Bu da dünki...H
Hayırlı olsun canm sen evde test yaptın mı peki yaptıysan silik mi çıktı böyle
Aynen senin ki daha belirgin benim ki adete 5gün kala bu sekilde çıktıİ
İnşallah bende de vardır benimki daha belirgin duruyor ama
Normal testler çok düşük düzeyleri tespit ediyor.ben erken de yapmıştım oncekinde göstermemisti.Erken gebelik testte belli olmuyor mu yani?
Ayni düşüncedeyim keske bu kadar cok arastirma geregi duymasaydik hersey icin .. sakinan göze cop batar misali. Ne kadsr incigine cincigine arastirirsan o kadar sorun cikar. Keske hic bilmeseydik . Keske yasak olsaydi tum bilgiler doktorlar haricinde kimse bisey demeseydi. Herkes bi kafadan soyluyor hali ile bizde etkileniyoruz ayni seylerin bizde oldugunu da dusunuyoruz . Bi umut yaptıklarını biz de yapiyoruz .. Rabbim tez zamanda nasip eylesinTecrübeli yaptı hayat beni lorikocum.ilk çocukta hcg nedir bilmiyordum artışa hiç bakmadım direk gittik kalp atışını duyduk.insan yaşayınca her bi şeyi ogreniyormus. Daha fazla şey öğrenmek istemiyorum ama
Evet çok doğru dedin.Hep bir sorun arıyoruz kendimizde olmayan sorunları bile olabilecegini düşünüp tedavi arıyoruz. Inşallah yakinda son bulacakAyni düşüncedeyim keske bu kadar cok arastirma geregi duymasaydik hersey icin .. sakinan göze cop batar misali. Ne kadsr incigine cincigine arastirirsan o kadar sorun cikar. Keske hic bilmeseydik . Keske yasak olsaydi tum bilgiler doktorlar haricinde kimse bisey demeseydi. Herkes bi kafadan soyluyor hali ile bizde etkileniyoruz ayni seylerin bizde oldugunu da dusunuyoruz . Bi umut yaptıklarını biz de yapiyoruz .. Rabbim tez zamanda nasip eylesin
Insallah insaaalllah rabbime siginiyoruz sadece bu aralar cok bosluktayiz .Evet çok doğru dedin.Hep bir sorun arıyoruz kendimizde olmayan sorunları bile olabilecegini düşünüp tedavi arıyoruz. Inşallah yakinda son bulacak
Öyle ama düşünmeden de duramıyorumÇok kafana takma birleşmelerde gebelik düşünme stresten de olmuyor malesef
İnşallah öyle olur bizlerin deCanım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan Mucizeniz gelir.ben sanmıyorum kromozom sıkıntısı çıkacağını. Biri vardı gamzelibebis diye burada.4. Kimyasalda kavuşmuş bebeğine.onun da senin gibiydi sebepsiz esinde ufak sıkıntı vardı siz gibi inşallah bizim de öyle olur.
Geçmiş olsun canım bu çikolata kisti çpk sorunlu kist yani kişiden kişiye degişiyormuş tabi sakın umudunu kesme bide stresden uzak durmaya çalış bende 4 yıl önce ögrendim bu kisti 3 cm di ilk ögrendigimde çocuk istiyoruz diye gittik malesef kistle karşılaştık doktor dogum kotrol hapı verdi 1 ay kullan bakalım ne olcak dedi kullandım kist 1 ayda 5cm oldu hsg çekildim temiz çıktı ama bebiş olmadı normal yolla sonra başka doktora gittik hemen aşılama dedi olduö tutmadı sonre 3. Ye doktora gittim oda aşılama dedi oldum tutmadı tüp bebek merkezine yolladılar ön görüşme için gittik olur kistle dediler artık para içinmiydi herşey bilmiyorum dedik tüp bebege gidemeyiz şuan aradan 1 yıl geçti kistüm 9.6cm olmuştu ameliyat edicek doktorum kistle aşılamada tüp bebekte tutmazdı zaten %15 şans var dedi ama bence herşey nasip kısmet kistle hamile kalanlarıda çok duydum 2018 kasımda ameliyat oldum laparoskopi temizlendi kistim çok şükür ama 1 yıl da 5 yada 6 kez klomen+çatlatma ignesi tedavisi grdüm malesef yine olmadı5 cm cnm ya tam sınırda işte 5 üzerini yapıyorlar ameliyat. Şu clife Bi işe yarasa azcık küçükse kistim..
Masallah cok sabırsızsın sende aynı bizim gibiDüzenli olarak denemeler aşağı yukarı on o bir ay oldu... Her ay gebelik bakıyorum, test şirketleri bana yetiştiremiyor testlerini
Maisiyah anlamı ne oluyorNapıyosunuz kızlar gece bekçisi mai geldi yine
Ben çocukları çok seviyorumMasallah cok sabırsızsın sende aynı bizim gibi
İkiz isteme ikiz isteme ikiz isteyenlerin sonu=hala gebe kalamadı nasibini iste kuzumBen çocukları çok seviyorumikiz olsa keşke sabır kalmadı, on bir aydır düzenli deniyoruz ama öncesinde bir iki ay bir iki ay denemiştik biraz karışık bizim işler
Cok agrılı olmuyormuskiKızlar bni hsg korkusu sardı ya
Tümgün niye girmedin sen bakayımMerhaba kızlar iyi geceler.. Bakıyorum yeni gebeler var çoook sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Gebe hanımlar dualarınızı bekliyoruz
Fazla gecikmen var canım regl olmadıysan idrar testinde mutlaka kesin cıkar sonu bugün idrar testi yapmadınmı?Herkese Merhaba siteyi yeni kullanyrm araştırmadığım konu kalmadı yardımcı olurmusuzn son adet tarihm 26 Ocak 2 gün önce test yaptm negatf çıktı beklemem mi gerekiyor kan testine gitmem neredeyse imkansız çalşyrm çünkü aynı Durumu yaşamış olan var mı acaba
Yok hayır iki gün önce yaptım silik çizgi bile yoktuFazla gecikmen var canım regl olmadıysan idrar testinde mutlaka kesin cıkar sonu bugün idrar testi yapmadınmı?
Mavi ve siyah oluyor her iki rengi çok seviyoeum bide halid ziya uşaklıgilin bi kitabının ismidirMaisiyah anlamı ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?