Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece sol kasık ağrısı yaşamıştım canım başka yoktu

Benim gögüslerim aderime varken çok wrken şiştiler canım bide arada terleme sıcaklık basıyodu test yaptım pozitif çıktı inşallah sende hamişsindir yarın kan tahlili yap kesin sonuç alırsın

Sağol canım o kadar testte yapmıyorsun nana bildiğim kadarıyla kız yoksa bizden gizli gizli mi yapıyon sen bu testleri
Yok cicegim ilk kez bu adette batı beklemedim onuda gögsümü gere gere burada ifsa ettim hic sizlerden gizlermiyim

Amiin kac saattir onu takip ediorm. 100 un uzerinde sehidimz var. Cok buyuk bi aci
Nerede oldugunu ögrenemedim internet sitelerine giremiyorum agırlasıyor kocanında öyle telefonlarımız girmiyor nihat hatipoglundan duyduk simdi cok üzüldük

Maksatları nedir bilemiyorum canım icim acıyor bir sehitte olsa bin sehitte olsa o evlatlara kavusmak icin nasıl can atıyoruz onlar ise bizim icin can veriyor icim acıyor...
Aynen öyle canım allah ailelerine sabır versin yok yere can gidiyor cidden çok zor olmasın artık gerçekten

Nerede oldugunu ögrenemedim internet sitelerine giremiyorum agırlasıyor kocanında öyle telefonlarımız girmiyor nihat hatipoglundan duyduk simdi cok üzüldük
Idlipte cnm tv de hemen solenemz zaten millet ayaklnmasin diye. Az az solerler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…