Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet 1 ay clife macun kullandim iyi gelmedi o bana kalp ritmimi bozdu

O zaman sorununu bulana kadar hiç bişey kullanma. En kısa zamanda da güzelce bir doktora görün. Daha önce testlerin nasıl çıkmıştı? Herhangi bi sorun çıkmış mıydı?

Kaç tane kadın doguma gittim yumurtlarin çok sağlıklı diyorlar. Ve normal diyorlar olabilirmiş. Nasi olabilir ya ben her ay düşük yapacağım ve bu çok normal diyeceğim. Valla arastiracak gücüm de kalmadi
O zman spermde sorun var. Hic de norml deil valla. Bi kere bile olsa bi sorun var ki kimyasal oluo. Somucta olan bi gebelik bozuluo.

O zman spermde sorun var. Hic de norml deil valla. Bi kere bile olsa bi sorun var ki kimyasal oluo. Somucta olan bi gebelik bozuluo.
Aslında 1. Çocuktan sonra eşimde bir ağrı oldu falan baktirdi varikosel demiş yüzde 50 çocuğun olmaz demiş. Eşim de ama 1 tane var deyince o zaman sorun yok deyip göndermiş.esime diyorum başından beri yaptir diye yaptirmiyor. Ben habire düşük yapayım. Bugün de doktora sordum sperm 'den olabilir mi dedim.hayir ondan olmaz dedi yaa

Ya cok üzüldün .Rabbim en yakin zamanda sagliikli gebelik nasip etsin hepimize

Spermden oluyormuş. Sayisi cok olabilir ama morfolojisi onemli o bozuksa düşükle sonuçlanabiliyor. Esin iyi bir urologa gitsin baktirsin mutlaka

Bu erkeklerin vurdumduymazlığını anlayamıyorum. Bütün her şeyi çekecek olan eşleri, bi test yaptırmaya bu kadar mı bahane bulunur. Test yaptırmadan belli olmaz bu işler, doktorun lafıyla hareket etmek yerine, test sonuçlarıyla hareket etmek gerekli. İkna ediceksin canım, gerekirse küs konuşma. 9 ay sanki onlar taşıyacakta bu kadar nazlanıyolar.

Soyle ya surekli husran hayal kirikligi olmaz. Sonucta kaliteli yumurtalarin varsa,ziyan olmasin boyle
Kabul etmiyor işte. Ondan değildir diyor. Yumurtanın kaliteli olduğu nerden anlaşılıyor ki ultrasonla bakıp güzel diyip duruyorlar bana ama habire düşüyor böyle

Evet hiç umru değil ki.ugrasacagim bu akşam

Evet hiç umru değil ki.ugrasacagim bu akşam

Hem fizyolojik olarak hem psikolojik olarak sen yıpranıyosun canım. O da artık bi zahmet ufacık bi testi yaptırsın. Gözünde büyütmesin.

Bende gaz veriyomuşum gibi oldum ama, sinirleniyorum. Dün N Nana Ana ‘da yazmıştı, onunkine de sinirlendim.

Bilmiyoruz ki ya yumurta ya sperm kalitesiz. Ya da benim vücudum kabul etmiyor. Valla sebep aramaktan da bıktım
Cnm çok geçmiş olsun öncelikle. Diğer arkadaşların dediği gibi bencede eşin sperm tahlili versin belki ondandır. Benim bildiğim kimsyasla gebelik ya sağlıksız yumurtadan ya sağlıksız spermden olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…