Evet 1 ay clife macun kullandim iyi gelmedi o bana kalp ritmimi bozdu
O zman spermde sorun var. Hic de norml deil valla. Bi kere bile olsa bi sorun var ki kimyasal oluo. Somucta olan bi gebelik bozuluo.Kaç tane kadın doguma gittim yumurtlarin çok sağlıklı diyorlar. Ve normal diyorlar olabilirmiş. Nasi olabilir ya ben her ay düşük yapacağım ve bu çok normal diyeceğim. Valla arastiracak gücüm de kalmadi
Aslında 1. Çocuktan sonra eşimde bir ağrı oldu falan baktirdi varikosel demiş yüzde 50 çocuğun olmaz demiş. Eşim de ama 1 tane var deyince o zaman sorun yok deyip göndermiş.esime diyorum başından beri yaptir diye yaptirmiyor. Ben habire düşük yapayım. Bugün de doktora sordum sperm 'den olabilir mi dedim.hayir ondan olmaz dedi yaaO zman spermde sorun var. Hic de norml deil valla. Bi kere bile olsa bi sorun var ki kimyasal oluo. Somucta olan bi gebelik bozuluo.
Ya cok üzüldün .Rabbim en yakin zamanda sagliikli gebelik nasip etsin hepimizeDostlarım nasılsınız. Ben kadı doğuma gittim bekle bir sorun yok sende dedi bugün adet günüm ve adet oldum.boylece 3. Kimyasal gebeligimi de yaşadım.ama hiç üzülmedim kanı görünce Allahım böyle uygun gördü dedim ve beni daha kotusunden korudu dedim şükürler olsun....sizi seviyorum iyiki varsınız.....
Spermden oluyormuş. Sayisi cok olabilir ama morfolojisi onemli o bozuksa düşükle sonuçlanabiliyor. Esin iyi bir urologa gitsin baktirsin mutlakaAslında 1. Çocuktan sonra eşimde bir ağrı oldu falan baktirdi varikosel demiş yüzde 50 çocuğun olmaz demiş. Eşim de ama 1 tane var deyince o zaman sorun yok deyip göndermiş.esime diyorum başından beri yaptir diye yaptirmiyor. Ben habire düşük yapayım. Bugün de doktora sordum sperm 'den olabilir mi dedim.hayir ondan olmaz dedi yaa
Eğer kabul ederse tabi. Soylicem tekrar bakalım.Spermden oluyormuş. Sayisi cok olabilir ama morfolojisi onemli o bozuksa düşükle sonuçlanabiliyor. Esin iyi bir urologa gitsin baktirsin mutlaka
Amin lorikocum inşallah .bu arada senin göbek işine sevindim belli mı olur bakarsin vesile olurYa cok üzüldün .Rabbim en yakin zamanda sagliikli gebelik nasip etsin hepimize
Bosver beni ben umutlu degilim artikAmin lorikocum inşallah .bu arada senin göbek işine sevindim belli mı olur bakarsin vesile olur
Soyle ya surekli husran hayal kirikligi olmaz. Sonucta kaliteli yumurtalarin varsa,ziyan olmasin boyleEğer kabul ederse tabi. Soylicem tekrar bakalım.
Aslında 1. Çocuktan sonra eşimde bir ağrı oldu falan baktirdi varikosel demiş yüzde 50 çocuğun olmaz demiş. Eşim de ama 1 tane var deyince o zaman sorun yok deyip göndermiş.esime diyorum başından beri yaptir diye yaptirmiyor. Ben habire düşük yapayım. Bugün de doktora sordum sperm 'den olabilir mi dedim.hayir ondan olmaz dedi yaa
Hayır hormon testleri vb kontrollerde sorun yok.O zaman sorununu bulana kadar hiç bişey kullanma. En kısa zamanda da güzelce bir doktora görün. Daha önce testlerin nasıl çıkmıştı? Herhangi bi sorun çıkmış mıydı?
Kabul etmiyor işte. Ondan değildir diyor. Yumurtanın kaliteli olduğu nerden anlaşılıyor ki ultrasonla bakıp güzel diyip duruyorlar bana ama habire düşüyor böyleSoyle ya surekli husran hayal kirikligi olmaz. Sonucta kaliteli yumurtalarin varsa,ziyan olmasin boyle
Aman biz umudumuzu keselim sonra bi anda geldi anlamadik derizBosver beni ben umutlu degilim artik
Evet hiç umru değil ki.ugrasacagim bu akşamBu erkeklerin vurdumduymazlığını anlayamıyorum. Bütün her şeyi çekecek olan eşleri, bi test yaptırmaya bu kadar mı bahane bulunur. Test yaptırmadan belli olmaz bu işler, doktorun lafıyla hareket etmek yerine, test sonuçlarıyla hareket etmek gerekli. İkna ediceksin canım, gerekirse küs konuşma. 9 ay sanki onlar taşıyacakta bu kadar nazlanıyolar.
Kalitelisi olmasaydo tutmazdi benceKabul etmiyor işte. Ondan değildir diyor. Yumurtanın kaliteli olduğu nerden anlaşılıyor ki ultrasonla bakıp güzel diyip duruyorlar bana ama habire düşüyor böyle
Aman biz umudumuzu keselim sonra bi anda geldi anlamadik deriz
Bilmiyoruz ki ya yumurta ya sperm kalitesiz. Ya da benim vücudum kabul etmiyor. Valla sebep aramaktan da bıktımKalitelisi olmasaydo tutmazdi bence
Cnm çok geçmiş olsun öncelikle. Diğer arkadaşların dediği gibi bencede eşin sperm tahlili versin belki ondandır. Benim bildiğim kimsyasla gebelik ya sağlıksız yumurtadan ya sağlıksız spermden olurBilmiyoruz ki ya yumurta ya sperm kalitesiz. Ya da benim vücudum kabul etmiyor. Valla sebep aramaktan da bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?