Hayrli olsn cnm. Rabbim tamamina erdrsin .İkiz olmasına hala alışamadım. Ben vallah çok heyecanlandım. İki tane iki tanecik. Allahım yarappimmm 1 tane kızım vardı şimdi 2 tane daha geliyor Rabbimin izniyle. Düşünün sevincimi yaaa epeydir yapmak istiyordum. Demek ki zaman varmış. Ve de Rabbim bekleyişime ödül dahi vermiş. Allahım çok şükür çok şükür... Rabbim her kadına anneliği nasip etsin hayırlısıyla... Amiiiinnnn
Satını derken adımı mı ☺ adım enise betülYaaaa sen ne güzel haberlerle geldin öyle bir geldin pir geldin kacmadan satını söyle hemenallahım tüm nazarlardan seni ve bebeklerini korusun cicegimmmmm
Ne güzel valla ikiz olması ayrı bir sürpriz olmusKomple sürpriz oldu canım benim komple. Hatta daha yeni ader gördüm. Sancısız demiştim. 6 gün adet gördüm resmen. Ama 1 aylık hamileymişim. Ve bu benim ilk gebeliğimdede bu şekilde olmuş. Epey doktorla araştırmaya girince. Elhamdülillah elhamdülillah...
Bizlerde dua et olur muuu lütfenBen göbek attım attım yoruldum da şimdi. Rabbim nasip ederse iki tanecik daha evladım olacak. Çok şükür çok çok çokkkkk
Hic de bileeem. Biz vardik onceee
Konus kiiz konuus. Hem suclu hem guclu. Bu durumda da kendini savunuo. Allhtan gosterdim haaa naptginii
Yeniyim :) hamilelik istiyordum epeydir olmuyordu. Adet gördüm hatta sancısız falan diye de yazdım epey dedim acaba yerleşme kanaması mı. Aynen öyleymiş. Valla düşünün bendeki sevinciniHayrli olsn cnm. Rabbim tamamina erdrsin .
Ben seni yeni gordum. Yeni mi geldin bize. Yoksa isim mi degisti
Analiga bi kere girdin mi cikamion malesef . Sansina kus yavrm. Rhat durLa fatmaaaam seni birdaha atamasammı üvey analıga
Cok üstüme oynadın bu gece ama
Anasıda kıyamaz ballıbörülcesine hemen öperbarısırlar ve mutlu son
Aminnnnn insallah kuzummmmm bizlerde insallah böyle mutlu haberlerimizi verebiliriz hayırlı anne baba evlat olun birbirinize insallaaahhhhhİkiz olmasına hala alışamadım. Ben vallah çok heyecanlandım. İki tane iki tanecik. Allahım yarappimmm 1 tane kızım vardı şimdi 2 tane daha geliyor Rabbimin izniyle. Düşünün sevincimi yaaa epeydir yapmak istiyordum. Demek ki zaman varmış. Ve de Rabbim bekleyişime ödül dahi vermiş. Allahım çok şükür çok şükür... Rabbim her kadına anneliği nasip etsin hayırlısıyla... Amiiiinnnn
Masallh msalllhYeniyim :) hamilelik istiyordum epeydir olmuyordu. Adet gördüm hatta sancısız falan diye de yazdım epey dedim acaba yerleşme kanaması mı. Aynen öyleymiş. Valla düşünün bendeki sevincini
Rabbim isteyen tüm kadınlara anneliği huzurla sağlıkla sıhhatle tattırsın. Rabbim gebelikte kadınlara zorluk çıkaran erkekleri yumuşatsın(ben çok çektim istemiyordu) rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere. Allahım dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin .. AmiiinnBizlerde dua et olur muuu lütfen
Buradan ben anladım gerisini fatma ktl düsünsünYaaaa amaauykum geldi benim ben en iyisi kaçayım
Kokla beni
Oyyyyy benim balaaaam ay benim aybalammmm cen benini kıskindinAllh gosterdi valla bi sekilde. Hic ozel bisey yapmadim.arada bole sevisioolrrr. Kimsenin ruhu duymuodu. Daha fazla goz yumaamadiiim
Amin amin sizlerdende bekliyorum inşaallah güzel haberler. Rabbim yardımcınız olsunn. Allah razı olsun. Rabbim layığıyla anne baba olmamızı nasip etsin evlatlarımızaAminnnnn insallah kuzummmmm bizlerde insallah böyle mutlu haberlerimizi verebiliriz hayırlı anne baba evlat olun birbirinize insallaaahhhhh
Hemde nassııııllll❤❤❤Masallh msalllhne guzeel. Cifte mutluluk.
İnsallah bebistendir fakat gec yumurtluyorda olabilirsin degerlendirinGaliba biz onu kaçırdık neyse artık belki bu bebis haberi olir inş
Ayyyyyyy masssaaalllaaahhhhh yaaAaiiyyy Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de nazar değmesin dua edin bana doktor ikiz gebelik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?