Uyumadim ama simdi uyicaam. Anam bi film actm acmaz olaydim. Bu turkler nie bole film cekio yaaa. Tek olaydim hungur hungur aglicktm haa. Allhtan esim yanmdydi. Daldim gittim filme.Yok balam katılmıyorum baska topiklereniye sessiz herkes bu gece fatmada uyudu herhalde dün gece baya aktiftiniz
Bana söyle ben izleyem bari bebegim neymiski oUyumadim ama simdi uyicaam. Anam bi film actm acmaz olaydim. Bu turkler nie bole film cekio yaaa. Tek olaydim hungur hungur aglicktm haa. Allhtan esim yanmdydi. Daldim gittim filme.
Senin icin acıyorum onu yoksun burada diye kapattım balam
Uyudum ve gecenin ilk aniden uyanışı oldu yine dilim damağım kurumuş yine aşırı sıcakladım daha uyuyalı bi saat anca olmuştuAnasının balı hemen söz dinlermisiyi geceler cicegim rüyanda böcegini gör emi
Aammiinnn ammiinn Allah razı olsunRabbim hayırlısıyla bebelerini kucağına almayı nasip etsin bu recep ayının hürmetine inşallah. Hamilelik haberini kim verse çok mutlu oluyorum rabbim evlatlarını şeytanın şerrinden ve insanların şerrinden korusun inşallah ❤
İnşaAllah canım benim hayırlısıyla hamileliğim sağlıklı olsun daHer anını paylas bizimle canım güzel haberlere cok ihtiyacımız var su sürpiliyor yüregimize bizlerde mutlu olalım sayenizde❤❤❤
Aammiinnn ammmiiimnn raabim razı olsun hepinizden çok sağolun varolunAllah kucağına almayı nasip etsin maşaAllah
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAammiinnn ammmiiimnn raabim razı olsun hepinizden çok sağolun varolun
Özellikle progestan testi yapılmadı ama gebelik baslangici testlerinde varmiydi bilmiyorum, ama ben progestan kullanıyorum gebelik başlangıcından beri, doktor 36.haftaya kadar kullanman lazim dedi
Tamam canlarım çok sağ olun normal değerde ama hem beklemiş hem tedavi görmüşsün bu gebelik için, önemli olan bu gebeliği korumak diyerek verdi sıkıntı yok öyleyseKullan canım zararı yok benim riskim olmamasına ksrşın ben kullandım 3 ay boyunca
Sağlıcakla gelsin yavrular gözünüz aydınKan testini de yaptırdım ultrasonda da ikiz gebelik bu dedi. Sonuçlar sonradan gelmişti
ikizmiKan testini de yaptırdım ultrasonda da ikiz gebelik bu dedi. Sonuçlar sonradan gelmişti
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzum sabır çok önemli Rabbim sabrınızı artırsınhep ikizlerim olsun derdim millet de nasıl bakcan iki taneye derdi şimdi evlat hasretiyle imtihan ediyo rabbim tüm bekleyenlerin kucaklarını doldur Allahımşimdi bide siz ikiz diyince ayrı mutlu oldum sevindim sizin adınıza rabbim nazarlardan korusun
amin canım aminRabbim isteyen herkese nasip etsin kuzum sabır çok önemli Rabbim sabrınızı artırsın
amin inşallahcanım şayet rabbim duaları duyan ve kabul edendirikizmi
hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah'ım banada nasip et inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?