İnsallah cicegimHoşbulduk canımburadan hepimizin güzel haberlerini paylaşalım inşallah hepimiz güzel bebişlerimize kavuşalım ben denediklerimin etkisini paylaşırım maydanoz süt kürü mesela bende biraz akıntı yaptı yaptıktan bir gün sonra ve iki gün sonra, şeffaftı ama yoğundu ağrı VS yapmadı. Denemeler devam bir çok kadın bu şekilde ile hamile kalmış diye okudum bu sitede yşne. Ben de ne çıkar denemekten dedim
Ben pihtilasma yaptırdım. Hetorozigot mtrf 677 ve 1298 birde paı 4g4g çıktı. Yani çoğu doktor önemsiz buluyor türklerin çoğunda var diyor.zaten benim değer 100 u bile bulmadan düşüyor. Eşimde varikosel vardı ama çok önceki test çocuk sebebi ile baktirmamisti hic.sperm sebepli olabilir belki bilemiyorum. Basit hormon testlerim normal. Zaten 2. Çocuk olacak kismetse. Ama malesef 10 aydır çok zor ve stresli geçiyor günlerimYapıldı hepsi canım. Hatta ben laparoskopi ve histeroskopi bile oldum, film fln da çekildi, çok sefer tahlil yapıldı. Pıhtılaşmaya genetiğe de bakıldı sorun görünmüyor. Eşimde sperm sayısı ve hareketliliği biraz düşük malesef. Ona çakşır içiriyorum günde bir defa akşam yemeğinden yarım saat önce, portakal suyuna karıştırıyorum. Ben de macununu almıştım eşime ama onu sevmedi ben yiyorum, arada da çakşır suyu içiyorum ben de. Onun dışında arı sütü yiyorum sabahları aç karnına. Gerçekten yaşayan daha iyi anlar, bu durumlarıama kaybetme umudunu, stres olmamaya çalış. Ben toparlanmak için spora başlamıştım, hem vücudun toparlıyorum hem kafan dağılıyor. Sizin testler VS yapıldı mı canım?
Aynen benimki de öyle çıktı ben 29subat ta yaptım ilk testiH
Hayırlı olsun canm sen evde test yaptın mı peki yaptıysan silik mi çıktı böyle
Ben de öyle diyordum saçma geliyordu ayrıca bilimsel gelmiyordu ama bilimi denedim bir sürü şey yaptık doktorlarla baktım olmuyor, bunları da denemek zorunda hissettim kendimiİnsallah cicegim
Ben o tarz yaptırımları tasvif etmiyorum rahime yakından sıcak uygulaması bence cok tehlikeli onun yerine renkli doplere girmekle ne sorunu var nasıl tedavi olabiliriz bunları daha kolay ögrenebiliriz diye düsünüyorum
Batını ver senide dualı totemimize alalım cicegim
Elbette her zamanMerhaba kızlar iyi geceler.. Bakıyorum yeni gebeler var çoook sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Gebe hanımlar dualarınızı bekliyoruz
Canım inşallah 2. De olur. Biz birinci için uğraşıyoruzBen pihtilasma yaptırdım. Hetorozigot mtrf 677 ve 1298 birde paı 4g4g çıktı. Yani çoğu doktor önemsiz buluyor türklerin çoğunda var diyor.zaten benim değer 100 u bile bulmadan düşüyor. Eşimde varikosel vardı ama çok önceki test çocuk sebebi ile baktirmamisti hic.sperm sebepli olabilir belki bilemiyorum. Basit hormon testlerim normal. Zaten 2. Çocuk olacak kismetse. Ama malesef 10 aydır çok zor ve stresli geçiyor günlerim
Yinede dikkatli ol canım onları yaparken en azından üsütmemeye dikkat et ne zamandır deniyor istiyorsunuz bebekBen de öyle diyordum saçma geliyordu ayrıca bilimsel gelmiyordu ama bilimi denedim bir sürü şey yaptık doktorlarla baktım olmuyor, bunları da denemek zorunda hissettim kendimibat eğer bir sonraki adet tarihi ise benim mart 22
Düzenli olarak denemeler aşağı yukarı on o bir ay oldu... Her ay gebelik bakıyorum, test şirketleri bana yetiştiremiyor testleriniYinede dikkatli ol canım onları yaparken en azından üsütmemeye dikkat et ne zamandır deniyor istiyorsunuz bebekdüzenliyorum batını
İnşallah bende de vardır benimki daha belirgin duruyor amaAynen benimki de öyle çıktı ben 29subat ta yaptım ilk testi
Bak bu 29 subat günü ilk 5 10dk arası çekilmş flash lı foto
Çok kafana takma birleşmelerde gebelik düşünme stresten de olmuyor malesefDüzenli olarak denemeler aşağı yukarı on o bir ay oldu... Her ay gebelik bakıyorum, test şirketleri bana yetiştiremiyor testlerini
Canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan Mucizeniz gelir.ben sanmıyorum kromozom sıkıntısı çıkacağını. Biri vardı gamzelibebis diye burada.4. Kimyasalda kavuşmuş bebeğine.onun da senin gibiydi sebepsiz esinde ufak sıkıntı vardı siz gibi inşallah bizim de öyle olur.Canım inşallah 2. De olur. Biz birinci için uğraşıyoruzbenim eşim kromozom testi yaptıramadı sadece o kaldı. İki üç ay daha deneyip tüp bebeğe geçicem olmazsa ama inşallah gerek kalmaz
Ayni benDüzenli olarak denemeler aşağı yukarı on o bir ay oldu... Her ay gebelik bakıyorum, test şirketleri bana yetiştiremiyor testlerini
Tecrube konusuyorKizlar yalniz bir sey diyim mirateck normal gebelik testi bendeki 9.59 olan hcg yı tespit ettierken gebelik testi alsam çıkmazdı. Aklınızda bulunsun
Erken gebelik testte belli olmuyor mu yani?Kizlar yalniz bir sey diyim mirateck normal gebelik testi bendeki 9.59 olan hcg yı tespit ettierken gebelik testi alsam çıkmazdı. Aklınızda bulunsun
Tecrübeli yaptı hayat beni lorikocum.ilk çocukta hcg nedir bilmiyordum artışa hiç bakmadım direk gittik kalp atışını duyduk.insan yaşayınca her bi şeyi ogreniyormus. Daha fazla şey öğrenmek istemiyorum amaTecrube konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?