Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok balam katılmıyorum baska topiklere niye sessiz herkes bu gece fatmada uyudu herhalde dün gece baya aktiftiniz
Uyumadim ama simdi uyicaam. Anam bi film actm acmaz olaydim. Bu turkler nie bole film cekio yaaa. Tek olaydim hungur hungur aglicktm haa. Allhtan esim yanmdydi. Daldim gittim filme.

Uyumadim ama simdi uyicaam. Anam bi film actm acmaz olaydim. Bu turkler nie bole film cekio yaaa. Tek olaydim hungur hungur aglicktm haa. Allhtan esim yanmdydi. Daldim gittim filme.
Bana söyle ben izleyem bari bebegim neymiski o erkencisin bugece

Mrb iyi geceler herkese. Benimde sat 20 Şubat merakla batımı bekliyorum. İki oğlum var. Rabbim nasip ederde verirse birde kızım olsun istiyorum sağlıklı sıhhatli insaAllah

Şeffaf akıntı yaşayan varmı hiç ben ilk defa yaşadım ve bir kere geldi sadece ondan sonra hep beyaz böyle normal akıntı gibi değilde biraz daha katı gibi

Aammiinnn ammiinn Allah razı olsun

Her anını paylas bizimle canım güzel haberlere cok ihtiyacımız var su sürpiliyor yüregimize bizlerde mutlu olalım sayenizde❤❤❤
İnşaAllah canım benim hayırlısıyla hamileliğim sağlıklı olsun da valla mide bulantısından uyuyamadım

hep ikizlerim olsun derdim millet de nasıl bakcan iki taneye derdi şimdi evlat hasretiyle imtihan ediyo rabbim tüm bekleyenlerin kucaklarını doldur Allahım şimdi bide siz ikiz diyince ayrı mutlu oldum sevindim sizin adınıza rabbim nazarlardan korusun

Özellikle progestan testi yapılmadı ama gebelik baslangici testlerinde varmiydi bilmiyorum, ama ben progestan kullanıyorum gebelik başlangıcından beri, doktor 36.haftaya kadar kullanman lazim dedi
Kullan canım zararı yok benim riskim olmamasına ksrşın ben kullandım 3 ay boyunca
Tamam canlarım çok sağ olun normal değerde ama hem beklemiş hem tedavi görmüşsün bu gebelik için, önemli olan bu gebeliği korumak diyerek verdi sıkıntı yok öyleyse

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzum sabır çok önemli Rabbim sabrınızı artırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…