Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle sen bu arada ne zamandan beri çocuk istiyosun canım kaç yıllık evliydin
2 seneden beri evliyim yaklaşık 1 seneden beri istiyoruz bakalım nezaman nasip olacak eltimin 9 senedir olmuyordu tüp bebek deniyolardı ona dua ediyordum Allahım ona nasip etmeden bana nasip etme diye belki garip Bi duaydı ama o büyük eltiydi birde ortancı eltininde Bi bebeği var yani onlar baya istiyorlardı çok şükür tüp bebek tedavisiyle şuan hamile Rabbim benim içinde doğru zamanda inşallah

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama duanı yanlış etmişsin Allah korusun belki eltine rabbim hiç nasip etmeyecek kendi nasibine de gölge düşürmüş oluyorsun inşallah hayırlısıyla hamilelik yaşarsınız canım

Evet biraz yanlış gibi dua ama yani demek istediğim aslında ilk önca ona nasip et inşallah Dı yanlış telaffuz etmiş olabilirim Rabbim içimi biliyor hayırlısı

Öglen soracaktım unuttum cok gec yatıp erkenden yine buradaydın bu uyumamak hic iyi degil biliyorsun degilmi balam?
Bide sor bakim o uyuduğun zaman diliminde dde kaç kere uyandın mutfağa tuvalaete gittin diye farkındayım ve bu durum hoşuma da gitmiyo ama uykum yok sanki elim ayağım bi yanmaya başladımı uykumdan uyandırıyo kuzum

O kötü iste saat 11de alıskanlık yap ılık dusa gir belki erkenden mayıstırır o seni bebegim yarın bir dene Güclü olman lazım böyle hem saglıgına edersin hemde bebegine allah korusun uyku önemli

O kötü iste saat 11de alıskanlık yap ılık dusa gir belki erkenden mayıstırır o seni bebegim yarın bir dene Güclü olman lazım böyle hem saglıgına edersin hemde bebegine allah korusun uyku önemli
O zaman ben şimdi uyuyaym kuzum yarın konuşuruz hayırlı geceler nanam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…