Sağolasın canım benimCanım böyle bir bilgiye denk geldim paylaşmak istedim seninle
Kimyasal gebelik neden olur?
- Döllenen yumurta herhangi bir sebeple sağlıksız olması. Bu yüzden yumurta sessiz düşük yoluyla vücuttan atılır. Buna bir nevi doğal seleksiyon diyebiliriz.
- Anne veya babada genetik bir rahatsızlık olması,
- Annede bir endokrin hastalığı olması (tiroit, şeker hastalığı gibi),
- Anne yaşının 35’ten büyük olması
- Annedeki pıhtılaşma ve enfeksiyon sorunları, kimyasal gebelik nedenleri arasında. Bunlardan dolayı riski düşürmek için hamilelikten önce muhakkak doktor kontrolleri ve gerekli testleri yaptırman faydalı olur.
Sağolasın canım benim
Geçen gün aynı şey benim de aklıma geldi acaba farketmeden hiç kimyasal geçirmiş öiyimdir diyeDert etme, kimbilir biz de kaç kez kimyasal yaşadık farketmeden, farkedilmeyen bişeymiş.. Ama içine sinen bir doktora gidip görünürsen kafan rahatlar ❤
Eğer istiyorsa bebek mecbur yaptırcak herşeyi kadınlarda arıyorlar ama kendilerinde de olabilir suç değil ya olabilir yaniEvet canım ben hep kendimden şüphe ediyorum bir sürü test yaptırdım. Umarım o da payına düşeni yapar.
Sende iyiki varsın canımKızlar iyiki varsınız. Gerçekten ne çok dostum varmış benim burada hiç çıkarsiz benim iyiligimi düşünen. Sizleri çok seviyorum.
Ne gördün kuzumYa
ben ne kaadar uyudum ki hem ateşler içinde kan ter içinde uyandım hemde kabus gördüm o kabus gitsin bi daha gelmesin şimdide üstteki komşunun çocuğu ağlıyo kalkayım yine yerimden
Ayh hatırlamak dahi istemiyorum kuzumNe gördün kuzum
Adet mi oldun kuzumKızlar nasılsınız söyle bir okumaya çalıştımfikoss canım inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir gebelik olur N Nana Ana canım bugün nasılsın dün akşam moral bozulmuş biraz galiba yumurta olayına çok güldüm ya hiç aklıma gelmezdi
Bende temizliğe kalkıştım daha yeni oturdumhalıları topladım gönderdim dolaplar falan derken bahara güzel başlayalım dedim hem temizlik yapmak insana cok iyi geliyor psikolojik olarakda
Evet canım oldumAdet mi oldun kuzum
Kızlar nasılsınız söyle bir okumaya çalıştımfikoss canım inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir gebelik olur N Nana Ana canım bugün nasılsın dün akşam moral bozulmuş biraz galiba yumurta olayına çok güldüm ya hiç aklıma gelmezdi
Bende temizliğe kalkıştım daha yeni oturdumhalıları topladım gönderdim dolaplar falan derken bahara güzel başlayalım dedim hem temizlik yapmak insana cok iyi geliyor psikolojik olarakda
Evet bugün adet gunumdu bakmasam asla farketmezdimDert etme, kimbilir biz de kaç kez kimyasal yaşadık farketmeden, farkedilmeyen bişeymiş.. Ama içine sinen bir doktora gidip görünürsen kafan rahatlar ❤
Aa cok ayip neye kinlenek canm sadece icimizdeki seytan susmuo durmuo
Kiz bi uyudum bi uyudum haftanin acisi ciktine kacayim kacanin yanina kişin usuyunce ii oluoda yazin sknti bana basio basladi basmalar sölenio oda kişin kullan yazin at mevsimlik ask yasion dio
Ayyyyy ne güldüm bu yorumlarına yaaaaaSaat 3 de yazmis bide uykum geldiginde dio masallah senin uyku hindistanda sanirim
Hepsi öküzBn hastanelere giderken esim yuzunden benzer bi sorun yasioduk adam umursamiodu vs ve dedimki insallah sende sorun cikmazda bnde cikar bnde ciksinki bn pesine dusup o sonu hallederim sende cikarsa kilini kipirdatmazsin demistim sans iste bnde sorun yok onda arada bi sprem az cikio ee noluo hic bisey yapmio adama ilac vermediler arada bi sorun olabilir die stres vs etkiliomus kndi gidip keciboynuzu özu vs gibi bi cabada bile bulunmuo bn icmem doktor ic demedi fln dio bnde salladim bunlarin hepicigi ayni
Bilmiyorum anlayamıyorum onu son iki gündürNiye böyle demiş ya şaşkın öküzyine ne varsa kadında var mevlam bizi böyle yaratmış meleğimize kavuşana kadar ayrı çırpınıyoruz kavustuktan sonra ayrı
Sanki alınlarında hastalanmaz saglıklı yazısıyla dünyaya geliyorlar ne bos bir özgüvenbenimki de demişti ki ne gerek var bende birşey yok köy çocuğuyum sağlıklı besleniyorum
gördük işte sorun kimde.. ama birşey diyemiyoruz işte
Duacınım cicegim allahım bu ay seni öyle bir mutlu etsinki ben daha önce hic mutlu olmamısım diyebil bebegine kavus insallahhhhh2 gün kaldı sevgili Nana 2 gün ve ben çok gerginim Herşeyin hayırlısı dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?