İside biliyorsun masallahTelefon kavgası yapıyoruz :) sera kuruyorum birşey dmez
Dinlen eve gidince islerini bitir buraya gel balam ne olursan ol yine gelÇalışıyorum ya kuşum ama daha aktif olmaya karar verdim
Hadi insallah böcek olur dalınızda balambende iyiyim çiçek kokulu anamkendı halimizde çalışamalra devam edıyoruz bakalım bu ay mujdelı haberı alabılecekmıyız inş aşılama yada tup bebege gerek kalmadan olur ama keske esınde degerlerıne baktırsaydı bu arada ıkı yıl olmus cunku baya en azından bır sorun varsa cozumune bakılırdı
Desene bana böyle böyle diye bende merak etmeyeyim seniiiiiBıktın bendenyoğun bir hafta geçirdim giremedim kuzum birde buraya girince bebiş aklıma geliyo girmezsem sorun olmuyor
Yumurtlamada olabilir calısmalara devam edin yinede canım kayıp cicegimKizlar merhaba nasılsınız ara ara giriyorum beni hatirlayaniniz vardır belki bir yıl denıyorduk olmuyordu sonra eşim vaz geçmişti istemiyordu bu ay korunmayı biraktirdimgeçen ay reglim 9 da gelecekti ama antibiyotik kullandım 14 de geldi simdi acaba 9 mi 14 mu diye dusunuyorum neyse sağ kasigim ağrıyor ancak eklemin komple ağrıyor sabit oturduğum zaman belim ağrıyor akıntı da böyle beyaz krem ve yoğurt kıvamında birde geceleri yanma ateş basması oluyor düşünmeden de edemiyorum acaba tutmusmudur diye
Çalışıyorum kuzum her zamanki gibi işler güçler mahvetti beni bebiş iyidir inşallah bir hafta sonra gideceğim doktora canımmmmMerhaba gülüm nasılsın böcegin nasıl nerelere gittiniz siz gözümüz yollarda kaldı
Bana böceklerinizin resimlerini atın evlatlarımı merak ediyorummmmmÇalışıyorum kuzum her zamanki gibi işler güçler mahvetti beni bebiş iyidir inşallah bir hafta sonra gideceğim doktora canımmmm
Aşkolsun bak ben çalışıyorum ama burdayımBana böceklerinizin resimlerini atın evlatlarımı merak ediyorummmmm❤❤❤❤ Calısıpta giren hicyokki size örnek göstereyim simdi en azından haftasonuda olsa gelin cicegim
Dogru cicegim cok özür dilerim bosluguma gelmis sen veAşkolsun bak ben çalışıyorum ama burdayım ❤
Dogru cicegim cok özür dilerim bosluguma gelmis sen veBal0ncuk calısıyorsunuz ama buradasınız masallah
bide şu istemeden hamile kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Herkes korunurken hamile kalabiliyor
Belki bende kimbilir
bögüre bögüre aglamak istiyorummmmmmmmmçalışkan insanın hali başka olur anacum
bide şu istemeden hamile kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diyenler
ahh böyle pinçik pinçik yolmak istiyorum
kızzz saçmalama anacum yabögüre bögüre aglamak istiyorummmmmmmmm
aklım yetmiyor benim yetmiyorkızzz saçmalama anacum ya
millet egosunu burda tatmin ediyor
kim ne düşünüyor kimse umursamaz oldu
korunurken hamile kalmakmışhıhhhhh
benimde arkadşaım evlendii ay hamile kaldı ağlıyor gebeyim diye dedim sebeb ?
prezervatif patlamamıştı ama unuttuk takmayı diyor
döndüm baktım şöyle,, takmadığınız şey patlamaz zaten dedim
ya sabır
Aayy. Sinir oldum ya hamileyim diye. Ağlayanı ararsın onca sene hamile kalmaya çalışan için mi üzülürsün ne garip yarabbim sen isteyene bakabileceğe nasip Tövbestağfurullah insanı kötü konuşturacaklar yaabir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Herkes korunurken hamile kalabiliyor
Belki bende kimbilir
sırf bana gebeyim diyebilmek için kendi içinde boğuluyoraklım yetmiyor benim yetmiyor
nasibe inanıyorumda bu olay beynimi cok zorluyorAayy. Sinir oldum ya hamileyim diye. Ağlayanı ararsın onca sene hamile kalmaya çalışan için mi üzülürsün ne garip yarabbim sen isteyene bakabileceğe nasip Tövbestağfurullah insanı kötü konuşturacaklar yaa
cok sükür görünürde saglıklıyız üstüne korunmuyoruzda ama hamilede kalamadık henüz offfffsırf bana gebeyim diyebilmek için kendi içinde boğuluyor
ama bazılarında spiral kayması olabiliyormuş kuzum
kız üzülüp durma.. sen doktordan güzel şeyler duymadınmı duydun
eşin çok şükür sağlıklı
yeniden dön hayata
mücadeleye devam anacum
Aynenn yanasibe inanıyorumda bu olay beynimi cok zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?