Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay inşallah canım tutmuştur yaaa

Nasıl anladın balam en sevdigim konu neden arastırma geregi duydun yani biraz daha detaylı anlatırmısın

Ayyyyyyy masssaaalllaaahhhhh yaa doğal yolla mi oldu ? Bi de ne zamandir bekliyordunuz bu haberi
Doğal yolla oldu. Ben biraz kandırıkçılık yaptım eşime o hiç istemiyordu. Bende olmayacak diye üzülüyordum. Şimdi oldu mucize bir şekilde hemde. Eşimi görseniz adam sevincinden yerinde duramadı. Bir de istemiyordu

Nasıl anladın balam en sevdigim konu neden arastırma geregi duydun yani biraz daha detaylı anlatırmısın
Çocuğm olsun diye tek taraflı uğraşıyordum açıkcası. Eşim ailesinden ötürü 2.yi istemedi. Bende bi kaç yol denedim. 1 yıldır deniyordum aslında. En son sancıdan öldüğüm adet ilk defa bu hafta sancısız oldu. Kusmalar başladı. Ani baş dönmeleri. Derken acaba dedim. En son doktora gittim. Elhamdülillah ikiz gebelik haberi aldık. Çocuğu istemeyen eşim 10 rekat şükür namazı kıldı. Kız iyiki yapmışsın he boşversene ne iyi oldu dedi kızmadın mı dedim. Ne kızıcam yahu sen kilon hakkında konuşma yeter dedi öyle işte şuan sevinçten herkesi arıyor delilo yahu

Amin amin sizlerdende bekliyorum inşaallah güzel haberler. Rabbim yardımcınız olsunn. Allah razı olsun. Rabbim layığıyla anne baba olmamızı nasip etsin evlatlarımıza
Agzına saglık balam insallah

Istemeyen adam boyle seviniyorsa isteyen (benim esim ) aklini yitirir heralde

ULA HAIN UVEY CICEKLER. ANANIZ USTUNUZE GUL KOKLASIN . USTUNE INKAR ETSIN . SIZ DE BI OPUCUGE AFFEDINN .
VAYY BEEEEE
Morsmu oldun cennnn Ne güldürdün beni yaaaa allahım senide güldürsün insallah
benim ciceklerim bilirlerki anasının gönlü genistir herkese analık eder ama bizleri bırakmaz aferim benim ciceklerime hepinizi cok seviyorum uslu güzelmis kokan ciceklerim

Valla kimse kınamasın. Evet eşimi kandırdım ama istediğini biliyordum. Kalbinden istemiyorum demiyordu. Kalbinden istemiyorum dediğini anlasaydım hayatta yapmazdım.
Istemeyen adam boyle seviniyorsa isteyen (benim esim ) aklini yitirir heralde
Kız kalpten istemiyorum demiyormuş işte. Gerek benim kilo takıntım gerek ailesinin beni sürekli üzmesi yüzünden istemiyorum diyormuş. Şimdi ağlıyor vallahi. İkizlerim olacak diye diye ağlıyor. Aaiiiyyy bende ağlicam kişi elhamdülillah rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla

Insallah insalllah agla agla

Hee azcik oldum sankim
Hep gul insllh hayatinda ❤❤❤ ne mutlu banaa. Saka maka takildik keyif aldim ben de . biz de seni cok seviyooozzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…