Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cokmu bunalttım yoksa cokmu önemsemiyor gercekten anlayamıyorum cok üzdü ama
Kuzum seni asla üzmek istemem gerçekten ama bende üzülürdüm eşin önemsemiyor değildir belki akışına bırakmak istiyordur nanam bu ay akışına bırakıp bi denesene kuzum vallahi ben öyle yaptım iğnenin 36. Saati ilişki dedi ben 42. Saatinde ilişki yaşadım gün aşırı ilişki dedi ben üç gün sonrası ilişki yaşadım akışına bırak biraz kafanı rahatlat kuzum bu ay o kadar misaifr ağırladım o kadar dışarı çıktım ki uyumaya zamanım kalmıyodu sanki bi baktım hamileyim sen de bu dediklerimi bi düşün kuzun

İstanbulda mısınız kızlar :))
Evet ben istanbuldayım canım
randevu almakta bişey yok kuzum sadece randevuya gittiğinde sperm testi için epey ay sonra çağırıyor doktor

randevu almakta bişey yok kuzum sadece randevuya gittiğinde sperm testi için epey ay sonra çağırıyor doktor
Gidemem diyor yogunum diyor sen zaten gidiyorsun sorun varsa orda cıkar diyor

Benim eşim bakırköy de özelde yaptırmıştı o zaman 250 liraydı şimdi ne kadar dır bilmiyorum zamanı yoksa özelde yaptıracak ozaman paşa hzleri...

Çok şükür kuzum hep diyorum ama dualarımı yaşıyorum dualarımızı yaşıyoruz. Bence sen de dua et kayınvaliden en azından ne lazım diye sormuş. Ben 40 lı bebekle gelinini evden bebeye kıyafet bile vermeden kovan kaynana bilirim o bebe zatürre oldu kaç ay hastanede yatı

Temiz cıksa bir dert cıkmaza bir dert

Ayy Allh akil versin ne diyim Allh hepimizi ii etsin. Ii insanlrla karsilastrsin

Kür uyguluyormusun? Uyguluyorsan boşa gitmesin :))
Hayır cicegim kürlerle aram yok hassas bünyem benim hersey iyi gelmiyor bi clife kullandım iki ay üstüste ondanda olumlu sonuc alamadım
Sen uyguluyormusun yoksa?

Benim eşim bakırköy de özelde yaptırmıştı o zaman 250 liraydı şimdi ne kadar dır bilmiyorum zamanı yoksa özelde yaptıracak ozaman paşa hzleri...
Benim eşimde dr sadi konukta yaptırrmıştı ama randevusuna gitti test için 3 ay zaman vermişlerdi komik bişey anlatayım hani cinsel perhiz yapılması gerekiyo ya üç günlük. Eşim bana diyo ki benle yatmasan mi üç gün boyunca ben tahrik oluyorum üç gün yanında yatırmadı beni

Hayır cicegim kürlerle aram yok hassas bünyem benim hersey iyi gelmiyor bi clife kullandım iki ay üstüste ondanda olumlu sonuc alamadım
Nanam senin bi sorunun yok bence varsa bile öyle büyük bişey değil yani sen psikolojikmen hamile kalamıyosun bence çok stres yapıyorsun

Eşini ver elime de eşekleri arkasın salayım kovalasınlar bakırköye kadar ben de Aybush e katılıyorum gitsin özelde yapsın ozaman
Niyeti olsa onu yapar zaten hevesi yok hevesi sönmüs adamın ilkkez bu haliyle karsılasıyorum ne yapacam bilemedim

Soğan kürü, testeredişli aslan pencesi, hayıt tohumu :) ballı zencefil ile kuru incirede baslıcam..

Soğan kürü, testeredişli aslan pencesi, hayıt tohumu :) ballı zencefil ile kuru incirede baslıcam..
Hepsini aynı anda kullanmıyorsun degilmi? Yararı oldugu kadar hormon yüklemesinin zararıda olur kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…