Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her anını paylas bizimle canım güzel haberlere cok ihtiyacımız var su sürpiliyor yüregimize bizlerde mutlu olalım sayenizde

Cicegim benim allahım razı olsun insallah dualarınız sayesinde bizim mutluluklarımızada sahit olacaksınız bize istediklerinizin bin katı güzellikleri sizlerde yasayın insallah cok sagol ve dua eden kim varsa sagolsun allahım razı olsun

Bütün hamile olanlar hamile oldu diye burayı boşlamasınlar sakın ha bize gelişmelerden haberdar edin lüütfeeeenn
50tane gebemiz varsa 5tanesi haftaici yazıyor 10taneside haftasonu anca yazabiliyor digerleri bizi unuttu

50tane gebemiz varsa 5tanesi haftaici yazıyor 10taneside haftasonu anca yazabiliyor digerleri bizi unuttu
Niyekii yaa ben hamilelikte yaşanan şeyleri çok merak ediyorum keeşşkee bizle paylaşsalaar söözz Rabbim nasip ederse bende herşeyi paylaşıcam buraya

Bütün hamile olanlar hamile oldu diye burayı boşlamasınlar sakın ha bize gelişmelerden haberdar edin lüütfeeeenn
Ben hala gebeliğe hazırlık grubunda takılıyorum sizden vazgeçmek mi nöğğğğğ Rabbim sizden de razı olsun inşallah dualarda yer alabilmek bu dünyadaki en büyük zenginlik rabbim kabede edilen dualardan eylesin inşallah

Niyekii yaa ben hamilelikte yaşanan şeyleri çok merak ediyorum keeşşkee bizle paylaşsalaar söözz Rabbim nasip ederse bende herşeyi paylaşıcam buraya
O sözleri verenler heeeep cekip gittiler ama insallah diyeyim ben balam insallah gebe kalırsında buraya hic gözünün ucuyla bile bakmasanda olur

İnsallah anasının balı insallah

Ben sana söyleyeyim mide bulantısı hat safhaya çıktı bugün bende yürüyüşe çıktım bugğn mesela balık kokusu geldi ayyy o ne kötü bir kokuydu depar atarak geri döndüm bi yerde kustum ve uyuyamıyorummm uykuya hasret kaldım günde en fazla beş saat uyuyorum moron gibiyim ama yine de rabbime sonsuz hamdu senalar olsun bu duyguları yaşamak bile insana huzur veriyor içerdekinin orda olduğuna işaret ediyor bide bugün saydıım tam 7 kere aynı anda vajinamdan göğsüme kadar bi sızı saplandı nefes alamadım resmen

Rabbim yardımcın olsun çok ilginç ya böyle diyolar ya kustum başım döndü fln diye bana çok garip geliyo sanki bende öyle bişi olmazmış gibii sankii ben tatmıcakmışım gibi geliyo o duygular yinede Rabbim bilir tabide his işte

Bana da öyle geliyodu ama yaşıyormuşsun inanmaktan asla vazgeçme rabbim nasip eder inşallah size de valla ben de hep midem bulanmaz diyodum ama bugün hat safhada yaşadım bulantıyı nasıl depar attığımı ben biliirim

Inşallah kısa süreliğinedir bulantılar güzelce kolay hamilelik + doğum olur bir nefeste kurtulursun inşallah

Inşallah kısa süreliğinedir bulantılar güzelce kolay hamilelik + doğum olur bir nefeste kurtulursun inşallah
Amin inşallah canım amin ama güzel duygular yani şöyle güzel aslında çabuk nasip olmadı ya zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur rabbim sözü aklıma geliyo çok güzel rabbim asla şikayet etmiyorum diyorum

Haklısın ya Rabbim bilir en. Güzel zamanda verir inşallah herşey O' ndan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…