Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vurdum buraya kacmıstım sende koca yanına kacmıssın
Kiz bi uyudum bi uyudum haftanin acisi cikti ne kacayim kacanin yanina kişin usuyunce ii oluoda yazin sknti bana basio basladi basmalar sölenio oda kişin kullan yazin at mevsimlik ask yasion dio

Temiz cıksa bir dert cıkmaza bir dert
Bn hastanelere giderken esim yuzunden benzer bi sorun yasioduk adam umursamiodu vs ve dedimki insallah sende sorun cikmazda bnde cikar bnde ciksinki bn pesine dusup o sonu hallederim sende cikarsa kilini kipirdatmazsin demistim sans iste bnde sorun yok onda arada bi sprem az cikio ee noluo hic bisey yapmio adama ilac vermediler arada bi sorun olabilir die stres vs etkiliomus kndi gidip keciboynuzu özu vs gibi bi cabada bile bulunmuo bn icmem doktor ic demedi fln dio bnde salladim bunlarin hepicigi ayni

Niye böyle demiş ya şaşkın öküz yine ne varsa kadında var mevlam bizi böyle yaratmış meleğimize kavuşana kadar ayrı çırpınıyoruz kavustuktan sonra ayrı

benimki de demişti ki ne gerek var bende birşey yok köy çocuğuyum sağlıklı besleniyorum
gördük işte sorun kimde.. ama birşey diyemiyoruz işte

Günaydın kızlar. Bu ay soğan kürü deneyeyim diyorum. Bana tarif verebilecek olan varmı. günde ne kadar kaç kere içicem ve nasıl yapılacak. Adet bitince mi başlanacak

Niye böyle demiş ya şaşkın öküz yine ne varsa kadında var mevlam bizi böyle yaratmış meleğimize kavuşana kadar ayrı çırpınıyoruz kavustuktan sonra ayrı
Kuzum sen hastaneye gidip test yaptın mı sanki geçen gittiğinde gebelik kiti yoktu dimi

Günaydın kızlar. Bu ay soğan kürü deneyeyim diyorum. Bana tarif verebilecek olan varmı. günde ne kadar kaç kere içicem ve nasıl yapılacak. Adet bitince mi başlanacak
Youtubede dr ender saraçoğlu ayrıntılarıyla açıklamış canım istersen ordan bakabilirsin

Adetin 7.günü başlanıyor sanırım. Sabah akşam taze yapıp ılık şekilde yemekten önce içiceksin 2 hafta boyunca yumurtlamana kadar

Kuzum sen hastaneye gidip test yaptın mı sanki geçen gittiğinde gebelik kiti yoktu dimi
Tekrar gitmedim yoktur diye sabah idrar testi yaptım ilk yaptığımdan çok çok koyu çıktı. Zaten arada kasık ağrısı vuruyor ayakta çok kaldığımda. Çarşamba randevum var inşallah güzel haberlerle gelirim. Senin randevun ne zaman?

Ben sabah gittim 3 haftalık hamilesin haftaya gel keseyi görürüz dedi ebtahcg de 290 çıktı iki gün önce de 150 idi ama başka hastanede yaptırdım bu sefer fark olur diye düşünüyorum makinalarda hayırlısıyla inşallah hamileliğimiz devam eder canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…