Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni güldürebildigime sevindim cicegim cok yormasaydın kendini canım ne olur ne olmaz temizlik gibisi yok bilirim yinede dikkatttt

Öküzler anacım öküzzz

Canım benimki de çocuk olsa da olur olmasa da gitmem ben teste filan diyordu, ben hsg çektirdim, sürekli doktorlara taşındım en sonunda dayanamadı test verdi o da, sorun çıkmadı onda, bende de küçük bi engel olmayan çikolata kisti çıktı, paracı doktorlara kalsa yaşım geçmiş hemen tüp bebek, ama güvendiklerin hep stresi bırak kafandan at kalırsın dedi, kendi haline bırak kocanı ama alttan alttan sen çabala ki vicdan yapsın

Evet canım malesef bu 3. Oldu.ben sanırım hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacağım. Hepsi böyle düşüyor.

Böyle söyleme, böyle söyleyerek olacaksa da olumsuza kodluyorsun, ben bugüne kadar kime benden önce kalır o, ben doğurana kadar o ikinciyi doğurur dedimse oldu, o yüzden bu son kimyasalda,, sonraki sağlıklı gebelik olacak de

Evet biliyorum ama bazen kendime engel olamıyorum. Inşallah 4. Gercek ve sağlıklı bebek olur diyeyim o zaman

Kuzum bu mesajını gece görmemisim yeni farkettim
Aylardır akısına bırakmaya calısıyorum buradaki ciceklerim sahit adetten yirmi gün sonraya kadar rahat olumlu davranıyorum son on gün icinde istemsiz heyecan merak olusuyor bilmiyorum psikolojik olarakta deniyorum ama tam anlamıyla basaramadım bunu galiba

Nanam senin bi sorunun yok bence varsa bile öyle büyük bişey değil yani sen psikolojikmen hamile kalamıyosun bence çok stres yapıyorsun
Bencede cicegim bende öyle düsünüyorum
Takvimini yerim senin allahım dogurdugunuda göstersinnnn

Kanaman nasıl yogun oldumu? Belki bu farklıdır yerlesmedir kestirip atmasaydın keske

Allah hayır etsin canım ayetel okuyarak uyu
Allah hayır etsin canım ayetel okuyarak uyu
Kuzum ayetel kürsi okuyorum sürekli ama kafamız çok dolu belki de saçma sapan rüyalar görüyoruz Bak dikkat edersen belirti aramsyacaktım bu ay ama bikaç değişik belirti vardı sordum arkadaşlara ama kendi içimde diyodum hamileyim ya ben hangi gece bu kadar ateşlendim hastalandığımda bile ateşlenmedim böyle dedim ve testbyapınca hamilelik çıktı ama ben bu ay gerçekten akışına bıraktım insanlar 36. Saat dolduğu gibi ilişki yaşar ben 42. Saatte yaşadım ve üstüne ay şu günde yapayım bu günde yapayım demedim sonu adet olacak kendime niye eziyet edeyim ki dedim ve oldu böyle akışına bırak sende kuzum takvimi bugün edifarın sayesinde yaptım o öğretti

Adamda öyle yapıyor yukarı kaydırır gibi yapıyor izleseydin keske
Nanacımmm bunu bizde yaparız mesela sana kolayını söyleyeyim 2çorabını top şeklinde katla ve tam göbek deliğinin üzerine gelsin yat üzerine eğer çorabın altında atıyorsa deliğin orda göbek yerinde ama başka yerde atıyorsa bekle biraz o yerine gelir Benimde olduğunda öyle yapardım yapacak kimse bişey bulamayınca

insallah cicegim

insallah hakkında hayırlısı olur cicegim umarım o doktor vesile olur

Zoruma gidiyor bu halleri oyüzden sözlü olarak konusmak hic icimden gelmiyor bende öyle yapacam sormazsa ne oldugunuda söylemeyecem anladıgı gün kocan gibi gider oda insallah canım

Nazo1509 taze annemiz nasıl oldun? Cocukların nasıl
Ben iyiyim hamd olsun. Egem de iyi hamd olsun. Ama Efem biraz sıkıntılı entübe edildi. Burnunda ödem var. Karın şişkinliği var. Dualarınıza ihtiyacımız var. Rabbim büyüktür. Şafi ismi ile şifa versin inşallah

Hayırlı olsun cicegim cok yakısmıs Edifar cımda sagolsun
birazda nasip cicegim biz ne dersek diyelim salsakta salmasakta olacagı varsa cö diyor oluyor allahım hepimizin naplerini hızlandırsın insallah Rüyalarında hayır olsun gebelikte kabus türü rüyalar yogun olur derler bu ay bası korkarak kalkmıstım bende arastırdımda hamile olup rüyasında korkanları oradan biliyorum

Bebegimmmm anlamadım bekle biraz yerine gelir dedin ya orada degilse yukarı dogru ceker gibi masaj yapıp mı bekleyeyim?

Rabbim evladına şafi ismiyle şifa versin bizim de bebeleri bize tutundurmayı sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah Ben bu bilgiyi bilmiyodum kuzum bidaha öyle kabuslar görmek nasip olmasın inşallah

Efe’mizde iyi olacak cicegim gönlünü ferah tut oda saglıgına kavusacak insallah allhın izniyle rabbim sifacınız olsun kuzum dualarım sizlerle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…