Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagliklidir insalllahh Raabim tamamina erdirsin .

Zamanla olur insallah bilmiyorum neler olucak
Başarısız tüp bebek denemeleri sonrası kendiliğinden gebelik elde edenler oluyor, az da değil, verilen ilaçların etkisi oluyormuş...Biliyorum burda ne yazsak aslında anlamsız geliyor ama sağlıklı olsaydı sana tutunacaktı öyle düşün bunun açıklaması bu ve kendini suçlama,benim de kaybım var seninkisiyle aynı durum değil bu ama içinde yanan o ateşi o kadar iyi anlayabiliyorum ki...dualarımda sen de varsın inşallah birgün anne olacağız

Insallah bir gun ..

Yaaa seni öyle iyi anlıyorum ki heyecandn kalbini bile kontrol edemiyosun ama gerçek kuzum bu gerçek hamilesin

Çok sevindim valla canım ne güzel tutmuş sağlıkla kucağına al inşallah

Cnm lorikten aldım haberini nasıl sevindim anlatamam Rabbim sağ salim devam ettirsin inşallahhhh hayırlı evlat olsun
Bitanem benim hep dualarimdasiniz kandil gecesi sana nanama lorigime dua ettimm
Kiiiizz bu ne guzel pembislik bolee yaa Rabbiii sabah sabah ne guzl bole gormek. Sukurler olsuun. Saglikla ilerlesin insllhhh hayrli olsn canimciim
Allah razı olsun pipili annesii şuan çok daha koyu o ilk dk hali
Yaaa çok çok çok çok çok sevindim nasıl yüzümü güldürdün sabah sabah gözün aydın çiçeğim
Canım ya Allah razı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…