Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bitanem benim hep dualarimdasiniz kandil gecesi sana nanama lorigime dua ettimm

Allah razı olsun pipili annesii şuan çok daha koyu o ilk dk hali

Canım ya Allah razı olsun
Allah razı olsun kuzum dualarını kabul etsin inşallah güzel kalplim bnm sana annelik çok yakışacak

Canım çok sevindim nasıl sasirdin değil mi inşallah sağlıkla al kucağına yavrunu
Aminn Allah razı olsun bitanem
Canım testin rengi çok güzel çok koyu hcg baya yükselmiştir bu da sağlıklı olduğunu gösterir.adet günün ne zamandı belirtin var mı hadi yaz bizim için

Dün adet olmalıydım inanki diğer aylarda adet öncesi ne olduysa aynısı oldu hiçbir belirti yoktu

Canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah Rabbim sana da bebisine de güzel mutlu sağlıklı günler ömürler nasip etsin kalbini ferah tut
Amin bitanem Allah razı olsun ♥ yüreği evlat diye çarpan tüm kardeşlerime önce sabır sonra evlat mujdesi versin Rabbim tez vakitte

Amin bitanem Allah razı olsun ♥ yüreği evlat diye çarpan tüm kardeşlerime önce sabır sonra evlat mujdesi versin Rabbim tez vakitte
Tebrik ediyorum rahat bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Darısı başımıza

Tebrik ediyorum rahat bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Darısı başımıza
Allah razı olsun evlat zor imtihan... Bir yıl üzerine ilk defa bu çizgiyi görüyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

L Loriklorik bebeğim ne desem boş anlıyorum seni üzül ağla ama nolur umutsuz olma Rabbim ol der ve olur biraz tedavşye ara ver zaten iğnelerin etkisi Bi kaç ay sürer. Bol bol kuran oku dua et mübarek aylardayız

Cnm benim harika Bi haber çok sevindim ya gittin mi doktora kan vermeye
iki saate çıkar dediler bekliyorum kuzum Allah razı olsun korkuyorum fsh yüzünden normal mi sağlıklı mi nasıl oldu karmasigim şuan inanki. Rabbim hepimizi yavrularimiza sağlıcakla kavuştursun

iki saate çıkar dediler bekliyorum kuzum Allah razı olsun korkuyorum fsh yüzünden normal mi sağlıklı mi nasıl oldu karmasigim şuan inanki. Rabbim hepimizi yavrularimiza sağlıcakla kavuştursun

Canım çooook sevindim. Daha dün konuşmuştuk, başım ağrıyo regl belirtim demiştin de, bende sana benim de başım ağrımıştı hamile çıktım demiştim ona göre ilaç yerine nescafe iç demiştim

Bu arada herkes sırayla geliyor derken yanılmamışım.

Elimdn baska birsey gelmiyor

Sevgili L Loriklorik sen burda gördüğüm en pozitif kişilerden birisin. Yaşadıkların seni belli bir zaman için negatif düşünmeye itebilir, çok normal. Çünkü yaşadıkların gerçekten kolay değil, yaşamadan da kimse anlayamaz elbette. Ama sen dünyanın en kötü duygularını yaşıyorum derken, aslında çok daha kötüleri de var bu dünyada. Evlatlarını kaybeden anneler, evlatları hasta olup elinden hiç bişey gelmeyen aileler, hiç birini yaşamayı kimse istemez. O yüzden herşeyin hayırlısını isterken, doğru zamanın ne zaman olacağını hiç birimiz bilemeyiz.

Sana verilen hiç bir tavsiye seni tatmin de etmez, acını da hafifletmez. Bu bir süreç, yaşadıkça anlayacaksın. Bir gün sağlıklı bir şekilde evladını kucağına aldığında, geçmişte kendine yaptığın haksızlığa yine en çok sen üzüleceksin.

Bu arada önceliğin eşinin baba olması değil, ikinizin de hayırlı ve sağlıklı bir evladı olması olmalı. Eğer sende bir sorun olmayıp eşinde olsaydı, eşin sana benim yüzümden anne olamıyosun deseydi? Sen hangi duygular içinde olurdun? Aile evlenip çocuk yapmak değil ki. Aile olmak her zor durumda beraber olup, o zorluğu beraber aşabilmeyi gerektirir. O düşünceyi aklından at. Eğer eşine de öyle söylersen, sana çok kızacağına eminim.
Biraz zamana bırak, o yaptığın iğneleri falan saklama. Biz inanıyoruz senin anne olacağına, çünkü imkansız bir durum değil. Ama önce sen kendin buna inan. Seni seviyoruz...

Evet kuzum ya o kadar emindim ki regl olacağımdan kan sonucu çıkarsa rahat edicem

L Loriklorik canımın içi Rabbim kalbine ferahlık versin sabrını artırsın. Emin ol seni çok iyi anlıyorum. Gittiğim tüm doktorlar tüp bebek dedi çaresiz yazı bekliyodum nolur Rabbimden umudunu kesme. Bizim Rabbimiz Rahman, lütfu çok geniş... Bizden meleklerimizi esirgemeyecektir ♥

Çok güzel yazmışsın ben de aynısını demek istiyorum çoğu zaman. Evladını kaybetmek sahip olamamaktan daha acı, olmayınca olmuyor diyorsun ama sağlıksız olup elinden bir şey gelmeyince o çaresizliği tarif etmek bile zor yaşadığım için biliyorum keşke olmuyor deseydim ya da keşke kendisi düşseydi diyecek duruma gelmiştim, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur denir ya çok güzel bir söz her şeyde bir hayır var buna gönülden inanmak lazım ve herkesin sınavı farklı önemli olan sabredip beklemek, zor günler geçiyor elbet.. L Loriklorik bu yazdıklarım sana, sen inançlı ve pozitif birisin lütfen umutsuz olma, dua et senin olan sana gelecektir

Ccok tesekkur ederim Allah razi olsun insallah zamanla unuturum bunlari geriye donup bakmal istemiyorum aslaa

Rabbimin dediği olur elbette. Elimden gelen baska sey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…