Kız sat ne desene satın yazınca diyorum bu ne valla hiç böyle soran olmamıştıCicegim söyledim yaGebeligin baslangıc sayıldıgı son adet tarihinin kısaltılmısıdır sat
Bazı mesajları okumadan geçiyorum galibaCicegim söyledim yaGebeligin baslangıc sayıldıgı son adet tarihinin kısaltılmısıdır sat
Hay allah ne kadarda degisik bircümle kurmusum öyle cok afedersin cicegimKız sat ne desene satın yazınca diyorum bu ne valla hiç böyle soran olmamıştıtarihim 3 şubat ❤❤❤
Olur tatlım öyle bazen simdi herkes üstüne görmemi yasadım diye düsünüyordur bende dahilBazı mesajları okumadan geçiyorum galibaburda fazla sevinçli ortam var da ❤ rabbime çok şüküürr
Dediğim gibi ben 1 haftadır adetim sanıyordum ama sancı çekmeyince şoka girdim. İmkanı yok ki ben yatmadan adet geçireyim. Sonra kızıma hamileliğim geldi aklıma. Aannaaaa dedim acaba hemen doktoraOlur tatlım öyle bazen simdi herkes üstüne görmemi yasadım diye düsünüyordur bende dahilyediklerim agzıma geliyor birkacgündür acabamı diyordum zaten üstünede sen geldin
Kan testindemi söyledi cicegim ikiz oldugunu ultrasondamı gördü?Dediğim gibi ben 1 haftadır adetim sanıyordum ama sancı çekmeyince şoka girdim. İmkanı yok ki ben yatmadan adet geçireyim. Sonra kızıma hamileliğim geldi aklıma. Aannaaaa dedim acaba hemen doktorasonuç ikiiisslerimmmmmmmmm
Hosgeldin cicegim aleykümselamSelam iyi geceler herkese
Kan testini de yaptırdım ultrasonda da ikiz gebelik bu dedi. Sonuçlar sonradan gelmiştiKan testindemi söyledi cicegim ikiz oldugunu ultrasondamı gördü?
Ben birşey demedim ki amaİlgilenin üvey ananızla üzdünüz göbegi burnunda kadını
Kan testindemi söyledi cicegim ikiz oldugunu ultrasondamı ggör
Doğal yolla mı kaldın canım ikizlereKan testini de yaptırdım ultrasonda da ikiz gebelik bu dedi. Sonuçlar sonradan gelmişti
Başka belirti neydi canimDediğim gibi ben 1 haftadır adetim sanıyordum ama sancı çekmeyince şoka girdim. İmkanı yok ki ben yatmadan adet geçireyim. Sonra kızıma hamileliğim geldi aklıma. Aannaaaa dedim acaba hemen doktorasonuç ikiiisslerimmmmmmmmm
Cok güzel bir süpriz gercekten Hala inanamaman normal tabikiKan testini de yaptırdım ultrasonda da ikiz gebelik bu dedi. Sonuçlar sonradan gelmişti
Encokta ona bozulduBen birşey demedim ki ama
Doğal yolla canım benim allah razu olsunDoğal yolla mı kaldın canım ikizleregözün aydın
Kokulara hassasiyetimin artması. Tiksinmeler. Başkada yoktuBaşka belirti neydi canim
Aynen aynen elhamdülillah az daha büyüsünler de böyle karnım büyüsün falan aaiiyy aynı anda iki tekme yesemCok güzel bir süpriz gercekten Hala inanamaman normal tabiki
Ben de çok yan etki yaptı ilk içtiğim ay dehşet uyuduö başım dönüyodu ve karnım hep şiştiAynen baş dönmesi falan yapmıstı bende sende oluyormu
Rabbim hayırlısıyla bebelerini kucağına almayı nasip etsin bu recep ayının hürmetine inşallah. Hamilelik haberini kim verse çok mutlu oluyorum rabbim evlatlarını şeytanın şerrinden ve insanların şerrinden korusun inşallahDoğal yolla canım benim allah razu olsun❤❤❤❤
Cok güzel bir süpriz gercekten Hala inanamaman normal tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?