Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insallah balam rızıkları geldigi gün bebeklerimizde gelecektir insallah allah büyük
insAllah cnm
Bizim burada yagmur yagdı yagacak gibi balam hasta olurum ben kesin sindi cıkarsam
yaaa burası çok güzel sıcak güneş var cnm
hadi hayırlısı cnm Rabb'im gönlüne göre versin insAllah degerlendr cnm yumurtlamadr belki belli mi olur değilse de tutmuştur insAllah
bir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Herkes korunurken hamile kalabiliyor
Belki bende kimbilir
Ben inanmıyorum ya adam akıllı korunan kimse hamile kalamz bı kaçak vardır illa efsane o korunurken hamile kaldm diyenler bozma moralini cicegim

elimde degil birde istemiyorum diyorlarya icim paramparca oluyor bir topik nasıl dagıttı beni yine yaaa

Desene bana böyle böyle diye bende merak etmeyeyim seniiiii Hay allahım burada olmamandan bıkmıstım ben neyse saglıgın yerinde olsunda ben özlesemde olur
Sağlığım çok şükür yerinde bebeğim biraz ayrı kalayım yine uğrarım inşallah öpüyorum seni

elimde degil birde istemiyorum diyorlarya icim paramparca oluyor bir topik nasıl dagıttı beni yine yaaa

bana da geçen birisi ikinciyi istiyoruz bakalım dedi, hayırlısı dedim geçtim, üstünden 1 ay geçmedi paylaşmışlar her yerde ikinci geliyor diye, hayırlı olsun dedim, ay sağol hiç beklemiyorduk sürpriz oldu diyo, dedim ne alaka kendiniz istiyoruz dediniz, istiyoduk da hemen olması sürpriz oldu diyo, dedim sevişmediniz mi, sevişmişsiniz olmuş işte, çocuk böyle olur bozuldu biraz sanki leylek getiriyor

Kaç aylıkken başlıcaksın canım? Kim bakıcak bebişeeeeee?
Buyk ihtimlle eylulde baslarm goreve.4 5 aylik oluo o zmn. Valla kim bakacak hic bi fikrim yok. Cunku iki aile de uzakta olmus olcak.
Hadi ya erken derken doğum olarakmı
Evt. Normlde 28 nisanda dogum gorunuo. Bi hafta onde cikti. Hii 20sinden sonra demk ki dedim . Dr da 15nden sonra deddi
Maşallah sağlıklı büyüsün kilo alsın minnoşum salih bir evlat olsun inşallah peki cinsiyet öğrenmeden önce erkek kesin bu deidğin bi belirtin oldu mu
Amin inslllh cnm saolasn hepimz ki insllh. Yok kiz belirtilere bakma hepsi yalan dolan ben hep tuzlu eksi seyler yedim de noldu yine pipili
Sırtını dönüp ultrasonla baktırsaydın keske böcegim iyiymis masallah anası tosun gibi cıkacak
Hakkatten haa nie aklima gelmedi bu
anummmmmmmmmm benim aslan yeğenim ya
gösterme öyle herkese datluluğunu
ağırdan al kendini baloncuk teyzen gibi
cikinca şaplagi yer amaaa

Bir hafta kalayı değerlendirip olumlu sonuç aldınız mı? 8 ay normal denedik olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım soğan kürü de yapıyorum ayrıca.
Evet o denemede olmustu hamileyim şuan. Önemli olan geç yumurtlama olması değil bence kalitesi. Başlayın bence ovulasyon testinin faydasını ben gördüm çünkü

Hadi hayırlısı zamanında olaunda canım

İcimin yagları eridi aferim cicegim sana güzel laflamıssın
hadi bizde korunalım

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…