Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar merhaba nasılsınız ara ara giriyorum beni hatirlayaniniz vardır belki bir yıl denıyorduk olmuyordu sonra eşim vaz geçmişti istemiyordu bu ay korunmayı biraktirdim geçen ay reglim 9 da gelecekti ama antibiyotik kullandım 14 de geldi simdi acaba 9 mi 14 mu diye dusunuyorum neyse sağ kasigim ağrıyor ancak eklemin komple ağrıyor sabit oturduğum zaman belim ağrıyor akıntı da böyle beyaz krem ve yoğurt kıvamında birde geceleri yanma ateş basması oluyor düşünmeden de edemiyorum acaba tutmusmudur diye

Hadi insallah böcek olur dalınızda balam daha önce baktırdı canım ideal cıkmıstı sonucları simdilerde bir dengesizligi var öküzün Bu yüzden konusmuyoruz birkacgündür

Bıktın benden yoğun bir hafta geçirdim giremedim kuzum birde buraya girince bebiş aklıma geliyo girmezsem sorun olmuyor
Desene bana böyle böyle diye bende merak etmeyeyim seniiiii Hay allahım burada olmamandan bıkmıstım ben neyse saglıgın yerinde olsunda ben özlesemde olur

Yumurtlamada olabilir calısmalara devam edin yinede canım kayıp cicegim

Çalışıyorum kuzum her zamanki gibi işler güçler mahvetti beni bebiş iyidir inşallah bir hafta sonra gideceğim doktora canımmmm
Bana böceklerinizin resimlerini atın evlatlarımı merak ediyorummmmm Calısıpta giren hicyokki size örnek göstereyim simdi en azından haftasonuda olsa gelin cicegim

Dogru cicegim cok özür dilerim bosluguma gelmis sen ve Bal0ncuk calısıyorsunuz ama buradasınız masallah
çalışkan insanın hali başka olur anacum

bir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Herkes korunurken hamile kalabiliyor
Belki bende kimbilir
bide şu istemeden hamile kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diyenler
ahh böyle pinçik pinçik yolmak istiyorum

bögüre bögüre aglamak istiyorummmmmmmmm
kızzz saçmalama anacum ya
millet egosunu burda tatmin ediyor
kim ne düşünüyor kimse umursamaz oldu
korunurken hamile kalmakmış hıhhhhh
benimde arkadşaım evlendii ay hamile kaldı ağlıyor gebeyim diye dedim sebeb ?
prezervatif patlamamıştı ama unuttuk takmayı diyor
döndüm baktım şöyle,, takmadığınız şey patlamaz zaten dedim
ya sabır

aklım yetmiyor benim yetmiyor

bir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Herkes korunurken hamile kalabiliyor
Belki bende kimbilir
Aayy. Sinir oldum ya hamileyim diye. Ağlayanı ararsın onca sene hamile kalmaya çalışan için mi üzülürsün ne garip yarabbim sen isteyene bakabileceğe nasip Tövbestağfurullah insanı kötü konuşturacaklar yaa

aklım yetmiyor benim yetmiyor
sırf bana gebeyim diyebilmek için kendi içinde boğuluyor
ama bazılarında spiral kayması olabiliyormuş kuzum
kız üzülüp durma.. sen doktordan güzel şeyler duymadınmı duydun
eşin çok şükür sağlıklı
yeniden dön hayata
mücadeleye devam anacum

nasibe inanıyorumda bu olay beynimi cok zorluyor

cok sükür görünürde saglıklıyız üstüne korunmuyoruzda ama hamilede kalamadık henüz offfff korunacam ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…