- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Sen nerden gördün ya ben onu merak ettimHic de bileeem. Biz vardik onceee
Konus kiiz konuus. Hem suclu hem guclu. Bu durumda da kendini savunuo. Allhtan gosterdim haaa naptginii
Ben de her gece içiyorum uyumadan 2-3 saat önce ama dediğin de mantıklı bende paniğim bu konularda içmeye devam ederimEvrt canım kanama da olabiliyor doktor muamede tehlikeli birşey görmüyorsa sıkıntı yok. Canım ben biraz paniğim ondan garanti olsun diye 3 ay kullandım riskli zaman geçene kadar kafam rahat etti açıkcası
Gebemisin??? Allahimmmmm sana şükür Lee.olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göbek atasim geldiAaiiyyy Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de nazar değmesin dua edin bana doktor ikiz gebelik dedi
Kalma kalma hadi söyle annecigimAnacığım ❤ Aayyy arada kalıyorum
Aferim benim cicegime emzirdigim sütler verdigim emekler helel olsunnnnn
İç canım zararı yok yararı var ben öylr düşünüyorumBen de her gece içiyorum uyumadan 2-3 saat önce ama dediğin de mantıklı bende paniğim bu konularda içmeye devam ederim
İkiz olmasına hala alışamadım. Ben vallah çok heyecanlandım. İki tane iki tanecik. Allahım yarappimmm 1 tane kızım vardı şimdi 2 tane daha geliyor Rabbimin izniyle. Düşünün sevincimi yaaa epeydir yapmak istiyordum. Demek ki zaman varmış. Ve de Rabbim bekleyişime ödül dahi vermiş. Allahım çok şükür çok şükür... Rabbim her kadına anneliği nasip etsin hayırlısıyla... AmiiiinnnnAyyybalammmm ne mutluuuu gözünüzaydın allah saglıkla kucagınıza versin hayırlı olsunnnn
Yaaaa amaaKalma kalma hadi söyle annecigim
Allh gosterdi valla bi sekilde. Hic ozel bisey yapmadim.Sen nerden gördün ya ben onu merak ettim
İçerim canım ben alıştım artık içmeye yine içerimİç canım zararı yok yararı var ben öylr düşünüyorum
Sürpriz mi oldu canım ikiz olmasıİkiz olmasına hala alışamadım. Ben vallah çok heyecanlandım. İki tane iki tanecik. Allahım yarappimmm 1 tane kızım vardı şimdi 2 tane daha geliyor Rabbimin izniyle. Düşünün sevincimi yaaa epeydir yapmak istiyordum. Demek ki zaman varmış. Ve de Rabbim bekleyişime ödül dahi vermiş. Allahım çok şükür çok şükür... Rabbim her kadına anneliği nasip etsin hayırlısıyla... Amiiiinnnn
Yaaaa sen ne güzel haberlerle geldin öyle bir geldin pir geldin kacmadan satını söyle hemenAaiiyyy Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de nazar değmesin dua edin bana doktor ikiz gebelik dedi
Beni desteklemionuz yaaniiYaaaa amaauykum geldi benim ben en iyisi kaçayım
Ben göbek attım attım yoruldum da şimdi. Rabbim nasip ederse iki tanecik daha evladım olacak. Çok şükür çok çok çokkkkkGebemisin??? Allahimmmmm sana şükür Lee.olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göbek atasim geldi
Valla fenasın yaa senden korkulurAllh gosterdi valla bi sekilde. Hic ozel bisey yapmadim.arada bole sevisioolrrr. Kimsenin ruhu duymuodu. Daha fazla goz yumaamadiiim
Aynen baş dönmesi falan yapmıstı bende sende oluyormuİçerim canım ben alıştım artık içmeye yine içerim
Galiba biz onu kaçırdık neyse artık belki bu bebis haberi olir inşYumurtlamada olabilir calısmalara devam edin yinede canım kayıp cicegim
Anasıda kıyamaz ballıbörülcesine hemen öperKıyamaz anasına , anası kıyar.. opersen barisirim
Ben susma hakkımı kullansamBeni desteklemionuz yaanii
Komple sürpriz oldu canım benim komple. Hatta daha yeni ader gördüm. Sancısız demiştim. 6 gün adet gördüm resmen. Ama 1 aylık hamileymişim. Ve bu benim ilk gebeliğimdede bu şekilde olmuş. Epey doktorla araştırmaya girince. Elhamdülillah elhamdülillah...Sürpriz mi oldu canım ikiz olmasıhayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?