bende konusmak istemiyorum isyana girecek yoksaAynenn yaAllahım affetsinde Rabbim sen bilirsin de istemeyene niye nasip olur ya susstumm yoksa susamicam
Aynen aynenn Rabbim en iyisini bilir çok aminbende konusmak istemiyorum isyana girecek yoksa
ahhhhh allahım affet allahım nasibimiz yok ama anne merhametimiz cok ondan bu kırgınlıklarımız ondan bu üzüntülerimiz bizleri daha fazla bekletme allahımmmmAynen aynenn Rabbim en iyisini bilir çok amin
insAllah cnminsallah balam rızıkları geldigi gün bebeklerimizde gelecektir insallah allah büyük
yaaa burası çok güzel sıcak güneş var cnmBizim burada yagmur yagdı yagacak gibi balam hasta olurum ben kesin sindi cıkarsam
hadi hayırlısı cnm Rabb'im gönlüne göre versin insAllah degerlendr cnm yumurtlamadr belki belli mi olur değilse de tutmuştur insAllahKizlar merhaba nasılsınız ara ara giriyorum beni hatirlayaniniz vardır belki bir yıl denıyorduk olmuyordu sonra eşim vaz geçmişti istemiyordu bu ay korunmayı biraktirdimgeçen ay reglim 9 da gelecekti ama antibiyotik kullandım 14 de geldi simdi acaba 9 mi 14 mu diye dusunuyorum neyse sağ kasigim ağrıyor ancak eklemin komple ağrıyor sabit oturduğum zaman belim ağrıyor akıntı da böyle beyaz krem ve yoğurt kıvamında birde geceleri yanma ateş basması oluyor düşünmeden de edemiyorum acaba tutmusmudur diye
Ben inanmıyorum ya adam akıllı korunan kimse hamile kalamz bı kaçak vardır illa efsane o korunurken hamile kaldm diyenlerbir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Herkes korunurken hamile kalabiliyor
Belki bende kimbilir
elimde degil birde istemiyorum diyorlarya icim paramparca oluyor bir topik nasıl dagıttı beni yine yaaainsAllah cnm
yaaa burası çok güzel sıcak güneş var cnm
hadi hayırlısı cnm Rabb'im gönlüne göre versin insAllah degerlendr cnm yumurtlamadr belki belli mi olur değilse de tutmuştur insAllah
Ben inanmıyorum ya adam akıllı korunan kimse hamile kalamz bı kaçak vardır illa efsane o korunurken hamile kaldm diyenlerbozma moralini cicegim
bir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Belki bende kimbilir
Sağlığım çok şükür yerinde bebeğim biraz ayrı kalayım yine uğrarım inşallah öpüyorum seniDesene bana böyle böyle diye bende merak etmeyeyim seniiiiiHay allahım burada olmamandan bıkmıstım ben neyse saglıgın yerinde olsunda ben özlesemde olur
elimde degil birde istemiyorum diyorlarya icim paramparca oluyor bir topik nasıl dagıttı beni yine yaaa
Buyk ihtimlle eylulde baslarm goreve.4 5 aylik oluo o zmn. Valla kim bakacak hic bi fikrim yok. Cunku iki aile de uzakta olmus olcak.Kaç aylıkken başlıcaksın canım? Kim bakıcak bebişeeeeee?
Evt. Normlde 28 nisanda dogum gorunuo. Bi hafta onde cikti. Hii 20sinden sonra demk ki dedim . Dr da 15nden sonra deddiHadi ya erken derken doğum olarakmı
Amin inslllh cnm saolasn hepimz ki insllh. Yok kiz belirtilere bakma hepsi yalan dolanMaşallah sağlıklı büyüsün kilo alsın minnoşum salih bir evlat olsun inşallah peki cinsiyet öğrenmeden önce erkek kesin bu deidğin bi belirtin oldu mu
Hakkatten haa nie aklima gelmedi buSırtını dönüp ultrasonla baktırsaydın keskeböcegim iyiymis masallah anası tosun gibi cıkacak
anummmmmmmmmm benim aslan yeğenim ya
gösterme öyle herkese datluluğunu
ağırdan al kendini baloncuk teyzen gibi
Evet o denemede olmustu hamileyim şuan. Önemli olan geç yumurtlama olması değil bence kalitesi. Başlayın bence ovulasyon testinin faydasını ben gördüm çünküBir hafta kalayı değerlendirip olumlu sonuç aldınız mı? 8 ay normal denedik olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım soğan kürü de yapıyorum ayrıca.
Allaha emanetsin birtanecik güzeller güzeli cicegimSağlığım çok şükür yerinde bebeğim biraz ayrı kalayım yine uğrarım inşallah öpüyorum seni
Hadi hayırlısı zamanında olaunda canımBuyk ihtimlle eylulde baslarm goreve.4 5 aylik oluo o zmn. Valla kim bakacak hic bi fikrim yok. Cunku iki aile de uzakta olmus olcak.
Evt. Normlde 28 nisanda dogum gorunuo. Bi hafta onde cikti. Hii 20sinden sonra demk ki dedim . Dr da 15nden sonra deddi
Amin inslllh cnm saolasn hepimz ki insllh. Yok kiz belirtilere bakma hepsi yalan dolanben hep tuzlu eksi seyler yedim de noldu yine pipili
Hakkatten haa nie aklima gelmedi bu
cikinca şaplagi yer amaaa
Korunurlen nasıl hamile kalınıyor cidden bende merak ettim bak şimdibir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Belki bende kimbilir
İcimin yagları eridi aferim cicegim sana güzel laflamıssınbana da geçen birisi ikinciyi istiyoruz bakalım dedi, hayırlısı dedim geçtim, üstünden 1 ay geçmedi paylaşmışlar her yerde ikinci geliyor diye, hayırlı olsun dedim, ay sağol hiç beklemiyorduk sürpriz oldu diyo, dedim ne alaka kendiniz istiyoruz dediniz, istiyoduk da hemen olması sürpriz oldu diyo, dedim sevişmediniz mi, sevişmişsiniz olmuş işte, çocuk böyle olurbozuldu biraz sanki leylek getiriyor
İcimin yagları eridi aferin cicegim sana güzel laflamıssın
hadi bizde korunalım
Allaha inancımız tamdaKorunurlen nasıl hamile kalınıyor cidden bende merak ettim bak şimdi
Allaha inancımız tamdaaklımız almıyor
Tamam balam yeniden baslatma dügmemiz neredeydiKorunmayı da denedim korunmam gereken bi zaman vardı, o da olmadı, bi kapatıp açalım bizi, belki düzeliriz
Diger korunma yöntemleriylede hamile kaldıgını söyleyen 690.000tane konu baslıgı oldu buralardaKorunmak değil işte o, geri çekilmeyi korunmak sanıyorlar
Tamam balam yeniden baslatma dügmemiz neredeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?