İnsallah cicegim aklında bulunsun kötü rüyalar gördügünde ückere euzü besmele cek soluna dönüp allahın izniyle kötü rüyalardan etkilenmezsin kuzumRabbim evladına şafi ismiyle şifa versin bizim de bebeleri bize tutundurmayı sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah
Ben bu bilgiyi bilmiyodum kuzum bidaha öyle kabuslar görmek nasip olmasın inşallah
Tamam kuzum çok sağol öyle yaparım inşalalhİnsallah cicegim aklında bulunsun kötü rüyalar gördügünde ückere euzü besmele cek soluna dönüp allahın izniyle kötü rüyalardan etkilenmezsin kuzum
Hayırlı olsun cicegim cok yakısmısEdifar cımda sagolsun
birazda nasip cicegim biz ne dersek diyelim salsakta salmasakta olacagı varsa cö diyor oluyor allahım hepimizin naplerini hızlandırsın insallahRüyalarında hayır olsun gebelikte kabus türü rüyalar yogun olur derler bu ay bası korkarak kalkmıstım bende arastırdımda hamile olup rüyasında korkanları oradan biliyorum
Sen onu koyduğunda zaten eğer çorabın altında deliğin tam üstünde atıyorsa yerinde göbeğin ama atmıyorsa dur öyle biraz yerine geliyorBebegimmmm anlamadım bekle biraz yerine gelir dedin ya orada degilse yukarı dogru ceker gibi masaj yapıp mı bekleyeyim?
Canim bende senin gibi hamieleligimin ilk haftalarinda o kdr dua okuamama ragmen sacmasapan kabuslar ruyalar görürdüm , cevrem.hamilelikte olur falam dediler ,cok şükür 10 haftadan itibaren gormemeye basladim simdi hic gormuyorum cok şükürKuzum ayetel kürsi okuyorum sürekli ama kafamız çok dolu belki de saçma sapan rüyalar görüyoruz
Bak dikkat edersen belirti aramsyacaktım bu ay ama bikaç değişik belirti vardı sordum arkadaşlara ama kendi içimde diyodum hamileyim ya ben hangi gece bu kadar ateşlendim hastalandığımda bile ateşlenmedim böyle dedim ve testbyapınca hamilelik çıktı ama ben bu ay gerçekten akışına bıraktım insanlar 36. Saat dolduğu gibi ilişki yaşar ben 42. Saatte yaşadım ve üstüne ay şu günde yapayım bu günde yapayım demedim sonu adet olacak kendime niye eziyet edeyim ki dedim ve oldu böyle akışına bırak sende kuzumtakvimi bugün edifarın sayesinde yaptım o öğretti
Amin inşallah canımRabbim evladına şafi ismiyle şifa versin bizim de bebeleri bize tutundurmayı sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah
Ben bu bilgiyi bilmiyodum kuzum bidaha öyle kabuslar görmek nasip olmasın inşallah
Dün geceki görmek nasip olmasın gerçekten uyandığımda dudaklarımı o kadar ısırmışım ki dudaklarım acıyoduCanim bende senin gibi hamieleligimin ilk haftalarinda o kdr dua okuamama ragmen sacmasapan kabuslar ruyalar görürdüm , cevrem.hamilelikte olur falam dediler ,cok şükür 10 haftadan itibaren gormemeye basladim simdi hic gormuyorum cok şükür
Amin inşallah. Allah razı olsun.Efe’mizde iyi olacak cicegim gönlünü ferah tut oda saglıgına kavusacak insallah allhın izniylerabbim sifacınız olsun kuzum dualarım sizlerle
Eşinle birlikte vitamin desteği kullansaniz kuzum? Evet zor bi durum Allah tan dış gebelik vs değil böyle düşünmeye çalış. Doktoruna görüştün mü ne diyor?Evet canım malesef bu 3. Oldu.ben sanırım hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacağım. Hepsi böyle düşüyor.
Merhaba kızlar, çok üzüldüm canımEvet canım malesef bu 3. Oldu.ben sanırım hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacağım. Hepsi böyle düşüyor.
Yok kuzum hem nasıl kanama böyle çok fena bir agriyla beraber geliyorKanaman nasıl yogun oldumu? Belki bu farklıdır yerlesmedir kestirip atmasaydın keske
Evet şükür ki kendi atıyor vücudum. Doktor normal normal gıcık ediyor anlamazmisim test yapmasam falan bütün kadın dogumcular aynı şeyi söylüyor. Benim riskli gebelik uzmanına gitmem gerek .Ama şu an hiç bir şeye gücüm yok belki korunabilirim bir süreEşinle birlikte vitamin desteği kullansaniz kuzum? Evet zor bi durum Allah tan dış gebelik vs değil böyle düşünmeye çalış. Doktoruna görüştün mü ne diyor?
AA canm üzüldüm. Sağlık olsun. Bir dahakine sağlıklı olur inş. Valla ben düştüğün en zor halini yaşdm.15 gün hastanede yattm kürtaj oldum düşmedi. Üstüne kemoterapide kullanılan iğne vurdular düşmesi için yine düşmedi. Sonrasında ameliyat oldum geçen ay.. Beterin beteri var. İsterdm sağlıklı doğmasını ama olmadı. V es düşük de çok yıprattı beni. Hem kimyasal sonrası gebelik kolay oluyo. Bikaç arkadaşm sonraki ay gebe kaldı. Ve sağlıklı doğdu çocuklarıYok kuzum hem nasıl kanama böyle çok fena bir agriyla beraber geliyor
Canim cok uzuldum ben de senin için. Nasil zor yasayan bilir.Ben korkuyorum tekrar yaşamaktan hep ayni oluyor ve insan umudunu kaybediyor.Ins saglikla olur birdahaki.pihtulasma test yaptırdın mı esin sperm testi yaptırmış mıydı. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Merhaba kızlar, çok üzüldüm canımben de üç defa kimyasal yaşadım malesef sonra bir defa aşılama oldum ama olmadı. Bu ay maydanoz süt buharı yapıyorum, bir de çakşırlı macun yiyorum, eşime de çakşırlı meyve suyu ve keçiboynuzu özü içiriyorum. Denemeler devam bizde de. Sen de umudunu kaybetme ne olur. YouTube da Gülbahar ölçü adında bir arkadaş var, oradan da gördüm çakşır kadınlar için de kullanılıyor diye. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay daha düzenli deneyeceğim. Sen de düşün istersen
Evet gebelik isteyen çok kişide oluyormuş.vücur gebelik için uğraşıyor işte. Kan vermesen normal adet gibi geçecektiEvet şükür ki kendi atıyor vücudum. Doktor normal normal gıcık ediyor anlamazmisim test yapmasam falan bütün kadın dogumcular aynı şeyi söylüyor. Benim riskli gebelik uzmanına gitmem gerek .Ama şu an hiç bir şeye gücüm yok belki korunabilirim bir süre
Ben buradan ögrendim göbegin kaydıgınıda yerine geldiginide cahillik basa belaSen onu koyduğunda zaten eğer çorabın altında deliğin tam üstünde atıyorsa yerinde göbeğin ama atmıyorsa dur öyle biraz yerine geliyorsen kendin Elinle yapmaaa olanıda kaçırma zaten benim göbek kayarsa zaten ağrı yapıyor başkasında nasıl olur bilemem tabide
Yaa kiyamam canim çok üzüldüm inşallah saglikla hamile kalirsin en kisa sürede.kimyasal sonrası hamile kaldım evet yine kimyasaldi sonra tekrar kaldım ve yine kimyasal....nasip....AA canm üzüldüm. Sağlık olsun. Bir dahakine sağlıklı olur inş. Valla ben düştüğün en zor halini yaşdm.15 gün hastanede yattm kürtaj oldum düşmedi. Üstüne kemoterapide kullanılan iğne vurdular düşmesi için yine düşmedi. Sonrasında ameliyat oldum geçen ay.. Beterin beteri var. İsterdm sağlıklı doğmasını ama olmadı. V es düşük de çok yıprattı beni. Hem kimyasal sonrası gebelik kolay oluyo. Bikaç arkadaşm sonraki ay gebe kaldı. Ve sağlıklı doğdu çocukları
Yok inan ki benim ağrım olmaz adette bunu anlarmisim düşük yapıyorum derdim.yerimde oturamadim ağridan kasik bel karın fena.ilac içtim anca biraz hafiflediEvet gebelik isteyen çok kişide oluyormuş.vücur gebelik için uğraşıyor işte. Kan vermesen normal adet gibi geçecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?