çünki az kaldı kızım biraz daha büyüsün kimin ne mal olduğunu elbet anlayıp uzak duracak
Yolla bir tane nanacigim sana zahmetBende var sana göndereyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?