Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayni düşüncedeyim keske bu kadar cok arastirma geregi duymasaydik hersey icin .. sakinan göze cop batar misali. Ne kadsr incigine cincigine arastirirsan o kadar sorun cikar. Keske hic bilmeseydik . Keske yasak olsaydi tum bilgiler doktorlar haricinde kimse bisey demeseydi. Herkes bi kafadan soyluyor hali ile bizde etkileniyoruz ayni seylerin bizde oldugunu da dusunuyoruz . Bi umut yaptıklarını biz de yapiyoruz .. Rabbim tez zamanda nasip eylesin

Evet çok doğru dedin.Hep bir sorun arıyoruz kendimizde olmayan sorunları bile olabilecegini düşünüp tedavi arıyoruz. Inşallah yakinda son bulacak

İnşallah öyle olur bizlerin de mucizelerimiz gelsin inşallah

Herkese Merhaba siteyi yeni kullanyrm araştırmadığım konu kalmadı yardımcı olurmusuzn son adet tarihm 26 Ocak 2 gün önce test yaptm negatf çıktı beklemem mi gerekiyor kan testine gitmem neredeyse imkansız çalşyrm çünkü aynı Durumu yaşamış olan var mı acaba

5 cm cnm ya tam sınırda işte 5 üzerini yapıyorlar ameliyat. Şu clife Bi işe yarasa azcık küçükse kistim..
Geçmiş olsun canım bu çikolata kisti çpk sorunlu kist yani kişiden kişiye degişiyormuş tabi sakın umudunu kesme bide stresden uzak durmaya çalış bende 4 yıl önce ögrendim bu kisti 3 cm di ilk ögrendigimde çocuk istiyoruz diye gittik malesef kistle karşılaştık doktor dogum kotrol hapı verdi 1 ay kullan bakalım ne olcak dedi kullandım kist 1 ayda 5cm oldu hsg çekildim temiz çıktı ama bebiş olmadı normal yolla sonra başka doktora gittik hemen aşılama dedi olduö tutmadı sonre 3. Ye doktora gittim oda aşılama dedi oldum tutmadı tüp bebek merkezine yolladılar ön görüşme için gittik olur kistle dediler artık para içinmiydi herşey bilmiyorum dedik tüp bebege gidemeyiz şuan aradan 1 yıl geçti kistüm 9.6cm olmuştu ameliyat edicek doktorum kistle aşılamada tüp bebekte tutmazdı zaten %15 şans var dedi ama bence herşey nasip kısmet kistle hamile kalanlarıda çok duydum 2018 kasımda ameliyat oldum laparoskopi temizlendi kistim çok şükür ama 1 yıl da 5 yada 6 kez klomen+çatlatma ignesi tedavisi grdüm malesef yine olmadı yine hsg çekildim 2019 kasımda temiz çıktı 2 ay yine klomen+çatlatma ignesi kullandım sonuç yine hüsran en son dedim Rabbim ol dersen olur herşey senin elinde olursa olur dedik napalım şubat 25 de hamile oldugumu ögrendim ama çok yeniymiş inşallah rabbim sanada nasip eder isteyen herkeze nasip eder rabbim yeterki bebek diye çok odaklanma dicem ama bende asla stressiz bi hayat süremiyorum ama takmamaya çalış en azından umudunu yitirme birde doktor araştır doktorun sana verecegi morel çok çok önemli

Ben çocukları çok seviyorum ikiz olsa keşke sabır kalmadı, on bir aydır düzenli deniyoruz ama öncesinde bir iki ay bir iki ay denemiştik biraz karışık bizim işler
İkiz isteme ikiz isteme ikiz isteyenlerin sonu=hala gebe kalamadı nasibini iste kuzum allahım daha fazla aratmadan versin insallah sana bana hepimize

Merhaba kızlar iyi geceler.. Bakıyorum yeni gebeler var çoook sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Gebe hanımlar dualarınızı bekliyoruz
Tümgün niye girmedin sen bakayım

Fazla gecikmen var canım regl olmadıysan idrar testinde mutlaka kesin cıkar sonu bugün idrar testi yapmadınmı?

Kızlar napıyorsunuz? Beni uyku tutmuyor haftaya bugünü bat şimdiden düşüncelere daldım gelcekmi gecikcekmi böyle sıkıntıya girmeme geciktirrmiki piskolojiğle alakası varmı yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…