- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Erken test yapıp stres yapma. Olurum bırakın ben hep heyecanla gebelik bekledim. 22 ay sonra amaan olmuyo işte dedim ve kafadan attım gebeliği gerçekten o ay hamile kaldm..Yaa kiyamam canim çok üzüldüm inşallah saglikla hamile kalirsin en kisa sürede.kimyasal sonrası hamile kaldım evet yine kimyasaldi sonra tekrar kaldım ve yine kimyasal....nasip....
Cicegim senin adet düzensizligin var bunun icin doktora gidip tedavi olman gerekir kanamaların ya cok uzun yada cok kısa sürede oluyor bunun nedenini arastırmaları gerekir istersen bir arastırma hastanesine git yakınlarında varsa.Kimyasal nasil oluo kan vermeden anlasiliomu mesela adet zmnim bnm cok kisa oldu ilk adetimde 46.gun adet oldum 2.adetim 16.gun buay oldum ve yine ayni ay 20.gun adet oldum bunlar kimyasal fln degil dimi ?
Yapıldı hepsi canım. Hatta ben laparoskopi ve histeroskopi bile oldum, film fln da çekildi, çok sefer tahlil yapıldı. Pıhtılaşmaya genetiğe de bakıldı sorun görünmüyor. Eşimde sperm sayısı ve hareketliliği biraz düşük malesef. Ona çakşır içiriyorum günde bir defa akşam yemeğinden yarım saat önce, portakal suyuna karıştırıyorum. Ben de macununu almıştım eşime ama onu sevmedi ben yiyorum, arada da çakşır suyu içiyorum ben de. Onun dışında arı sütü yiyorum sabahları aç karnına. Gerçekten yaşayan daha iyi anlar, bu durumlarıCanim cok uzuldum ben de senin için. Nasil zor yasayan bilir.Ben korkuyorum tekrar yaşamaktan hep ayni oluyor ve insan umudunu kaybediyor.Ins saglikla olur birdahaki.pihtulasma test yaptırdın mı esin sperm testi yaptırmış mıydı. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Aramıza hosgeldin tatlımMerhaba kızlar, çok üzüldüm canımben de üç defa kimyasal yaşadım malesef sonra bir defa aşılama oldum ama olmadı. Bu ay maydanoz süt buharı yapıyorum, bir de çakşırlı macun yiyorum, eşime de çakşırlı meyve suyu ve keçiboynuzu özü içiriyorum. Denemeler devam bizde de. Sen de umudunu kaybetme ne olur. YouTube da Gülbahar ölçü adında bir arkadaş var, oradan da gördüm çakşır kadınlar için de kullanılıyor diye. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay daha düzenli deneyeceğim. Sen de düşün istersen
Hayırlısı degilmis demekki cicegim cok üzgünümYok kuzum hem nasıl kanama böyle çok fena bir agriyla beraber geliyor
Dr genelde kimyasal sonrası korunma süresi vermiyorlar. Vermediyse Dr düşün tekrar rahim kendini bebeğe hazırlıyor işteYok inan ki benim ağrım olmaz adette bunu anlarmisim düşük yapıyorum derdim.yerimde oturamadim ağridan kasik bel karın fena.ilac içtim anca biraz hafifledi
Ilk kimyasalda doktora adet gecikti ve 8gun gecikme ile gittim yani çok rahattim sıkıntı olmaz sanmıştım. Ama oldu.benim rahat olunca da oluyor olmayınca daErken test yapıp stres yapma. Olurum bırakın ben hep heyecanla gebelik bekledim. 22 ay sonra amaan olmuyo işte dedim ve kafadan attım gebeliği gerçekten o ay hamile kaldm..
Anladım kuzum önce psikolojik olarak kendini toparlamaya çalış sonra da iyi bir doktor bulEvet şükür ki kendi atıyor vücudum. Doktor normal normal gıcık ediyor anlamazmisim test yapmasam falan bütün kadın dogumcular aynı şeyi söylüyor. Benim riskli gebelik uzmanına gitmem gerek .Ama şu an hiç bir şeye gücüm yok belki korunabilirim bir süre
Evet canım sağlık olsunHayırlısı degilmis demekki cicegim cok üzgünüm
Bakalım her şeyin hayırlısı canım....Anladım kuzum önce psikolojik olarak kendini toparlamaya çalış sonra da iyi bir doktor bul
Gebeyik Gebeyik
Hoşbulduk canımAramıza hosgeldin tatlım
Valla canım keşke dediğin gibi olsaydı. Ama olmuyor işte.hayirlisiDr
Dr genelde kimyasal sonrası korunma süresi vermiyorlar. Vermediyse Dr düşün tekrar rahim kendini bebeğe hazırlıyor işte
ayy inşallahGebesin kız bende gebeyim
Kısaca Gebeyik Gebeyik
4 martVar kız var... Gebeyik
Senin bat ne zaman
Hayırlı olsun canm sen evde test yaptın mı peki yaptıysan silik mi çıktı böyleBenimki de 5martbugun kan verdim 47.38çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?