En iyisi bekleyim ben bacım daha sağlıklı olurrahim agzi yukarda oluomus ya gebelikte ondan dedimdi. Ama gercekligi ne kdr dogrudur bilemicem tabikii . Saka bi yana sen yarini bekle yine de
Al yolladım cicegim bana gerek kalmadı zaten buay birdahaki aya kadar on tane yine alırımYolla bir tane nanacigim sana zahmet
Sağol canımAl yolladım cicegim bana gerek kalmadı zaten buay birdahaki aya kadar on tane yine alırım
Ben sadece sol kasık ağrısı yaşamıştım canım başka yoktuArkadaşlar merhaba
Benim hamiş arkadaşlara danışmak istediğim birkaç bişe olacaktı bugün normalde adet günüm adet olmadım sancım var kaç aydır da eşimle bebek düşünüyoruz acaba hamile miyim demeden de duramıyorum belirtilerini alabilir miyim. Benim kendim de gördüklerim ara ara gelen sancı ve iğne batmaları bacak ağrısı gece huzursuzluğu sıcak basıyor geceleri idrar da köpürme ve beyaz tortu gibi şeyler göğüsler de şişme ağırlık gibi
Benim gögüslerim aderime varken çok wrken şiştiler canım bide arada terleme sıcaklık basıyodu test yaptım pozitif çıktı inşallah sende hamişsindirArkadaşlar merhaba
Benim hamiş arkadaşlara danışmak istediğim birkaç bişe olacaktı bugün normalde adet günüm adet olmadım sancım var kaç aydır da eşimle bebek düşünüyoruz acaba hamile miyim demeden de duramıyorum belirtilerini alabilir miyim. Benim kendim de gördüklerim ara ara gelen sancı ve iğne batmaları bacak ağrısı gece huzursuzluğu sıcak basıyor geceleri idrar da köpürme ve beyaz tortu gibi şeyler göğüsler de şişme ağırlık gibi
Evet bence de solda döllenmiş canımSolda döllenmiş demekki benimde hep sol ağrımıstı☺
Yok cicegim ilk kez bu adette batı beklemedim onuda gögsümü gere gere burada ifsa ettimSağol canımo kadar testte yapmıyorsun nana bildiğim kadarıyla kız yoksa bizden gizli gizli mi yapıyon sen bu testleri
Ben hep dua ediyorum size kuzumİnsallah canım icinizden geldikce bizlerinde boynu bükük kalmasın diye lütfen dualarınızı esirgemeyin
AmiinSehitlerimiz var allah rahmet eylesin
Mekanları cennet olsun
Nerede oldugunu ögrenemedim internet sitelerine giremiyorum agırlasıyor kocanında öyle telefonlarımız girmiyor nihat hatipoglundan duyduk simdi cok üzüldükAmiinkac saattir onu takip ediorm. 100 un uzerinde sehidimz var. Cok buyuk bi aci
O sıkıntı sizde de varmı internete zor bağlanıyorum ya genel olarak bir sorun var galibaNerede oldugunu ögrenemedim internet sitelerine giremiyorum agırlasıyor kocanında öyle telefonlarımız girmiyor nihat hatipoglundan duyduk simdi cok üzüldük
İnternet yavaslatılıyor böyle haberler oldugunda nedenseO sıkıntı sizde de varmı internete zor bağlanıyorum ya genel olarak bir sorun var galiba
Aynen öyle okumayalım diye mi nedirİnternet yavaslatılıyor böyle haberler oldugunda nedense
Maksatları nedir bilemiyorum canım icim acıyorAynen öyle okumayalım diye mi nedir
Aynen öyle canım allah ailelerine sabır versin yok yere can gidiyor cidden çok zor olmasın artık gerçektenMaksatları nedir bilemiyorum canım icim acıyorbir sehitte olsa bin sehitte olsa o evlatlara kavusmak icin nasıl can atıyoruz onlar ise bizim icin can veriyor icim acıyor...
Kelimelerin kifayetsiz kaldıgı yerdeyim sadece amin diyebiliyorumAynen öyle canım allah ailelerine sabır versin yok yere can gidiyor cidden çok zor olmasın artık gerçekten
Idlipte cnmNerede oldugunu ögrenemedim internet sitelerine giremiyorum agırlasıyor kocanında öyle telefonlarımız girmiyor nihat hatipoglundan duyduk simdi cok üzüldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?