Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de araştırma hastanesine gittim tüp bebek dedi
Artık yoruldum doktor doktor gezmeyeceğim
Tek care oysa bende tabiki kendimi ayarlar tüp bebek yaptırırım kuzum
Ama benim sorunum olmadıgı halde sırf cebine ücbes kurus fazla girmesi icin bir doktorun söylemiyle yaptıramam tüp bebek zaten okadarda durumumuz yok suan ne yazıkki
Sende üzülme vesile olacaksa insallah en kısa sürede durumunuzu ayarlar ve tüp bebek yaptırırsınız ilk denemedede hamile kalırsın insallah

Noldu canım hayırdır
Bilmeden cok icten bir dua etmistim yine en güzel dua olmus sana balam ne yaptılarki bu mübarek günde yaaa
Yoruldum kızlar artık valla tek kelimeyle dengesiz, cahil insanlar küçük bı çocuğu ağlatmayi, sinir etmeyi maharet sanıyorlar delircem artık yemin ederim canımdan bezdim sonra kızım saygısız konuşunca niye konuştu oluyorlar küçük çocuğu bile çileden çıkartıyorlar Allah bildiği gibi yapsın gerçekten artık söyleyecek birşey bulamıyorum anlamıyorlar çünki az kaldı kızım biraz daha büyüsün kimin ne mal olduğunu elbet anlayıp uzak duracak

Arkadaşlar merhaba
Benim hamiş arkadaşlara danışmak istediğim birkaç bişe olacaktı bugün normalde adet günüm adet olmadım sancım var kaç aydır da eşimle bebek düşünüyoruz acaba hamile miyim demeden de duramıyorum belirtilerini alabilir miyim. Benim kendim de gördüklerim ara ara gelen sancı ve iğne batmaları bacak ağrısı gece huzursuzluğu sıcak basıyor geceleri idrar da köpürme ve beyaz tortu gibi şeyler göğüsler de şişme ağırlık gibi

Üzüldüm kuzum yaaa üzülmene
Görüsmeyin öyle üzüyorlarsa kızını yazık yaaa ne düsüncesizler üzülme sende mesafe koy arana canım

Sakin ol canım kim naptı kızına mı birşey dediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…