Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar napıyorsunuz? Beni uyku tutmuyor haftaya bugünü bat şimdiden düşüncelere daldım gelcekmi gecikcekmi böyle sıkıntıya girmeme geciktirrmiki piskolojiğle alakası varmı yaa
Stres yaparsan kanama durumunda degisir tarihide aksar Canım sakin kalmaya bak

rosebatum cicegim batın?

Anacım cakma anacım nerdesun bu gece da F Fatma KTL
Ay valla dun aksam patlicaktim nerdeyse. Pek ii deildim. Hem burnum tikanmisti (akmiodu daa ) hem vucudum agriodu hem de yemegi biraz fazla kacrmistm. Kendimden baya bizardım yani bu sogukta yuruyus de yapamayinca kotu oldm biraz. O yuzden pek giresim gelmedi k.bkma yavrm

dün esas anamuz etiketlemiş
yoklğunda ne yapacağını şaşırdık
nasılsın anacum, bebişimiz nasıl
Ay valla gittikce agirlasiorm. Neneler gibiyim artk. Ay uy ediorm Norml oturup kalkmak yemek yemek bile zor. Analarn hakki odenmez gercktn bebisim de iidr herlde. Yarin gorus gunumz bazen delip cikacak zannediorm.

Ay valla gittikce agirlasiorm. Neneler gibiyim artk. Ay uy ediorm Norml oturup kalkmak yemek yemek bile zor. Analarn hakki odenmez gercktn bebisim de iidr herlde. Yarin gorus gunumz bazen delip cikacak zannediorm.
inşallah bizde ay uy dediğimiz günlerimizi görürüz
afacan yaramaz teyzesi gibi

İkiz isteme ikiz isteme ikiz isteyenlerin sonu=hala gebe kalamadı nasibini iste kuzum allahım daha fazla aratmadan versin insallah sana bana hepimize
Doğru söylüyorsun Allah hepimizin nasibini versin inşallah kuvaklarımızı sağlıklı mis kokulu bebişlerle doldursun inşallah en kısa en hayırlı zamanda

Çok sağol cnm çok moral oldunmalesef lanet Bi kist

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…