- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Ben de progrstan kullanıyorum acaba bende mi o zamana kadar kullanıcamBir durum mu var öyle dedi canım kullanman için
Babamgile yemek yedirmeye gitmişti. İnsallah Yemek niyetine anamızı yerBide hic cekinmeden ispitleee dedii
Aboooo dualara bak. Buralar coşmus ahahhahaBabamgile yemek yedirmeye gitmişti. İnsallah Yemek niyetine anamızı yer. İnsallah 4 düz çıkarır da memeleri Varil kadar olur
Offff offf offfBabamgile yemek yedirmeye gitmişti. İnsallah Yemek niyetine anamızı yer. İnsallah 4 düz çıkarır da memeleri Varil kadar olur
Hak etmedi mi amaaAboooo dualara bak. Buralar coşmus ahahhaha
Yok tatlısıyım ben onun kendini tatlıya mahrum bıraktı öküzümAfiyet olsun Anacugum
Dikkat et seni yemesin yemek niyetine
Uyudunmu cicegimDevlete bagli oldugumuz icin 17:30 da kapaniyo telefon 18:00 da cikis saatiBen ise donuyorum eve gecince uyumazsam gelirim kuzum
Dost dedik bagrımıza bastık görün ananıza yaptıklarınıparçala behçettttttt
Üvey ana öz anaya karşı
Doktoruna sor canım bana doktorum kullan dedi risk olmamasına rağmenBen de progrstan kullanıyorum acaba bende mi o zamana kadar kullanıcam
Böyle ifsaaa olmamalı kabullenemiyorum
Daha önce 2 kere erken doğum yaptim, riskli gebeyim o yüzden kullanıyorum canim, daha onceki gebeliklerde de kullanmistimBir durum mu var öyle dedi canım kullanman için
Bozacının sahidi sıracıda gelmis hemenBu devirde bubana bile güvenmiiiccciiinnnn boşuna dememişkeranayada güven yok
Mutlu oldunnuuuBi sanatcimizin sozleriyle anlatmak istiyorum durumuu
Oralara buralara
gidiyoolaa
kimseye haber
vermiyolaa
gizli gizli seviolaaa
Eee sonraYaaa gorun isteee
Sıracıdan beklenmeyecek bir hareketttBen analarn arasına giremem
Cucuguummm dayak yerm
Fatma ananızda sizi doyurdumu ciceklerimHaha doyur bakalım
İspitleyecem dedin ciceklerini koparacam senden dememistin höytÇÜÇEKLEEEERRR
İSTIKAMEEETTT
BELLİİİİ
Dini konularda yorum yapmak yasakmış. İnşaAllah karşı tarafta banlanmıştır. Bu ne ya.. Hiçbi seviyesiz söylemde bulunamama rağmen ban yemişim. O kişiyi de şikayet edicem oda yesin. Bu arada kızlarrrr toplaşın kızlaaarrrrrAmin insallah cicegim hosgeldin
niye pasif oldun acaba?
cicegim yok öyle birsey üvey ananız sizi kandırıyor adı üstünde üveyAaaa ihanet
İftiracııııııııııHemi deee aleneeen
Siz benim cicek tarlalarım ben sizlerden hic bıkmadımmm
Şöyle biliyorum progrstan kullanan kişilerde kanama olsa bile düşük sebebi olmaz o kanamalar bebeğin rahimde tutunmasına yardımcı oluyo bu ilaç ama ilk kez seni görüdm bu kadar uzun süre kullanan sorarım doktoruma kullan derse kullanırımDoktoruna sor canım bana doktorum kullan dedi risk olmamasına rağmen
Tamam tatlımSen yinede adetin 2.yada 3.gübü yaptır cnm kesin olsun
Onuda ücccc diye paylassaydın yaBide hic cekinmeden ispitleee dedii
Yav bu evlat ne diyor agzından cıkanı kulagın duyuyormu kuzumBabamgile yemek yedirmeye gitmişti. İnsallah Yemek niyetine anamızı yer. İnsallah 4 düz çıkarır da memeleri Varil kadar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?