Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağolasın canım benim

Dert etme, kimbilir biz de kaç kez kimyasal yaşadık farketmeden, farkedilmeyen bişeymiş.. Ama içine sinen bir doktora gidip görünürsen kafan rahatlar ❤
Geçen gün aynı şey benim de aklıma geldi acaba farketmeden hiç kimyasal geçirmiş öiyimdir diye

Kızlar nasılsınız söyle bir okumaya çalıştım fikoss canım inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir gebelik olur N Nana Ana canım bugün nasılsın dün akşam moral bozulmuş biraz galiba yumurta olayına çok güldüm ya hiç aklıma gelmezdi
Bende temizliğe kalkıştım daha yeni oturdum halıları topladım gönderdim dolaplar falan derken bahara güzel başlayalım dedim hem temizlik yapmak insana cok iyi geliyor psikolojik olarakda

Adet mi oldun kuzum

Aa cok ayip neye kinlenek canm sadece icimizdeki seytan susmuo durmuo
Kiz bi uyudum bi uyudum haftanin acisi cikti ne kacayim kacanin yanina kişin usuyunce ii oluoda yazin sknti bana basio basladi basmalar sölenio oda kişin kullan yazin at mevsimlik ask yasion dio
Saat 3 de yazmis bide uykum geldiginde dio masallah senin uyku hindistanda sanirim
Ayyyyy ne güldüm bu yorumlarına yaaaaa

Hepsi öküz

Niye böyle demiş ya şaşkın öküz yine ne varsa kadında var mevlam bizi böyle yaratmış meleğimize kavuşana kadar ayrı çırpınıyoruz kavustuktan sonra ayrı
Bilmiyorum anlayamıyorum onu son iki gündür cocukken bile evcilik oynayan insanlarız biz kadınlar isimiz analık

benimki de demişti ki ne gerek var bende birşey yok köy çocuğuyum sağlıklı besleniyorum
gördük işte sorun kimde.. ama birşey diyemiyoruz işte
Sanki alınlarında hastalanmaz saglıklı yazısıyla dünyaya geliyorlar ne bos bir özgüven

2 gün kaldı sevgili Nana 2 gün ve ben çok gerginim Herşeyin hayırlısı dua et lütfen
Duacınım cicegim allahım bu ay seni öyle bir mutlu etsinki ben daha önce hic mutlu olmamısım diyebil bebegine kavus insallahhhhh

Öküzler anacım öküzzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…