Seni güldürebildigime sevindim cicegimKızlar nasılsınız söyle bir okumaya çalıştımfikoss canım inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir gebelik olur N Nana Ana canım bugün nasılsın dün akşam moral bozulmuş biraz galiba yumurta olayına çok güldüm ya hiç aklıma gelmezdi
Bende temizliğe kalkıştım daha yeni oturdumhalıları topladım gönderdim dolaplar falan derken bahara güzel başlayalım dedim hem temizlik yapmak insana cok iyi geliyor psikolojik olarakda
Allah hayır etsin canım ayetel okuyarak uyuAyh hatırlamak dahi istemiyorum kuzum
Evet canım malesef bu 3. Oldu.ben sanırım hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacağım. Hepsi böyle düşüyor.
Öküzler anacım öküzzz
Evet canım malesef bu 3. Oldu.ben sanırım hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacağım. Hepsi böyle düşüyor.
Evet biliyorum ama bazen kendime engel olamıyorum. Inşallah 4. Gercek ve sağlıklı bebek olur diyeyim o zamanBöyle söyleme, böyle söyleyerek olacaksa da olumsuza kodluyorsun, ben bugüne kadar kime benden önce kalır o, ben doğurana kadar o ikinciyi doğurur dedimse oldu, o yüzden bu son kimyasalda,, sonraki sağlıklı gebelik olacak de ❤
Kuzum bu mesajını gece görmemisim yeni farkettimKuzum seni asla üzmek istemem gerçekten ama bende üzülürdüm eşin önemsemiyor değildir belki akışına bırakmak istiyordur nanam bu ay akışına bırakıp bi denesene kuzum vallahi ben öyle yaptım iğnenin 36. Saati ilişki dedi ben 42. Saatinde ilişki yaşadım gün aşırı ilişki dedi ben üç gün sonrası ilişki yaşadım akışına bırak biraz kafanı rahatlat kuzum bu ay o kadar misaifr ağırladım o kadar dışarı çıktım ki uyumaya zamanım kalmıyodu sanki bi baktım hamileyim sen de bu dediklerimi bi düşün kuzun
Bencede cicegim bende öyle düsünüyorumNanam senin bi sorunun yok bence varsa bile öyle büyük bişey değil yani sen psikolojikmen hamile kalamıyosun bence çok stres yapıyorsun
Kanaman nasıl yogun oldumu? Belki bu farklıdır yerlesmedir kestirip atmasaydın keskeDostlarım nasılsınız. Ben kadı doğuma gittim bekle bir sorun yok sende dedi bugün adet günüm ve adet oldum.boylece 3. Kimyasal gebeligimi de yaşadım.ama hiç üzülmedim kanı görünce Allahım böyle uygun gördü dedim ve beni daha kotusunden korudu dedim şükürler olsun....sizi seviyorum iyiki varsınız.....
Allah hayır etsin canım ayetel okuyarak uyu
Kuzum ayetel kürsi okuyorum sürekli ama kafamız çok dolu belki de saçma sapan rüyalar görüyoruzAllah hayır etsin canım ayetel okuyarak uyu
Bak dikkat edersen belirti aramsyacaktım bu ay ama bikaç değişik belirti vardı sordum arkadaşlara ama kendi içimde diyodum hamileyim ya ben hangi gece bu kadar ateşlendim hastalandığımda bile ateşlenmedim böyle dedim ve testbyapınca hamilelik çıktı ama ben bu ay gerçekten akışına bıraktım insanlar 36. Saat dolduğu gibi ilişki yaşar ben 42. Saatte yaşadım ve üstüne ay şu günde yapayım bu günde yapayım demedim sonu adet olacak kendime niye eziyet edeyim ki dedim ve oldu böyle akışına bırak sende kuzumKuzum bu mesajını gece görmemisim yeni farkettim
Aylardır akısına bırakmaya calısıyorum buradaki ciceklerim sahit adetten yirmi gün sonraya kadar rahat olumlu davranıyorum son on gün icinde istemsiz heyecan merak olusuyor bilmiyorum psikolojik olarakta deniyorum ama tam anlamıyla basaramadım bunu galiba
Nanacımmm bunu bizde yaparız mesela sana kolayını söyleyeyim 2çorabını top şeklinde katla ve tam göbek deliğinin üzerine gelsin yat üzerine eğer çorabın altında atıyorsa deliğin orda göbek yerinde ama başka yerde atıyorsa bekle biraz o yerine gelirAdamda öyle yapıyor yukarı kaydırır gibi yapıyor izleseydin keske
Gece gece bisürü olaylar olmuşyumurtalar uçuşmuş fln hepsini okucam diye Bi hal oldum bu erkekler sanki Bi işe yarıyormuş gibi Tövbestağfurullah 9ay karnında taşıyan kadın doğum sancısını çeken kadın emzirecek olan yine kadın sürekli kadında iş aslında erkekler Bi anlasa kadınların kıymetini hiç üzmezler üzmemeleri gerekir yani ☹
İnsan sinirleniyor yavv düşüncesiz insan olunca
Yinede hakkımızda en hayırlısı olsun kızlar Rabbim
insallah hakkında hayırlısı olur cicegim umarım o doktor vesile olurKızlar sizden öneri almak istiyorum. Biliyorsunuz tüp bebeğe karar verdik bursadayım 5 merkezle görüştük kafama yatan doktor var ama bu doktor tüp bebek alanında çok denetimli biri dğeil. Kendisi doçent harika moral verdi çok güzel anlattı herşeyi içime çok sindi ama daha önce başka Bi merkezde tüp bebek yapan prof doktora yardım etmiş. Ama çok içime sindi doktor tek süphe çok fazla yorum yok tüp bebekle ilgili..
Zoruma gidiyor bu halleri oyüzden sözlü olarak konusmak hic icimden gelmiyor bende öyle yapacam sormazsa ne oldugunuda söylemeyecem anladıgı gün kocan gibi gider oda insallah canımCanım benimki de çocuk olsa da olur olmasa da gitmem ben teste filan diyordu, ben hsg çektirdim, sürekli doktorlara taşındım en sonunda dayanamadı test verdi o da, sorun çıkmadı onda, bende de küçük bi engel olmayan çikolata kisti çıktı, paracı doktorlara kalsa yaşım geçmiş hemen tüp bebek, ama güvendiklerin hep stresi bırak kafandan at kalırsın dedi, kendi haline bırak kocanı ama alttan alttan sen çabala ki vicdan yapsın
Ben iyiyim hamd olsun. Egem de iyi hamd olsun. Ama Efem biraz sıkıntılı entübe edildi. Burnunda ödem var. Karın şişkinliği var. Dualarınıza ihtiyacımız var. Rabbim büyüktür. Şafi ismi ile şifa versin inşallah
Hayırlı olsun cicegim cok yakısmısKuzum ayetel kürsi okuyorum sürekli ama kafamız çok dolu belki de saçma sapan rüyalar görüyoruz
Bak dikkat edersen belirti aramsyacaktım bu ay ama bikaç değişik belirti vardı sordum arkadaşlara ama kendi içimde diyodum hamileyim ya ben hangi gece bu kadar ateşlendim hastalandığımda bile ateşlenmedim böyle dedim ve testbyapınca hamilelik çıktı ama ben bu ay gerçekten akışına bıraktım insanlar 36. Saat dolduğu gibi ilişki yaşar ben 42. Saatte yaşadım ve üstüne ay şu günde yapayım bu günde yapayım demedim sonu adet olacak kendime niye eziyet edeyim ki dedim ve oldu böyle akışına bırak sende kuzumtakvimi bugün edifarın sayesinde yaptım o öğretti
Bebegimmmm anlamadım bekle biraz yerine gelir dedin ya orada degilse yukarı dogru ceker gibi masaj yapıp mı bekleyeyim?Nanacımmm bunu bizde yaparız mesela sana kolayını söyleyeyim 2çorabını top şeklinde katla ve tam göbek deliğinin üzerine gelsin yat üzerine eğer çorabın altında atıyorsa deliğin orda göbek yerinde ama başka yerde atıyorsa bekle biraz o yerine gelirBenimde olduğunda öyle yapardım yapacak kimse bişey bulamayınca
Rabbim evladına şafi ismiyle şifa versin bizim de bebeleri bize tutundurmayı sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin inşallahBen iyiyim hamd olsun. Egem de iyi hamd olsun. Ama Efem biraz sıkıntılı entübe edildi. Burnunda ödem var. Karın şişkinliği var. Dualarınıza ihtiyacımız var. Rabbim büyüktür. Şafi ismi ile şifa versin inşallah
Ben bu bilgiyi bilmiyodum kuzum bidaha öyle kabuslar görmek nasip olmasın inşallahHayırlı olsun cicegim cok yakısmısEdifar cımda sagolsun
birazda nasip cicegim biz ne dersek diyelim salsakta salmasakta olacagı varsa cö diyor oluyor allahım hepimizin naplerini hızlandırsın insallahRüyalarında hayır olsun gebelikte kabus türü rüyalar yogun olur derler bu ay bası korkarak kalkmıstım bende arastırdımda hamile olup rüyasında korkanları oradan biliyorum
Efe’mizde iyi olacak cicegim gönlünü ferah tut oda saglıgına kavusacak insallah allhın izniyleBen iyiyim hamd olsun. Egem de iyi hamd olsun. Ama Efem biraz sıkıntılı entübe edildi. Burnunda ödem var. Karın şişkinliği var. Dualarınıza ihtiyacımız var. Rabbim büyüktür. Şafi ismi ile şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?