Taa ne zmn vermis testi. Uzerinden kac yil gecmis. Dr lar her zmn dogru bilmio malesef. Cok gorduk. Ihtimllerle ugrasmak istemiolr resmen.Aslında 1. Çocuktan sonra eşimde bir ağrı oldu falan baktirdi varikosel demiş yüzde 50 çocuğun olmaz demiş. Eşim de ama 1 tane var deyince o zaman sorun yok deyip göndermiş.esime diyorum başından beri yaptir diye yaptirmiyor. Ben habire düşük yapayım. Bugün de doktora sordum sperm 'den olabilir mi dedim.hayir ondan olmaz dedi yaa
Yok canım aynen hiç kolay olmuyor benim için. O basit bir şekilde olmuyor işte yapmayalım 2. Çocuk deyip geçiyor.Ben de her ay belki deyip uğraşıyorum böyle
Canım yok sperm testi hiç yaptırmadı daha önce. Inş ikna olur.Taa ne zmn vermis testi. Uzerinden kac yil gecmis. Dr lar her zmn dogru bilmio malesef. Cok gorduk. Ihtimllerle ugrasmak istemiolr resmen.esinde de problem cikmazsa ona gore baska bisey dusunulur. Iicnz rahat olur en azndan. Insllh ikna olur
Senin vucudun kabul ediyor sagliksiz oldugu icin dusuyorBilmiyoruz ki ya yumurta ya sperm kalitesiz. Ya da benim vücudum kabul etmiyor. Valla sebep aramaktan da bıktım
Sağol canım kabul etsin diye dua edicem.Cnm çok geçmiş olsun öncelikle. Diğer arkadaşların dediği gibi bencede eşin sperm tahlili versin belki ondandır. Benim bildiğim kimsyasla gebelik ya sağlıksız yumurtadan ya sağlıksız spermden olur
Evet olabilir dediğin hep sağlıksız demek ki her geleni atıyor rahim. Şu an belim ve rahim kopuyor resmen ağridan kipkirmizi kan geldi devamı daha gelemedi doksem rahatlayacagim sankiSenin vucudun kabul ediyor sagliksiz oldugu icin dusuyor
Şükür o zaman canım inşallah gönlüne göre olur ama yinede ihmal etme1 çocuğumuz var zaten öyle bir şey olsa çıkardı herhalde canim o sorunsuz doğdu şükür
Herşey olabilir böyle şeylere ihmal gelmez ki eşinden dolayıda olabilirAslında 1. Çocuktan sonra eşimde bir ağrı oldu falan baktirdi varikosel demiş yüzde 50 çocuğun olmaz demiş. Eşim de ama 1 tane var deyince o zaman sorun yok deyip göndermiş.esime diyorum başından beri yaptir diye yaptirmiyor. Ben habire düşük yapayım. Bugün de doktora sordum sperm 'den olabilir mi dedim.hayir ondan olmaz dedi yaa
Ben de çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah nasibi yokmuş demek kiGaliba delirdim içimde büyük bir huzur var
Evet canım ben hep kendimden şüphe ediyorum bir sürü test yaptırdım. Umarım o da payına düşeni yapar.Herşey olabilir böyle şeylere ihmal gelmez ki eşinden dolayıda olabilir
Öyle canım hayırlısı yine de şükürBen de çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah nasibi yokmuş demek ki
İnşallah bi dhaki sefere olur Kuzum biraz öık hava al sevdiğin kişilerle buluş aklından çıkarmaya çalışÖyle canım hayırlısı yine de şükür
Inşallah canımİnşallah bi dhaki sefere olur Kuzum biraz öık hava al sevdiğin kişilerle buluş aklından çıkarmaya çalış
Sen de ii ki varsn cnm bnm. Rabbim sagligindan etmesin hic bi zmn. Soledginden beri aklimdasn dua ediormKızlar iyiki varsınız. Gerçekten ne çok dostum varmış benim burada hiç çıkarsiz benim iyiligimi düşünen. Sizleri çok seviyorum.
Amin canım çok sağolSen de ii ki varsn cnm bnm. Rabbim sagligindan etmesin hic bi zmn. Soledginden beri aklimdasn dua ediormbiz hep burdyz Allh izin verrse. Derdini kimseye deil bize anlat. Allh daha fazla dert vermesin jnsllh
Cok gecmis olsunEvet olabilir dediğin hep sağlıksız demek ki her geleni atıyor rahim. Şu an belim ve rahim kopuyor resmen ağridan kipkirmizi kan geldi devamı daha gelemedi doksem rahatlayacagim sanki
Kızlar iyiki varsınız. Gerçekten ne çok dostum varmış benim burada hiç çıkarsiz benim iyiligimi düşünen. Sizleri çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?