Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayrli olsn cnm. Rabbim tamamina erdrsin .
Ben seni yeni gordum. Yeni mi geldin bize. Yoksa isim mi degisti

Ne güzel valla ikiz olması ayrı bir sürpriz olmus Zor olmıcakmı peki ne hissediyorsun

Hayrli olsn cnm. Rabbim tamamina erdrsin .
Ben seni yeni gordum. Yeni mi geldin bize. Yoksa isim mi degisti
Yeniyim :) hamilelik istiyordum epeydir olmuyordu. Adet gördüm hatta sancısız falan diye de yazdım epey dedim acaba yerleşme kanaması mı. Aynen öyleymiş. Valla düşünün bendeki sevincini

Aminnnnn insallah kuzummmmm bizlerde insallah böyle mutlu haberlerimizi verebiliriz hayırlı anne baba evlat olun birbirinize insallaaahhhhh

Bizlerde dua et olur muuu lütfen
Rabbim isteyen tüm kadınlara anneliği huzurla sağlıkla sıhhatle tattırsın. Rabbim gebelikte kadınlara zorluk çıkaran erkekleri yumuşatsın(ben çok çektim istemiyordu) rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere. Allahım dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin .. Amiiinn❤❤❤

Aminnnnn insallah kuzummmmm bizlerde insallah böyle mutlu haberlerimizi verebiliriz hayırlı anne baba evlat olun birbirinize insallaaahhhhh
Amin amin sizlerdende bekliyorum inşaallah güzel haberler. Rabbim yardımcınız olsunn. Allah razı olsun. Rabbim layığıyla anne baba olmamızı nasip etsin evlatlarımıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…