- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Kuzum seni asla üzmek istemem gerçekten ama bende üzülürdüm eşin önemsemiyor değildir belki akışına bırakmak istiyordur nanam bu ay akışına bırakıp bi denesene kuzum vallahi ben öyle yaptım iğnenin 36. Saati ilişki dedi ben 42. Saatinde ilişki yaşadım gün aşırı ilişki dedi ben üç gün sonrası ilişki yaşadım akışına bırak biraz kafanı rahatlat kuzum bu ay o kadar misaifr ağırladım o kadar dışarı çıktım ki uyumaya zamanım kalmıyodu sanki bi baktım hamileyim sen de bu dediklerimi bi düşün kuzunCokmu bunalttım yoksa cokmu önemsemiyor gercekten anlayamıyorum cok üzdü ama
Evet ben istanbuldayım canımİstanbulda mısınız kızlar :))
randevu almakta bişey yok kuzum sadece randevuya gittiğinde sperm testi için epey ay sonra çağırıyor doktorama ayıppppp tavrı beni sorunlu olarak icten kabul etmesi cok zoruma gittigeceye kadar yanında oturmadım gittim diger odada agladım sonrada yumurtayı gecirdim Arastırma hastanesine randevuyla gidiyoruz canım tabi kendisi kabul edecekte ben randevu alacamdaaaa
bu gidisle öyle olacak zaten arkamı dönüp yatmayı planlıyorum uykum geldigindeSende ona göster göster içini titret ama elletme. Başına vursun koşa koşa gider
Gidemem diyor yogunum diyor sen zaten gidiyorsun sorun varsa orda cıkar diyorEvet ben istanbuldayım canım
randevu almakta bişey yok kuzum sadece randevuya gittiğinde sperm testi için epey ay sonra çağırıyor doktor
Benim eşim bakırköy de özelde yaptırmıştı o zaman 250 liraydı şimdi ne kadar dır bilmiyorum zamanı yoksa özelde yaptıracak ozaman paşa hzleri...Evet ben istanbuldayım canım
randevu almakta bişey yok kuzum sadece randevuya gittiğinde sperm testi için epey ay sonra çağırıyor doktor
Çok şükür kuzum hep diyorum ama dualarımı yaşıyorum dualarımızı yaşıyoruz. Bence sen de dua et kayınvaliden en azından ne lazım diye sormuş. Ben 40 lı bebekle gelinini evden bebeye kıyafet bile vermeden kovan kaynana bilirim o bebe zatürre oldu kaç ay hastanede yatıaz bile yapmissin o zamnhic hos olmamis ole demesi. Insanin nasil zoruna gider. Ben de burdan sinrlndim. Sonuclrin tertemz cikcak bak gor. Baklm o zmn gidio mu gitmio mu
Bu zmnda bole kvmasallh masllhh daha ii olsn. Darisi da bizee
Ole valla. Zamnnda bekledim de noldu sankisimdi beklemiorm da laf carpmak icin soluorm sadece. Icim rahatlasin yeter ki. Gulerek soluorm solerken cakmasin
Kür uyguluyormusun? Uyguluyorsan boşa gitmesin :))bu gidisle öyle olacak zaten arkamı dönüp yatmayı planlıyorum uykum geldiginde
Eşini ver elime de eşekleri arkasın salayım kovalasınlar bakırköye kadarGidemem diyor yogunum diyor sen zaten gidiyorsun sorun varsa orda cıkar diyor
Temiz cıksa bir dert cıkmaza bir dertaz bile yapmissin o zamnhic hos olmamis ole demesi. Insanin nasil zoruna gider. Ben de burdan sinrlndim. Sonuclrin tertemz cikcak bak gor. Baklm o zmn gidio mu gitmio mu
Bu zmnda bole kvmasallh masllhh daha ii olsn. Darisi da bizee
Ole valla. Zamnnda bekledim de noldu sankisimdi beklemiorm da laf carpmak icin soluorm sadece. Icim rahatlasin yeter ki. Gulerek soluorm solerken cakmasin
Ayy Allh akil versin ne diyimÇok şükür kuzum hep diyorum ama dualarımı yaşıyorum dualarımızı yaşıyoruz. Bence sen de dua et kayınvaliden en azından ne lazım diye sormuş. Ben 40 lı bebekle gelinini evden bebeye kıyafet bile vermeden kovan kaynana bilirim o bebe zatürre oldu kaç ay hastanede yatı
Hayır cicegim kürlerle aram yok hassas bünyem benim hersey iyi gelmiyor bi clife kullandım iki ay üstüste ondanda olumlu sonuc alamadımKür uyguluyormusun? Uyguluyorsan boşa gitmesin :))
Benim eşimde dr sadi konukta yaptırrmıştı ama randevusuna gitti test için 3 ay zaman vermişlerdi komik bişey anlatayım hani cinsel perhiz yapılması gerekiyo ya üç günlük. Eşim bana diyo ki benle yatmasan mi üç gün boyunca ben tahrik oluyorumBenim eşim bakırköy de özelde yaptırmıştı o zaman 250 liraydı şimdi ne kadar dır bilmiyorum zamanı yoksa özelde yaptıracak ozaman paşa hzleri...
Yok yok ciksa azcik utanir belki dediklerinden. Kendiisi der belki bendedir sorunTemiz cıksa bir dert cıkmaza bir dert
Nanam senin bi sorunun yok bence varsa bile öyle büyük bişey değil yani sen psikolojikmen hamile kalamıyosun bence çok stres yapıyorsunHayır cicegim kürlerle aram yok hassas bünyem benim hersey iyi gelmiyor bi clife kullandım iki ay üstüste ondanda olumlu sonuc alamadım
Sen uyguluyormusun yoksa?
Niyeti olsa onu yapar zaten hevesi yok hevesi sönmüs adamın ilkkez bu haliyle karsılasıyorum ne yapacam bilemedimEşini ver elime de eşekleri arkasın salayım kovalasınlar bakırköye kadarben de Aybush e katılıyorum gitsin özelde yapsın ozaman
Soğan kürü, testeredişli aslan pencesi, hayıt tohumu :) ballı zencefil ile kuru incirede baslıcam..Hayır cicegim kürlerle aram yok hassas bünyem benim hersey iyi gelmiyor bi clife kullandım iki ay üstüste ondanda olumlu sonuc alamadım
Sen uyguluyormusun yoksa?
Kuzum sen kaç yıllık evliydin unuttum benNiyeti olsa onu yapar zaten hevesi yok hevesi sönmüs adamın ilkkez bu haliyle karsılasıyorum ne yapacam bilemedim
Onada kıyamam sorun ondada bendede olsun istemem keske biraz daha anlayıslı olmayı becerebilse bu öküzlerYok yok ciksa azcik utanir belki dediklerinden. Kendiisi der belki bendedir sorun
Hepsini aynı anda kullanmıyorsun degilmi? Yararı oldugu kadar hormon yüklemesinin zararıda olur kuzumSoğan kürü, testeredişli aslan pencesi, hayıt tohumu :) ballı zencefil ile kuru incirede baslıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?