Aiiy çok mutluyum yahu. Rabbim tekrar nasip etti. Hemde iki tane. Maşallah tebarekallah.. Maşallah bebeklerime:))))))Insallah insalllahagla agla
Rabbim sabrının mükafatını vermis cok sevindim cicegim adınıza saglıkla gelsin insallah evlatlarınızÇocuğm olsun diye tek taraflı uğraşıyordum açıkcası. Eşim ailesinden ötürü 2.yi istemedi. Bende bi kaç yol denedim. 1 yıldır deniyordum aslında. En son sancıdan öldüğüm adet ilk defa bu hafta sancısız oldu. Kusmalar başladı. Ani baş dönmeleri. Derken acaba dedim. En son doktora gittim. Elhamdülillah ikiz gebelik haberi aldık. Çocuğu istemeyen eşim 10 rekat şükür namazı kıldı. Kız iyiki yapmışsın he boşversene ne iyi oldu dedikızmadın mı dedim. Ne kızıcam yahu sen kilon hakkında konuşma yeter dedi öyle işte şuan sevinçten herkesi arıyor delilo yahu
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤BEN SENİ SEVİYORUM FATMAM BEN SENİ COK SEVİYORUM COCUKLARIMIN ÜVEY ANASIIIIII İYİKİ VARSIN SENNNNN
Duaydı resmen ne cezasıııııMemecikleri varil olsun diye Dua ettim ama hemde çok pisss . Bu ceza yeter bence
Amiiinnn rabbim razı olsun.Rabbim sabrının mükafatını vermis cok sevindim cicegim adınıza saglıkla gelsin insallah evlatlarınız
Sağlıkla ilerlesin insallahAiiy çok mutluyum yahu. Rabbim tekrar nasip etti. Hemde iki tane. Maşallah tebarekallah.. Maşallah bebeklerime:))))))
Aammiiinnn rabbim razı olsun. Ama kötü bişi var 74 kiloya çıktım ben . sizce gebelikte kilo verebilir miyimSağlıkla ilerlesin insallah
Canım kacmadan satını ver satınıııııAammiiinnn rabbim razı olsun. Ama kötü bişi var 74 kiloya çıktım ben . sizce gebelikte kilo verebilir miyim
Haha ben sizin hızınıza yetişemem vallaBuradan ben anladım gerisini fatma ktl düsünsün
Madem sakaydı artık diger ciceklerimi sevmeye gidebilirim ohaldeHee azcik oldum sankim
Hep gul insllh hayatinda❤❤❤ ne mutlu banaa. Saka maka takildik keyif aldim ben de . biz de seni cok seviyooozzz
Sakayapmıs üvey ananız kendimi böyle avutuyorum demiyordaHaha ben sizin hızınıza yetişemem valla
Bir kızım var demedinmi balam nasıl bilmezsin satın ne oldugunuSatı ne ki
Bilmem artik 2 canla olur muAammiiinnn rabbim razı olsun. Ama kötü bişi var 74 kiloya çıktım ben . sizce gebelikte kilo verebilir miyim
İyi bari şakaysa sıkıntı yokSakayapmıs üvey ananız kendimi böyle avutuyorum demiyorda
Bilmiyorum kiBir kızım var demedinmi balam nasıl bilmezsin satın ne oldugunu
İlgilenin üvey ananızla üzdünüz göbegi burnunda kadınıİyi bari şakaysa sıkıntı yok
Tamam tatlım verme tamamBilmiyorum kibalam diyosun ya sana özgü bişi sandım.
Kız söylesene ne demek aannaaa meraktan ikisini birden doğurtacan banaTamam tatlım verme tamam
Cicegim söyledim yaKız söylesene ne demek aannaaa meraktan ikisini birden doğurtacan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?