Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kiyamam canim çok üzüldüm inşallah saglikla hamile kalirsin en kisa sürede.kimyasal sonrası hamile kaldım evet yine kimyasaldi sonra tekrar kaldım ve yine kimyasal....nasip....
Erken test yapıp stres yapma. Olurum bırakın ben hep heyecanla gebelik bekledim. 22 ay sonra amaan olmuyo işte dedim ve kafadan attım gebeliği gerçekten o ay hamile kaldm..

Kimyasal nasil oluo kan vermeden anlasiliomu mesela adet zmnim bnm cok kisa oldu ilk adetimde 46.gun adet oldum 2.adetim 16.gun buay oldum ve yine ayni ay 20.gun adet oldum bunlar kimyasal fln degil dimi ?
Cicegim senin adet düzensizligin var bunun icin doktora gidip tedavi olman gerekir kanamaların ya cok uzun yada cok kısa sürede oluyor bunun nedenini arastırmaları gerekir istersen bir arastırma hastanesine git yakınlarında varsa.
Kimyasal gebelik adet gününe birkac gün kala veya adet gününde beta hcg deki artısla anlasılıyor adet döneminde gelen kanamayla gebelik sonlanıyor betahcg düsüyor. Yani hcg takibi yaptırmadan anlamak cok zor. bunu cogumuz yasıyoruz ama adetten ayırt edemeyebiliyoruz.

Yapıldı hepsi canım. Hatta ben laparoskopi ve histeroskopi bile oldum, film fln da çekildi, çok sefer tahlil yapıldı. Pıhtılaşmaya genetiğe de bakıldı sorun görünmüyor. Eşimde sperm sayısı ve hareketliliği biraz düşük malesef. Ona çakşır içiriyorum günde bir defa akşam yemeğinden yarım saat önce, portakal suyuna karıştırıyorum. Ben de macununu almıştım eşime ama onu sevmedi ben yiyorum, arada da çakşır suyu içiyorum ben de. Onun dışında arı sütü yiyorum sabahları aç karnına. Gerçekten yaşayan daha iyi anlar, bu durumları ama kaybetme umudunu, stres olmamaya çalış. Ben toparlanmak için spora başlamıştım, hem vücudun toparlıyorum hem kafan dağılıyor. Sizin testler VS yapıldı mı canım?

Aramıza hosgeldin tatlım

Erken test yapıp stres yapma. Olurum bırakın ben hep heyecanla gebelik bekledim. 22 ay sonra amaan olmuyo işte dedim ve kafadan attım gebeliği gerçekten o ay hamile kaldm..
Ilk kimyasalda doktora adet gecikti ve 8gun gecikme ile gittim yani çok rahattim sıkıntı olmaz sanmıştım. Ama oldu.benim rahat olunca da oluyor olmayınca da

Anladım kuzum önce psikolojik olarak kendini toparlamaya çalış sonra da iyi bir doktor bul

Aramıza hosgeldin tatlım
Hoşbulduk canım buradan hepimizin güzel haberlerini paylaşalım inşallah hepimiz güzel bebişlerimize kavuşalım ben denediklerimin etkisini paylaşırım maydanoz süt kürü mesela bende biraz akıntı yaptı yaptıktan bir gün sonra ve iki gün sonra, şeffaftı ama yoğundu ağrı VS yapmadı. Denemeler devam bir çok kadın bu şekilde ile hamile kalmış diye okudum bu sitede yşne. Ben de ne çıkar denemekten dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…