Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soğan kürü, testeredişli aslan pencesi, hayıt tohumu :) ballı zencefil ile kuru incirede baslıcam..
Tam teçhizat benzini fulledim geliyorum diyosun o eşine de keçiboynuzu pekmezi yedir ilişşkiden bir saat önce falan bide fındık fıstık hoş ben son ayımda yedirmedim hiçbişey uğraşacak dermanım yoktu ama çevremde faydaısnı gören çok kişi olmuş ama eşim bu ay böyle hüptrik yoğurt gibi açılıp emilen bişey kullandı bu ay hamilelik de oldu neyse ben yine de ona bağlamayayım

Ahahahha :) Yasak olan bal geliyor. Benimkide öyleydi bugun hayıt içtim dedim öyle hergün hergün olmaz dedi :)) dün yaptık bide yarın yaparız dedi 3 günde 1 yeterli diyor

Ahhh benim yüne el ayak yanma saatleri geldi boğazım ağrıyo ya dün gece üstümü açmışım sıcaktan öylece uyumuşum üşüttüm bu sfer de üşüyerek uyandım yine şimdi üstümü açmaya başladım

Ahahahha :) Yasak olan bal geliyor. Benimkide öyleydi bugun hayıt içtim dedim öyle hergün hergün olmaz dedi :)) dün yaptık bide yarın yaparız dedi 3 günde 1 yeterli diyor
Ahahahhahahahahhahahaahhaah seninkini de eşekler kovalasın üç ginde bir he Allah razı olsun ya Allah ne muradın varsa versin sen ne kadar iyi bi insansın deseydin

5 balam evliligin tadını cıkaralım dedik istemedik sartlar el vermedi korunmaya devam ettik yaklasık iki sene olacak isteyeli ama olmadı nasip
Hayırlısıyla olur kuzum rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur ama eşinle böyle tatlı tatlı kpnuş ve hastaneye gitmeşi için ikna et

Onada kıyamam sorun ondada bendede olsun istemem keske biraz daha anlayıslı olmayı becerebilse bu öküzler
Insllh onda da cikmaz tabiki cnm. Dediklrinin farkina varr diye demk istemstm.
Ayy ayni ben iki gundur bogazim sisik kalkiorm sabahlri. Gece terleyip aciorm uzerimi. Bole de iilesemeyiz ki

Hayıtı bırakcam. Soğan kürü süresi bitiyor. Aslan pencesi 2 aymış son bir ay daha kullanırım. Hayıtı ondan sonra kullanırım herhalde.
Ben pek bilgili degilim bu konularda balam kullananlara danıs sen yinede

Söyledim tamam dedi iki günde ne degistirdi fikrini bilmiyorum
Kuzum o zaman sen de bu ay akışına bırak takip etme ovülasyon falan onun gibi rahatına bak olur elbet
Insllh onda da cikmaz tabiki cnm. Dediklrinin farkina varr diye demk istemstm.

Ayy ayni ben iki gundur bogazim sisik kalkiorm sabahlri. Gece terleyip aciorm uzerimi. Bole de iilesemeyiz ki
bem daha sabah hastaneye gitcem yine kan vermeye . Neyse kızçeler şarjım da az kaldı alarm çalmıycak yoksa eşim için öpüyorum sizi yarın gece görüşürüz inşallah

Tamam balam iyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…