MaşallahEki Görüntüle 2598046
Foto cekilince fark ettim de ii sismisim bu aybunun daha 2 ayi var. Yandim beeen
NolduuBen hic iyi degilim
Bunu birtek allah bilir canım isyan etme allah birşeyi geciktiriyorsada vardır bir bildiğiAnne olamiycam anne olmak istiyorum olamiyorum tedavi ile bile olamiyorum
Canım bu iğneler bazı kişilerin yumurtlarını çoğaltıyormus. Geçen bir akraba vardı oda tüp bebek yaptırmıştı kızı oldu. Sonra nasılsa olmuyor diye korunmadılar hiç üçüzlere hamile kalmıs doktor demiş o iğneler yumurtalarını çoğaltmış diye düşün olumlu düşün belki o iğneler sana faydası olcak kendiliğinden gelicekBilmiyorum nana cok degisik bir ruh hali icindeyim varla yok arasindayim . Bosluktayim . Hicbirseyden zevk alamıyorum. Olmuyor 1 haftadir resmen ölü gibiyim .. ne kadar zor bir durum bilemezsin . Tedavi olurken bile %50 sans veriyorlar . Ne kadar kötü.. ne olurdu normal insanlar gibi planli hamile kalabilseydim . Resmen mucize olmasi lazim kendiligimden hamile kalmam icin .. iglelerle bile saglik yumurtalarim olmadi hepsi çöp oldu ..
Evrt bende okudum allah herşeyin hayırlısını versin illede olsun dememek lazım hayırlısıysa olsun demek lazımBiri 22 haftlk hamile ve bebginin bi bobregi yokmus digeri de kistliymis. Kalbinde ve bagrsaginda da sorunlar varmis. Dr lar alinmasi gerek karar ver demis de . Rabbim o durumlra dusurmwsin hic birimizi. Ben burdan kotu oldum okuyunca. Dedim belki sen de omu okudun da ole dedin
Bana denk gelmez o durum inan kiCanım bu iğneler bazı kişilerin yumurtlarını çoğaltıyormus. Geçen bir akraba vardı oda tüp bebek yaptırmıştı kızı oldu. Sonra nasılsa olmuyor diye korunmadılar hiç üçüzlere hamile kalmıs doktor demiş o iğneler yumurtalarını çoğaltmış diye düşün olumlu düşün belki o iğneler sana faydası olcak kendiliğinden gelicek
Gercekteennnnnn cok guzeeelllllllll bi haber masssaaallllahhh maaasssaaalllahhhhhhhhhh
Canım siz bu yolda birsiniz. Şöyle diyim benim kuzenimin 13 yıl sonra oldu oda tüp bebekle çocukları olmuyor diye hiçbir zaman birbirlerini bırakmadılar kavga da etmediler helal olsun dedim sen birine gönülden bağlıysan çocuk tek bağlam olmamalı birbirlerine sıkı sıkı sarıldılar sabrettiler hatta bir ara vazgeçtiler ama tam vazgeçtiler oldu sabırlı ol eşinde sende birbirinize daha sıkı bağlanın o zaman herşey daha güzel olucak allah verdikten sonra imkansız birşey yok ister amh düşük olsun allah verince veriyor ben buna inanıyorum belkide şuan senin için hayırlı zaman değil şuan olsa belki senin sağlığına yada bebeğinin sağlığına birşey olucak allah seni düşündüğü için belkide geciktiriyorAllah razi olsun . Cocuk konusunda cok yaraliyim . 6 ay icinde 3 basarisiz tedavi .psikolojim hic Iyi degil nana gercekten . Ben böyle biri degildim. Keske evlenmeseydim ogrenmeseydim bu durumu. Esimi baba yapamiycagim icin cok üzülüyorum
Vardır elbettr Allahin bir bildigi ama icim aciyor benimCanım siz bu yolda birsiniz. Şöyle diyim benim kuzenimin 13 yıl sonra oldu oda tüp bebekle çocukları olmuyor diye hiçbir zaman birbirlerini bırakmadılar kavga da etmediler helal olsun dedim sen birine gönülden bağlıysan çocuk tek bağlam olmamalı birbirlerine sıkı sıkı sarıldılar sabrettiler hatta bir ara vazgeçtiler ama tam vazgeçtiler oldu sabırlı ol eşinde sende birbirinize daha sıkı bağlanın o zaman herşey daha güzel olucak allah verdikten sonra imkansız birşey yok ister amh düşük olsun allah verince veriyor ben buna inanıyorum belkide şuan senin için hayırlı zaman değil şuan olsa belki senin sağlığına yada bebeğinin sağlığına birşey olucak allah seni düşündüğü için belkide geciktiriyor
Gercekteennnnnn cok guzeeelllllllll bi haber masssaaallllahhh maaasssaaalllahhhhhhhhhh
Elim ayağım titriyor Allah'ım kan vermeye gidiyorum. Fotoğrafı ılk dk çektim şuan daha koyuAaa bebiş var
Massaallllaahhhh hayirla devam etsinElim ayağım titriyor Allah'ım kan vermeye gidiyorum. Fotoğrafı ılk dk çektim şuan daha koyu
Tahmin ediyorum inanki ama elden birşey gelmiyor moralini düzeltmez lazım kendin daha da yıpranırsın canımVardır elbettr Allahin bir bildigi ama icim aciyor benim
Elim ayağım titriyor Allah'ım kan vermeye gidiyorum. Fotoğrafı ılk dk çektim şuan daha koyu
Zamanla olur insallah bilmiyorum neler olucakTahmin ediyorum inanki ama elden birşey gelmiyor moralini düzeltmez lazım kendin daha da yıpranırsın canım
Zamana bırak aynen öyle bunları hiç yaşamadın say kafandan at en ummadıgın anda olucakZamanla olur insallah bilmiyorum neler olucak
Hic yasamadim say olur mu ? Cok zorZamana bırak aynen öyle bunları hiç yaşamadın say kafandan at en ummadıgın anda olucak
Massaallllaahhhh hayirla devam etsin
Doğunun imkansizligi ahh hastanede gebelik kiti kalmamış. Şaka gibi Şaka şakaEvet canım baya koyu maşallah çok sevindimsen çatlatma iğnesi mi olmustun canım kusura bakma hatırlayamadım tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?