- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Sagliklidir insalllahh Raabim tamamina erdirsin .Doğunun imkansizligi ahh hastanede gebelik kiti kalmamış. Şaka gibi Şaka şaka
Ben yumurta geliştirici iğne kullandım. Çatlatma iğnesini vurulacagim gün gittim ki çatlamış kendiliğinden ama ne zaman çatlamış muamma. Iki gün öncesinde ilişki olmuştu erken tutmuş ki bu kadar koyu.
Kızlar o kadar şaşkın ve heyecanlıyım Aynı zamanda korkuyorum ne yazdığımı bile bilmiyorum Doğru düzgün. Bir yıl üstüne ılk defa çift çizgi İnşallah sağlıklı gebelikte
Başarısız tüp bebek denemeleri sonrası kendiliğinden gebelik elde edenler oluyor, az da değil, verilen ilaçların etkisi oluyormuş...Biliyorum burda ne yazsak aslında anlamsız geliyor ama sağlıklı olsaydı sana tutunacaktı öyle düşün bunun açıklaması bu ve kendini suçlama,benim de kaybım var seninkisiyle aynı durum değil bu ama içinde yanan o ateşi o kadar iyi anlayabiliyorum ki...dualarımda sen de varsın inşallah birgün anne olacağızZamanla olur insallah bilmiyorum neler olucak
Insallah bir gun ..Başarısız tüp bebek denemeleri sonrası kendiliğinden gebelik elde edenler oluyor, az da değil, verilen ilaçların etkisi oluyormuş...Biliyorum burda ne yazsak aslında anlamsız geliyor ama sağlıklı olsaydı sana tutunacaktı öyle düşün bunun açıklaması bu ve kendini suçlama,benim de kaybım var seninkisiyle aynı durum değil bu ama içinde yanan o ateşi o kadar iyi anlayabiliyorum ki...dualarımda sen de varsın inşallah birgün anne olacağız
Amin bitanem aminn. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve bu mübarek aylarda sağlıklı bebek müjdesi nasip etsin özellikle burdaki can dostlarımaSagliklidir insalllahh Raabim tamamina erdirsin .
Cnm lorikten aldım haberini nasıl sevindim anlatamam Rabbim sağ salim devam ettirsin inşallahhhh hayırlı evlat olsun
Kiiiizz bu ne guzel pembislik bolee yaa Rabbiii
Yaaa çok çok çok çok çok sevindim nasıl yüzümü güldürdün sabah sabah gözün aydın çiçeğim
Yaaa seni öyle iyi anlıyorum ki heyecandn kalbini bile kontrol edemiyosun ama gerçek kuzum bu gerçek hamilesinDoğunun imkansizligi ahh hastanede gebelik kiti kalmamış. Şaka gibi Şaka şaka
Ben yumurta geliştirici iğne kullandım. Çatlatma iğnesini vurulacagim gün gittim ki çatlamış kendiliğinden ama ne zaman çatlamış muamma. Iki gün öncesinde ilişki olmuştu erken tutmuş ki bu kadar koyu.
Kızlar o kadar şaşkın ve heyecanlıyım Aynı zamanda korkuyorum ne yazdığımı bile bilmiyorum Doğru düzgün. Bir yıl üstüne ılk defa çift çizgi İnşallah sağlıklı gebelikte
Evet zor ama başka türlü toparlayamassınHic yasamadim say olur mu ? Cok zor
Çok sevindim valla canım ne güzel tutmuş sağlıkla kucağına al inşallahDoğunun imkansizligi ahh hastanede gebelik kiti kalmamış. Şaka gibi Şaka şaka
ToparlanamiyorumEvet zor ama başka türlü toparlayamassın
Kafanı dağıtcak şeyler yap kitap oku film izleToparlanamiyorum
Çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşElim ayağım titriyor Allah'ım kan vermeye gidiyorum. Fotoğrafı ılk dk çektim şuan daha koyu
Amin Allah razı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı gebelikteÇok sevindim valla canım ne güzel tutmuş sağlıkla kucağına al inşallah
Dua edin nolur sağlıklı gebelik olsunÇok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inş
Allahım sonunu hayra cikarsin insallahYaaa seni öyle iyi anlıyorum ki heyecandn kalbini bile kontrol edemiyosun ama gerçek kuzum bu gerçek hamilesin
Bitanem benim hep dualarimdasiniz kandil gecesi sana nanama lorigime dua ettimmCnm lorikten aldım haberini nasıl sevindim anlatamam Rabbim sağ salim devam ettirsin inşallahhhh hayırlı evlat olsun
Allah razı olsun pipili annesiiKiiiizz bu ne guzel pembislik bolee yaa Rabbiiisabah sabah ne guzl bole gormek. Sukurler olsuun. Saglikla ilerlesin insllhhh hayrli olsn canimciim
Canım ya Allah razı olsunYaaa çok çok çok çok çok sevindim nasıl yüzümü güldürdün sabah sabah gözün aydın çiçeğim
Canım çok sevindim nasıl sasirdin değil miAmin Allah razı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı gebelikte
Canım testin rengi çok güzel çok koyu hcg baya yükselmiştir bu da sağlıklı olduğunu gösterir.adet günün ne zamandı belirtin var mı hadi yaz bizim içinDua edin nolur sağlıklı gebelik olsun
Neler yazmissin kız hani biliyordun senAaa çok geçmiş olsun kuzum evet kesinlikle yani o kadar ilaç kullandım Kaç defa acillik oldum bi ağrı kesici ha eksik ha fazla dedim içtim zaten gebe değilim ben biliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?