Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim evladına şafi ismiyle şifa versin bizim de bebeleri bize tutundurmayı sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah
Ben bu bilgiyi bilmiyodum kuzum bidaha öyle kabuslar görmek nasip olmasın inşallah
İnsallah cicegim aklında bulunsun kötü rüyalar gördügünde ückere euzü besmele cek soluna dönüp allahın izniyle kötü rüyalardan etkilenmezsin kuzum

Bebegimmmm anlamadım bekle biraz yerine gelir dedin ya orada degilse yukarı dogru ceker gibi masaj yapıp mı bekleyeyim?
Sen onu koyduğunda zaten eğer çorabın altında deliğin tam üstünde atıyorsa yerinde göbeğin ama atmıyorsa dur öyle biraz yerine geliyor sen kendin Elinle yapmaaa olanıda kaçırma zaten benim göbek kayarsa zaten ağrı yapıyor başkasında nasıl olur bilemem tabide

Canim bende senin gibi hamieleligimin ilk haftalarinda o kdr dua okuamama ragmen sacmasapan kabuslar ruyalar görürdüm , cevrem.hamilelikte olur falam dediler ,cok şükür 10 haftadan itibaren gormemeye basladim simdi hic gormuyorum cok şükür

Dün geceki görmek nasip olmasın gerçekten uyandığımda dudaklarımı o kadar ısırmışım ki dudaklarım acıyodu

Kimyasal nasil oluo kan vermeden anlasiliomu mesela adet zmnim bnm cok kisa oldu ilk adetimde 46.gun adet oldum 2.adetim 16.gun buay oldum ve yine ayni ay 20.gun adet oldum bunlar kimyasal fln degil dimi ?

Evet canım malesef bu 3. Oldu.ben sanırım hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacağım. Hepsi böyle düşüyor.
Eşinle birlikte vitamin desteği kullansaniz kuzum? Evet zor bi durum Allah tan dış gebelik vs değil böyle düşünmeye çalış. Doktoruna görüştün mü ne diyor?

Evet canım malesef bu 3. Oldu.ben sanırım hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacağım. Hepsi böyle düşüyor.
Merhaba kızlar, çok üzüldüm canım ben de üç defa kimyasal yaşadım malesef sonra bir defa aşılama oldum ama olmadı. Bu ay maydanoz süt buharı yapıyorum, bir de çakşırlı macun yiyorum, eşime de çakşırlı meyve suyu ve keçiboynuzu özü içiriyorum. Denemeler devam bizde de. Sen de umudunu kaybetme ne olur. YouTube da Gülbahar ölçü adında bir arkadaş var, oradan da gördüm çakşır kadınlar için de kullanılıyor diye. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay daha düzenli deneyeceğim. Sen de düşün istersen

Eşinle birlikte vitamin desteği kullansaniz kuzum? Evet zor bi durum Allah tan dış gebelik vs değil böyle düşünmeye çalış. Doktoruna görüştün mü ne diyor?
Evet şükür ki kendi atıyor vücudum. Doktor normal normal gıcık ediyor anlamazmisim test yapmasam falan bütün kadın dogumcular aynı şeyi söylüyor. Benim riskli gebelik uzmanına gitmem gerek .Ama şu an hiç bir şeye gücüm yok belki korunabilirim bir süre

Yok kuzum hem nasıl kanama böyle çok fena bir agriyla beraber geliyor
AA canm üzüldüm. Sağlık olsun. Bir dahakine sağlıklı olur inş. Valla ben düştüğün en zor halini yaşdm.15 gün hastanede yattm kürtaj oldum düşmedi. Üstüne kemoterapide kullanılan iğne vurdular düşmesi için yine düşmedi. Sonrasında ameliyat oldum geçen ay.. Beterin beteri var. İsterdm sağlıklı doğmasını ama olmadı. V es düşük de çok yıprattı beni. Hem kimyasal sonrası gebelik kolay oluyo. Bikaç arkadaşm sonraki ay gebe kaldı. Ve sağlıklı doğdu çocukları

Canim cok uzuldum ben de senin için. Nasil zor yasayan bilir.Ben korkuyorum tekrar yaşamaktan hep ayni oluyor ve insan umudunu kaybediyor.Ins saglikla olur birdahaki.pihtulasma test yaptırdın mı esin sperm testi yaptırmış mıydı. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Evet gebelik isteyen çok kişide oluyormuş.vücur gebelik için uğraşıyor işte. Kan vermesen normal adet gibi geçecekti

Ben buradan ögrendim göbegin kaydıgınıda yerine geldiginide cahillik basa bela

Yaa kiyamam canim çok üzüldüm inşallah saglikla hamile kalirsin en kisa sürede.kimyasal sonrası hamile kaldım evet yine kimyasaldi sonra tekrar kaldım ve yine kimyasal....nasip....

Evet gebelik isteyen çok kişide oluyormuş.vücur gebelik için uğraşıyor işte. Kan vermesen normal adet gibi geçecekti
Yok inan ki benim ağrım olmaz adette bunu anlarmisim düşük yapıyorum derdim.yerimde oturamadim ağridan kasik bel karın fena.ilac içtim anca biraz hafifledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…