Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicegim söyledim ya Gebeligin baslangıc sayıldıgı son adet tarihinin kısaltılmısıdır sat
Kız sat ne desene satın yazınca diyorum bu ne valla hiç böyle soran olmamıştı tarihim 3 şubat ❤❤❤

Bazı mesajları okumadan geçiyorum galiba burda fazla sevinçli ortam var da ❤ rabbime çok şüküürr
Olur tatlım öyle bazen simdi herkes üstüne görmemi yasadım diye düsünüyordur bende dahil yediklerim agzıma geliyor birkacgündür acabamı diyordum zaten üstünede sen geldin

Olur tatlım öyle bazen simdi herkes üstüne görmemi yasadım diye düsünüyordur bende dahil yediklerim agzıma geliyor birkacgündür acabamı diyordum zaten üstünede sen geldin
Dediğim gibi ben 1 haftadır adetim sanıyordum ama sancı çekmeyince şoka girdim. İmkanı yok ki ben yatmadan adet geçireyim. Sonra kızıma hamileliğim geldi aklıma. Aannaaaa dedim acaba hemen doktora sonuç ikiiisslerimmmmmmmmm

Kan testindemi söyledi cicegim ikiz oldugunu ultrasondamı gördü?

Başka belirti neydi canim

Cok güzel bir süpriz gercekten Hala inanamaman normal tabiki
Aynen aynen elhamdülillah az daha büyüsünler de böyle karnım büyüsün falan aaiiyy aynı anda iki tekme yesem yerim onları ben yaaaaa rabbim yardımcımız olsun. Tüm gebelerin ve gebe kalmak isteyenlerin ❤❤❤

Doğal yolla canım benim allah razu olsun ❤❤❤❤
Rabbim hayırlısıyla bebelerini kucağına almayı nasip etsin bu recep ayının hürmetine inşallah. Hamilelik haberini kim verse çok mutlu oluyorum rabbim evlatlarını şeytanın şerrinden ve insanların şerrinden korusun inşallah

Cok güzel bir süpriz gercekten Hala inanamaman normal tabiki

Sen öylesine gönlü güzel bir hatunsun ki dualarımdan hiç eksik olmuyosun yani kendime dua ederken seni loriği baloncuğu farketmeden bile bazen dualarıma katıyorum rabbim size de tez zamanda hayırlısıyla beybililer listesine yazsın inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…