- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Tam teçhizat benzini fulledim geliyorum diyosunSoğan kürü, testeredişli aslan pencesi, hayıt tohumu :) ballı zencefil ile kuru incirede baslıcam..
Ahahahha :) Yasak olan bal geliyor. Benimkide öyleydi bugun hayıt içtim dedim öyle hergün hergün olmaz dedi :)) dün yaptık bide yarın yaparız dedi 3 günde 1 yeterli diyorBenim eşimde dr sadi konukta yaptırrmıştı ama randevusuna gitti test için 3 ay zaman vermişlerdi komik bişey anlatayım hani cinsel perhiz yapılması gerekiyo ya üç günlük. Eşim bana diyo ki benle yatmasan mi üç gün boyunca ben tahrik oluyorumüç gün yanında yatırmadı beni
5 balam evliligin tadını cıkaralım dedik istemedik sartlar el vermedi korunmaya devam ettik yaklasık iki sene olacak isteyeli ama olmadı nasipKuzum sen kaç yıllık evliydin unuttum ben
Kullanıyorum valla :)))Hepsini aynı anda kullanmıyorsun degilmi? Yararı oldugu kadar hormon yüklemesinin zararıda olur kuzum
Sifa olsunda dikkat et yinede iyi arastırsaydınKullanıyorum valla :)))
AhahahhahahahahhahahaahhaahAhahahha :) Yasak olan bal geliyor. Benimkide öyleydi bugun hayıt içtim dedim öyle hergün hergün olmaz dedi :)) dün yaptık bide yarın yaparız dedi 3 günde 1 yeterli diyor
Hayırlısıyla olur kuzum rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur ama eşinle böyle tatlı tatlı kpnuş ve hastaneye gitmeşi için ikna et5 balam evliligin tadını cıkaralım dedik istemedik sartlar el vermedi korunmaya devam ettik yaklasık iki sene olacak isteyeli ama olmadı nasip
Hayıtı bırakcam. Soğan kürü süresi bitiyor. Aslan pencesi 2 aymış son bir ay daha kullanırım. Hayıtı ondan sonra kullanırım herhalde.Sifa olsunda dikkat et yinede iyi arastırsaydın
Söyledim tamam dedi iki günde ne degistirdi fikrini bilmiyorumHayırlısıyla olur kuzum rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur ama eşinle böyle tatlı tatlı kpnuş ve hastaneye gitmeşi için ikna et
Insllh onda da cikmaz tabiki cnm. Dediklrinin farkina varr diye demk istemstm.Onada kıyamam sorun ondada bendede olsun istemem keske biraz daha anlayıslı olmayı becerebilse bu öküzler
Ayy ayni benAhhh benim yüne el ayak yanma saatleri geldi boğazım ağrıyo ya dün gece üstümü açmışım sıcaktan öylece uyumuşum üşüttüm bu sfer de üşüyerek uyandım yine şimdi üstümü açmaya başladım
Ben pek bilgili degilim bu konularda balam kullananlara danıs sen yinedeHayıtı bırakcam. Soğan kürü süresi bitiyor. Aslan pencesi 2 aymış son bir ay daha kullanırım. Hayıtı ondan sonra kullanırım herhalde.
Anladım balamInsllh onda da cikmaz tabiki cnm. Dediklrinin farkina varr diye demk istemstm.
Ayy ayni beniki gundur bogazim sisik kalkiorm sabahlri. Gece terleyip aciorm uzerimi. Bole de iilesemeyiz ki
Kuzum o zaman sen de bu ay akışına bırak takip etme ovülasyon falan onun gibi rahatına bak olur elbetSöyledim tamam dedi iki günde ne degistirdi fikrini bilmiyorum
bem daha sabah hastaneye gitcem yine kan vermeye . Neyse kızçeler şarjım da az kaldı alarm çalmıycak yoksa eşim için öpüyorum sizi yarın gece görüşürüz inşallahInsllh onda da cikmaz tabiki cnm. Dediklrinin farkina varr diye demk istemstm.
Ayy ayni beniki gundur bogazim sisik kalkiorm sabahlri. Gece terleyip aciorm uzerimi. Bole de iilesemeyiz ki
İyi geceler kuzumBenim yavastan gozler kayiyo sankiben kaciorm cnmlar. Grsrz yarjn iii gcleer
Tamam balam iyi gecelerKuzum o zaman sen de bu ay akışına bırak takip etme ovülasyon falan onun gibi rahatına bak olur elbet
bem daha sabah hastaneye gitcem yine kan vermeye . Neyse kızçeler şarjım da az kaldı alarm çalmıycak yoksa eşim için öpüyorum sizi yarın gece görüşürüz inşallah ❤
Hayıtı bırakcam 4 gündür kullanıyordum en iyisi sadece soğan ile aslan pencesi..Ben pek bilgili degilim bu konularda balam kullananlara danıs sen yinede
Hayıtı bırakcam 4 gündür kullanıyordum en iyisi sadece soğan ile aslan pencesi..
Sifa olsun insallah balam iyi gecelerYatanlara rabbim hayırlı uykular versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?