Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah cicegim
Ben o tarz yaptırımları tasvif etmiyorum rahime yakından sıcak uygulaması bence cok tehlikeli onun yerine renkli doplere girmekle ne sorunu var nasıl tedavi olabiliriz bunları daha kolay ögrenebiliriz diye düsünüyorum
Batını ver senide dualı totemimize alalım cicegim

Ben pihtilasma yaptırdım. Hetorozigot mtrf 677 ve 1298 birde paı 4g4g çıktı. Yani çoğu doktor önemsiz buluyor türklerin çoğunda var diyor.zaten benim değer 100 u bile bulmadan düşüyor. Eşimde varikosel vardı ama çok önceki test çocuk sebebi ile baktirmamisti hic.sperm sebepli olabilir belki bilemiyorum. Basit hormon testlerim normal. Zaten 2. Çocuk olacak kismetse. Ama malesef 10 aydır çok zor ve stresli geçiyor günlerim

H
Hayırlı olsun canm sen evde test yaptın mı peki yaptıysan silik mi çıktı böyle
Aynen benimki de öyle çıktı ben 29subat ta yaptım ilk testi
Bak bu 29 subat günü ilk 5 10dk arası çekilmş flash lı foto

Eklentiler

• IMG_20200229_161652.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 45
Ben de öyle diyordum saçma geliyordu ayrıca bilimsel gelmiyordu ama bilimi denedim bir sürü şey yaptık doktorlarla baktım olmuyor, bunları da denemek zorunda hissettim kendimi bat eğer bir sonraki adet tarihi ise benim mart 22

Merhaba kızlar iyi geceler.. Bakıyorum yeni gebeler var çoook sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Gebe hanımlar dualarınızı bekliyoruz
Elbette her zaman

Canım inşallah 2. De olur. Biz birinci için uğraşıyoruz benim eşim kromozom testi yaptıramadı sadece o kaldı. İki üç ay daha deneyip tüp bebeğe geçicem olmazsa ama inşallah gerek kalmaz

Yinede dikkatli ol canım onları yaparken en azından üsütmemeye dikkat et ne zamandır deniyor istiyorsunuz bebek düzenliyorum batını

Yinede dikkatli ol canım onları yaparken en azından üsütmemeye dikkat et ne zamandır deniyor istiyorsunuz bebek düzenliyorum batını
Düzenli olarak denemeler aşağı yukarı on o bir ay oldu... Her ay gebelik bakıyorum, test şirketleri bana yetiştiremiyor testlerini

Düzenli olarak denemeler aşağı yukarı on o bir ay oldu... Her ay gebelik bakıyorum, test şirketleri bana yetiştiremiyor testlerini
Çok kafana takma birleşmelerde gebelik düşünme stresten de olmuyor malesef

Canım inşallah 2. De olur. Biz birinci için uğraşıyoruz benim eşim kromozom testi yaptıramadı sadece o kaldı. İki üç ay daha deneyip tüp bebeğe geçicem olmazsa ama inşallah gerek kalmaz
Canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan Mucizeniz gelir.ben sanmıyorum kromozom sıkıntısı çıkacağını. Biri vardı gamzelibebis diye burada.4. Kimyasalda kavuşmuş bebeğine.onun da senin gibiydi sebepsiz esinde ufak sıkıntı vardı siz gibi inşallah bizim de öyle olur.

Kizlar yalniz bir sey diyim mirateck normal gebelik testi bendeki 9.59 olan hcg yı tespit etti erken gebelik testi alsam çıkmazdı. Aklınızda bulunsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…