Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taa ne zmn vermis testi. Uzerinden kac yil gecmis. Dr lar her zmn dogru bilmio malesef. Cok gorduk. Ihtimllerle ugrasmak istemiolr resmen. esinde de problem cikmazsa ona gore baska bisey dusunulur. Iicnz rahat olur en azndan. Insllh ikna olur

Yok canım aynen hiç kolay olmuyor benim için. O basit bir şekilde olmuyor işte yapmayalım 2. Çocuk deyip geçiyor.Ben de her ay belki deyip uğraşıyorum böyle

Taa ne zmn vermis testi. Uzerinden kac yil gecmis. Dr lar her zmn dogru bilmio malesef. Cok gorduk. Ihtimllerle ugrasmak istemiolr resmen. esinde de problem cikmazsa ona gore baska bisey dusunulur. Iicnz rahat olur en azndan. Insllh ikna olur
Canım yok sperm testi hiç yaptırmadı daha önce. Inş ikna olur.

Gece gece bisürü olaylar olmuş yumurtalar uçuşmuş fln hepsini okucam diye Bi hal oldum bu erkekler sanki Bi işe yarıyormuş gibi Tövbestağfurullah 9ay karnında taşıyan kadın doğum sancısını çeken kadın emzirecek olan yine kadın sürekli kadında iş aslında erkekler Bi anlasa kadınların kıymetini hiç üzmezler üzmemeleri gerekir yani
İnsan sinirleniyor yavv düşüncesiz insan olunca
Yinede hakkımızda en hayırlısı olsun kızlar Rabbim

Herşey olabilir böyle şeylere ihmal gelmez ki eşinden dolayıda olabilir

Kızlar sizden öneri almak istiyorum. Biliyorsunuz tüp bebeğe karar verdik bursadayım 5 merkezle görüştük kafama yatan doktor var ama bu doktor tüp bebek alanında çok denetimli biri dğeil. Kendisi doçent harika moral verdi çok güzel anlattı herşeyi içime çok sindi ama daha önce başka Bi merkezde tüp bebek yapan prof doktora yardım etmiş. Ama çok içime sindi doktor tek süphe çok fazla yorum yok tüp bebekle ilgili..

Kızlar iyiki varsınız. Gerçekten ne çok dostum varmış benim burada hiç çıkarsiz benim iyiligimi düşünen. Sizleri çok seviyorum.
Sen de ii ki varsn cnm bnm. Rabbim sagligindan etmesin hic bi zmn. Soledginden beri aklimdasn dua ediorm biz hep burdyz Allh izin verrse. Derdini kimseye deil bize anlat. Allh daha fazla dert vermesin jnsllh

Kızlar iyiki varsınız. Gerçekten ne çok dostum varmış benim burada hiç çıkarsiz benim iyiligimi düşünen. Sizleri çok seviyorum.

Canım böyle bir bilgiye denk geldim paylaşmak istedim seninle

Kimyasal gebelik neden olur?
  • Döllenen yumurta herhangi bir sebeple sağlıksız olması. Bu yüzden yumurta sessiz düşük yoluyla vücuttan atılır. Buna bir nevi doğal seleksiyon diyebiliriz.
  • Anne veya babada genetik bir rahatsızlık olması,
  • Annede bir endokrin hastalığı olması (tiroit, şeker hastalığı gibi),
  • Anne yaşının 35’ten büyük olması
  • Annedeki pıhtılaşma ve enfeksiyon sorunları, kimyasal gebelik nedenleri arasında. Bunlardan dolayı riski düşürmek için hamilelikten önce muhakkak doktor kontrolleri ve gerekli testleri yaptırman faydalı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…