Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım benim Rabbim korusun yavrularimizi

Dostlarım nasılsınız. Ben kadı doğuma gittim bekle bir sorun yok sende dedi bugün adet günüm ve adet oldum.boylece 3. Kimyasal gebeligimi de yaşadım.ama hiç üzülmedim kanı görünce Allahım böyle uygun gördü dedim ve beni daha kotusunden korudu dedim şükürler olsun....sizi seviyorum iyiki varsınız.....

Galiba delirdim içimde büyük bir huzur var

Çok üzüldüm canım hayırısı böyleymiş demekki peki arastırıyorlarmı doktorlar 3 kere kimyasal olması normalmi

Çok üzüldüm canım hayırısı böyleymiş demekki peki arastırıyorlarmı doktorlar 3 kere kimyasal olması normalmi
Canım pihtilasma düşük düzey varmış ama sebebi o değil diyor kadinlar bunu farketmez bile diyor.yani sebebini hiç bilemiyorum. Tesadüf mu değil mi sebebi ne .Bilmiyorum.riskli gebelikler ile ilgilenen doktor a gitmem lazım belki de.

Kuzum 9 du hcg ve adet oldum bugün. Yani kimyasal oldu .ama umudumu kaybetmeyecegim Allahım bir gün sagliklisini uygun görecek inşallah
yaaaa özür dilerim ben orayı kaçırmışım
olsun kuzum en azından gebe kalabiliyorsunuz
doktorla görüş bunun mutlaka önüne geçecek birşeyler olmalı
ben bir kere bile gebe kalamadım.. kendimi kısır hissediyorum

Galiba delirdim içimde büyük bir huzur var
Senin ii bi dr a gorunmen lazm. Belki yumurtlarinn kalitesini arttirmak lazm ki kimyasal olmasin. Norml deil bu. simdiden arastr bi dr . Cok gecmis olsn ne diyecgimi bilmiorm

Sorun değil canım ben çok üzülmedim zaten.kabullendim. Sen de üzülme olacak ama Allah'ın uygun gördüğü zamanda hayırlısıyla

Sorun değil canım ben çok üzülmedim zaten.kabullendim. Sen de üzülme olacak ama Allah'ın uygun gördüğü zamanda hayırlısıyla

Canım geçmiş olsun. İyi bir doktora gözükmen lazım o zaman. İyice araştıracak ve sorunu bulacak bir doktor lazım. Sen macun falan kullanmış mıydın? Bitkisel kür falan uyguladın mı hiç?

Senin ii bi dr a gorunmen lazm. Belki yumurtlarinn kalitesini arttirmak lazm ki kimyasal olmasin. Norml deil bu. simdiden arastr bi dr . Cok gecmis olsn ne diyecgimi bilmiorm
Kaç tane kadın doguma gittim yumurtlarin çok sağlıklı diyorlar. Ve normal diyorlar olabilirmiş. Nasi olabilir ya ben her ay düşük yapacağım ve bu çok normal diyeceğim. Valla arastiracak gücüm de kalmadi

Ayenn canım bu alanla ilgilenen yerler var ihmal etme bence mutlaka git derim

Çok geçmiş olsun inşallah son olur Pıhtılaşma sorunu için ecopirin gibi birşey içiyor muydunuz

Kaç tane kadın doguma gittim yumurtlarin çok sağlıklı diyorlar. Ve normal diyorlar olabilirmiş. Nasi olabilir ya ben her ay düşük yapacağım ve bu çok normal diyeceğim. Valla arastiracak gücüm de kalmadi
Kan uyuşmazlığı falan varmı? Birde bazen bir maddeyi kabul etmezmiş bazı vücutlar belki sende de bardır öyle bir durum

Canım geçmiş olsun. İyi bir doktora gözükmen lazım o zaman. İyice araştıracak ve sorunu bulacak bir doktor lazım. Sen macun falan kullanmış mıydın? Bitkisel kür falan uyguladın mı hiç?
Evet 1 ay clife macun kullandim iyi gelmedi o bana kalp ritmimi bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…