Ana dedik bastik bagrimizaa. Oz ciceklerini begenmeyip yeni cicekler koklama pesine düşDost dedik bagrımıza bastık görün ananıza yaptıklarını
Gecmis olsun tatlım ne oldu anlatDini konularda yorum yapmak yasakmış. İnşaAllah karşı tarafta banlanmıştır. Bu ne ya.. Hiçbi seviyesiz söylemde bulunamama rağmen ban yemişim. O kişiyi de şikayet edicem oda yesin. Bu arada kızlarrrr toplaşın kızlaaarrrrr
Yav bu evlat ne diyor agzından cıkanı kuagın duyuyormu kuzum
Daha neler duyacam acabaAna dedik bastik bagrimizaa. Oz ciceklerini begenmeyip yeni cicekler koklama pesine düşHAIİIIINN
Hamileyiimmm gebeyimm yahu gebeeyim sevinçten ölücem şurda karnımda daha 1 aylık tatlış bişi varmışşşşşGecmis olsun tatlım ne oldu anlat
Anladım canım inşallah hayırlısıyla alırsın doğru zamanda kucagınaDaha önce 2 kere erken doğum yaptim, riskli gebeyim o yüzden kullanıyorum canim, daha onceki gebeliklerde de kullanmistim
Ben ne yaptım size hemen sövdürmüssünüz arkamdan insan anasına hec kıyarmı
Hahahahah ah ah ne desem bilemedim şimdiBozacının sahidi sıracıda gelmis hemen
Mutlu oldunnuuu
Eee sonra
Sıracıdan beklenmeyecek bir harekettt
Fatma ananızda sizi doyurdumu ciceklerim
İspitleyecem dedin ciceklerini koparacam senden dememistin höyt
Kanıtlarla gelmiş valla amacicegim yok öyle birsey üvey ananız sizi kandırıyor adı üstünde üvey
İftiracıııııııııı
Siz benim cicek tarlalarım ben sizlerden hic bıkmadımmm
Ayyybalammmm ne mutluuuu gözünüzaydın allah saglıkla kucagınıza versin hayırlı olsunnnnHamileyiimmm gebeyimm yahu gebeeyim sevinçten ölücem şurda karnımda daha 1 aylık tatlış bişi varmışşşşş
Anam benim ben çok anacıyımBir sen uymamıssın onlara benim ekıllı evlatım
Sen haklısın anam de bir mors olsun fatmamHahahahah ah ah ne desem bilemedim şimdi
Evrt canım kanama da olabiliyor doktor muamede tehlikeli birşey görmüyorsa sıkıntı yok. Canım ben biraz paniğim ondan garanti olsun diye 3 ay kullandım riskli zaman geçene kadar kafam rahat etti açıkcasıŞöyle biliyorum progrstan kullanan kişilerde kanama olsa bile düşük sebebi olmaz o kanamalar bebeğin rahimde tutunmasına yardımcı oluyo bu ilaç ama ilk kez seni görüdm bu kadar uzun süre kullanan sorarım doktoruma kullan derse kullanırım
Aaiiyyy Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de nazar değmesin dua edin bana doktor ikiz gebelik dediAyyybalammmm ne mutluuuu gözünüzaydın allah saglıkla kucagınıza versin hayırlı olsunnnn
Kıyamaz anasına , anası kıyar.. opersen barisirimBen ne yaptım size hemen sövdürmüssünüz arkamdan insan anasına hec kıyarmı
AnacığımSen haklısın anam de bir mors olsun fatmam
Aferim benim cicegime emzirdigim sütler verdigim emekler helel olsunnnnnAnam benim ben çok anacıyım
Hic de bileeem. Biz vardik onceee
Konus kiiz konuus. Hem suclu hem guclu. Bu durumda da kendini savunuo. Allhtan gosterdim haaa naptginiiKanıtlarla gelmiş valla ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?