Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evrt canım kanama da olabiliyor doktor muamede tehlikeli birşey görmüyorsa sıkıntı yok. Canım ben biraz paniğim ondan garanti olsun diye 3 ay kullandım riskli zaman geçene kadar kafam rahat etti açıkcası
Ben de her gece içiyorum uyumadan 2-3 saat önce ama dediğin de mantıklı bende paniğim bu konularda içmeye devam ederim

Aaiiyyy Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de nazar değmesin dua edin bana doktor ikiz gebelik dedi
Gebemisin??? Allahimmmmm sana şükür Lee.olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göbek atasim geldi

Ayyybalammmm ne mutluuuu gözünüzaydın allah saglıkla kucagınıza versin hayırlı olsunnnn
İkiz olmasına hala alışamadım. Ben vallah çok heyecanlandım. İki tane iki tanecik. Allahım yarappimmm 1 tane kızım vardı şimdi 2 tane daha geliyor Rabbimin izniyle. Düşünün sevincimi yaaa epeydir yapmak istiyordum. Demek ki zaman varmış. Ve de Rabbim bekleyişime ödül dahi vermiş. Allahım çok şükür çok şükür... Rabbim her kadına anneliği nasip etsin hayırlısıyla... Amiiiinnnn

Sürpriz mi oldu canım ikiz olması hayırlı olsun

Aaiiyyy Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de nazar değmesin dua edin bana doktor ikiz gebelik dedi
Yaaaa sen ne güzel haberlerle geldin öyle bir geldin pir geldin kacmadan satını söyle hemen allahım tüm nazarlardan seni ve bebeklerini korusun cicegimmmmm

Gebemisin??? Allahimmmmm sana şükür Lee.olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göbek atasim geldi
Ben göbek attım attım yoruldum da şimdi. Rabbim nasip ederse iki tanecik daha evladım olacak. Çok şükür çok çok çokkkkk

Sürpriz mi oldu canım ikiz olması hayırlı olsun
Komple sürpriz oldu canım benim komple. Hatta daha yeni ader gördüm. Sancısız demiştim. 6 gün adet gördüm resmen. Ama 1 aylık hamileymişim. Ve bu benim ilk gebeliğimdede bu şekilde olmuş. Epey doktorla araştırmaya girince. Elhamdülillah elhamdülillah...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…