- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
ben ne kaadar uyudum ki hem ateşler içinde kan ter içinde uyandım hemde kabus gördüm o kabus gitsin bi daha gelmesin şimdide üstteki komşunun çocuğu ağlıyo kalkayım yine yerimdenTamam balam iyi geceler
Aa cok ayip neye kinlenek canm sadece icimizdeki seytan susmuo durmuoUlaaaa kocaya karsi kinlenmis hatunlar yarisio sanki
Kiz bi uyudum bi uyudum haftanin acisi ciktiVurdum buraya kacmıstım sende koca yanına kacmıssın
Saat 3 de yazmis bide uykum geldiginde dio masallah senin uyku hindistanda sanirimbu gidisle öyle olacak zaten arkamı dönüp yatmayı planlıyorum uykum geldiginde
Bn hastanelere giderken esim yuzunden benzer bi sorun yasioduk adam umursamiodu vs ve dedimki insallah sende sorun cikmazda bnde cikar bnde ciksinki bn pesine dusup o sonu hallederim sende cikarsa kilini kipirdatmazsin demistim sans iste bnde sorun yok onda arada bi sprem az cikio ee noluo hic bisey yapmio adama ilac vermediler arada bi sorun olabilir die stres vs etkiliomus kndi gidip keciboynuzu özu vs gibi bi cabada bile bulunmuo bn icmem doktor ic demedi fln dio bnde salladim bunlarin hepicigi ayniTemiz cıksa bir dert cıkmaza bir dert
Kiz birini bi ay birink bi ay kullanaydinda hangisi fayda edio vucuduna bakaydin birbirlerine reaksiyon gostermesinler allah korusunKullanıyorum valla :)))
Niye böyle demiş ya şaşkın öküzHic aklıma gelmediki o an yumurtayla bozmustum kafayı
Cok üzdü ama fatmam önce bende yaptırırım testlerimi tekrar dedi simdide sen yaptırıyorsun ya ne oldugu cıkar ordan zaten diyo alamadım hala hırsımı sanki tek basıma yapacam ben cocuguisi yogun farkındayım ama ilk boslukta fırsat kollamasını bekliyordum simdide sallar gibi konusuyor
benimki de demişti ki ne gerek var bende birşey yok köy çocuğuyum sağlıklı besleniyorumHic aklıma gelmediki o an yumurtayla bozmustum kafayı
Cok üzdü ama fatmam önce bende yaptırırım testlerimi tekrar dedi simdide sen yaptırıyorsun ya ne oldugu cıkar ordan zaten diyo alamadım hala hırsımı sanki tek basıma yapacam ben cocuguisi yogun farkındayım ama ilk boslukta fırsat kollamasını bekliyordum simdide sallar gibi konusuyor
Kuzum sen hastaneye gidip test yaptın mı sanki geçen gittiğinde gebelik kiti yoktu dimiNiye böyle demiş ya şaşkın öküzyine ne varsa kadında var mevlam bizi böyle yaratmış meleğimize kavuşana kadar ayrı çırpınıyoruz kavustuktan sonra ayrı
Youtubede dr ender saraçoğlu ayrıntılarıyla açıklamış canım istersen ordan bakabilirsinGünaydın kızlar. Bu ay soğan kürü deneyeyim diyorum. Bana tarif verebilecek olan varmı. günde ne kadar kaç kere içicem ve nasıl yapılacak. Adet bitince mi başlanacak
Önemli değilDevlette 20 özelde 30 gbi anlamısm pardon
Hımmm anladımÖnemli değilama uygun yani devlete gitmeye gerek yok
Aa tmm canım sağolYoutubede dr ender saraçoğlu ayrıntılarıyla açıklamış canım istersen ordan bakabilirsin
Adetin 7.günü başlanıyor sanırım. Sabah akşam taze yapıp ılık şekilde yemekten önce içiceksin 2 hafta boyunca yumurtlamana kadarGünaydın kızlar. Bu ay soğan kürü deneyeyim diyorum. Bana tarif verebilecek olan varmı. günde ne kadar kaç kere içicem ve nasıl yapılacak. Adet bitince mi başlanacak
Sagol canim. Yumurtlamada ara verip tekrar mi baslanacak reglye kadarAdetin 7.günü başlanıyor sanırım. Sabah akşam taze yapıp ılık şekilde yemekten önce içiceksin 2 hafta boyunca yumurtlamana kadar
Tekrar gitmedim yoktur diye sabah idrar testi yaptım ilk yaptığımdan çok çok koyu çıktı. Zaten arada kasık ağrısı vuruyor ayakta çok kaldığımda. Çarşamba randevum var inşallah güzel haberlerle gelirim. Senin randevun ne zaman?Kuzum sen hastaneye gidip test yaptın mı sanki geçen gittiğinde gebelik kiti yoktu dimi
Ben sabah gittim 3 haftalık hamilesin haftaya gel keseyi görürüz dedi ebtahcg de 290 çıktı iki gün önce de 150 idi ama başka hastanede yaptırdım bu sefer fark olur diye düşünüyorum makinalarda hayırlısıyla inşallah hamileliğimiz devam eder canımTekrar gitmedim yoktur diye sabah idrar testi yaptım ilk yaptığımdan çok çok koyu çıktı. Zaten arada kasık ağrısı vuruyor ayakta çok kaldığımda. Çarşamba randevum var inşallah güzel haberlerle gelirim. Senin randevun ne zaman?
2 gün kaldı sevgili Nana 2 gün ve ben çok gerginim Herşeyin hayırlısı dua et lütfenAnladım cicegim 6 martta test yaparsın ozaman regl gelmezse insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?