- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Aynen öyle sen bu arada ne zamandan beri çocuk istiyosun canım kaç yıllık evliydinHaklısın yaRabbim bilir en. Güzel zamanda verir inşallah herşey O' ndan
2 seneden beri evliyim yaklaşık 1 seneden beri istiyoruz bakalım nezaman nasip olacakAynen öyle sen bu arada ne zamandan beri çocuk istiyosun canım kaç yıllık evliydin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama duanı yanlış etmişsin Allah korusun belki eltine rabbim hiç nasip etmeyecek kendi nasibine de gölge düşürmüş oluyorsun inşallah hayırlısıyla hamilelik yaşarsınız canım2 seneden beri evliyim yaklaşık 1 seneden beri istiyoruz bakalım nezaman nasip olacakeltimin 9 senedir olmuyordu tüp bebek deniyolardı ona dua ediyordum Allahım ona nasip etmeden bana nasip etme diye belki garip Bi duaydı ama o büyük eltiydi birde ortancı eltininde Bi bebeği var yani onlar baya istiyorlardı çok şükür tüp bebek tedavisiyle şuan hamile Rabbim benim içinde doğru zamanda inşallah
Evet biraz yanlış gibi dua ama yani demek istediğim aslında ilk önca ona nasip et inşallah DıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama duanı yanlış etmişsin Allah korusun belki eltine rabbim hiç nasip etmeyecek kendi nasibine de gölge düşürmüş oluyorsun inşallah hayırlısıyla hamilelik yaşarsınız canım
ikinize de nasip olsun inşallah ama ne hayırlı eltiymişsin senEvet biraz yanlış gibi dua ama yani demek istediğim aslında ilk önca ona nasip et inşallah Dıyanlış telaffuz etmiş olabilirim Rabbim içimi biliyor hayırlısı
Inşallahikinize de nasip olsun inşallah ama ne hayırlı eltiymişsin sen
Allah her ikinizden de razı olsun inşallahInşallahöylemiyim Ablam gibi Ablama nasıl hissler besliyorsam onada öyle
Duydum ki uykuya yenik düşüp gidiyormuşsun gitme. bizi terkediyormuşsun etmeeeBuradayım cicegim yaaa
Uzaktan takipcinizim balam buradayım merat EtmeAllah her ikinizden de razı olsun inşallah
Duydum ki uykuya yenik düşüp gidiyormuşsun gitme. bizi terkediyormuşsun etmeee
Başka topiklerde geziyorsan gezmee dön evine anaaaaaUzaktan takipcinizim balam buradayım merat Etme
Yok balam katılmıyorum baska topiklereBaşka topiklerde geziyorsan gezmee dön evine anaaaaa
Bu gece ben kalacam galiba sonuna kadar gündüz br gram uyku uyumadım hala da yok uykumYok balam katılmıyorum baska topiklereniye sessiz herkes bu gece fatmada uyudu herhalde dün gece baya aktiftiniz
Öglen soracaktım unuttum cok gec yatıp erkenden yine buradaydın bu uyumamak hic iyi degil biliyorsun degilmi balam?Bu gece ben kalacam galiba sonuna kadar gündüz br gram uyku uyumadım hala da yok uykum
İyi geceler cicegimAllah rahatlık versin herkese ❣ tatlıı Rüyalar
Bide sor bakim o uyuduğun zaman diliminde dde kaç kere uyandın mutfağa tuvalaete gittin diye farkındayım ve bu durum hoşuma da gitmiyo ama uykum yok sanki elim ayağım bi yanmaya başladımı uykumdan uyandırıyo kuzumÖglen soracaktım unuttum cok gec yatıp erkenden yine buradaydın bu uyumamak hic iyi degil biliyorsun degilmi balam?
O kötü iste saat 11de alıskanlık yap ılık dusa gir belki erkenden mayıstırır o seni bebegim yarın bir deneBide sor bakim o uyuduğun zaman diliminde dde kaç kere uyandın mutfağa tuvalaete gittin diye farkındayım ve bu durum hoşuma da gitmiyo ama uykum yok sanki elim ayağım bi yanmaya başladımı uykumdan uyandırıyo kuzum
O zaman ben şimdi uyuyaym kuzum yarın konuşuruz hayırlı geceler nanamO kötü iste saat 11de alıskanlık yap ılık dusa gir belki erkenden mayıstırır o seni bebegim yarın bir deneGüclü olman lazım böyle hem saglıgına edersin hemde bebegine allah korusun uyku önemli
Anasının balı hemen söz dinlermisO zaman ben şimdi uyuyaym kuzum yarın konuşuruz hayırlı geceler nanam ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?