Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bu iğneler bazı kişilerin yumurtlarını çoğaltıyormus. Geçen bir akraba vardı oda tüp bebek yaptırmıştı kızı oldu. Sonra nasılsa olmuyor diye korunmadılar hiç üçüzlere hamile kalmıs doktor demiş o iğneler yumurtalarını çoğaltmış diye düşün olumlu düşün belki o iğneler sana faydası olcak kendiliğinden gelicek

Evrt bende okudum allah herşeyin hayırlısını versin illede olsun dememek lazım hayırlısıysa olsun demek lazım

Bana denk gelmez o durum inan ki

Allah razi olsun . Cocuk konusunda cok yaraliyim . 6 ay icinde 3 basarisiz tedavi .psikolojim hic Iyi degil nana gercekten . Ben böyle biri degildim. Keske evlenmeseydim ogrenmeseydim bu durumu. Esimi baba yapamiycagim icin cok üzülüyorum
Canım siz bu yolda birsiniz. Şöyle diyim benim kuzenimin 13 yıl sonra oldu oda tüp bebekle çocukları olmuyor diye hiçbir zaman birbirlerini bırakmadılar kavga da etmediler helal olsun dedim sen birine gönülden bağlıysan çocuk tek bağlam olmamalı birbirlerine sıkı sıkı sarıldılar sabrettiler hatta bir ara vazgeçtiler ama tam vazgeçtiler oldu sabırlı ol eşinde sende birbirinize daha sıkı bağlanın o zaman herşey daha güzel olucak allah verdikten sonra imkansız birşey yok ister amh düşük olsun allah verince veriyor ben buna inanıyorum belkide şuan senin için hayırlı zaman değil şuan olsa belki senin sağlığına yada bebeğinin sağlığına birşey olucak allah seni düşündüğü için belkide geciktiriyor

Vardır elbettr Allahin bir bildigi ama icim aciyor benim

Massaallllaahhhh hayirla devam etsin
Evet canım baya koyu maşallah çok sevindim sen çatlatma iğnesi mi olmustun canım kusura bakma hatırlayamadım tam
Doğunun imkansizligi ahh hastanede gebelik kiti kalmamış. Şaka gibi Şaka şaka
Ben yumurta geliştirici iğne kullandım. Çatlatma iğnesini vurulacagim gün gittim ki çatlamış kendiliğinden ama ne zaman çatlamış muamma. Iki gün öncesinde ilişki olmuştu erken tutmuş ki bu kadar koyu.
Kızlar o kadar şaşkın ve heyecanlıyım Aynı zamanda korkuyorum ne yazdığımı bile bilmiyorum Doğru düzgün. Bir yıl üstüne ılk defa çift çizgi İnşallah sağlıklı gebelikte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…