- 20 Mart 2011
- 13.969
- 32.576
- 798
Yumurtalıkların çatlamıştır belkiŞeffaf akıntı yaşayan varmı hiç ben ilk defa yaşadım ve bir kere geldi sadece ondan sonra hep beyaz böyle normal akıntı gibi değilde biraz daha katı gibi
Benden istemedi canımD Deryakadir F Fatma KTL @Dostumdostum @Venuseva @bi prenses annesi @sosmivida
Kızlar gebeliği öğrendiğinizde doktorunuz progesteron testi istedi mi sizden? istediyse değeriniz kaç çıkmıştı?
Teşekkür ederim canım benimBenden istemedi canım
Cnm tekrar kan verdin miGünaydınnn
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım benim
Yuxum geldi buguun erkn.Bana söyle ben izleyem bari bebegim neymiski oerkencisin bugece
Surkli acip kapatma sen dee.Senin icin acıyorum onu yoksun burada diye kapattım balam
Aminnn allah razı olsunhayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amiinn amiiinnn allahım razı olsun hepinizden "Sağlıcakla gelsin yavrular gözünüz aydın
Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsinikizmi
hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah'ım banada nasip et inşallah
Vicdanli yuregim izin vermedi daha fazla. Aahh aahhheferim analar çocuklarına örnek olur
Evet kuzum dün 2953 çıktı miniminnacık bir kese gördük İnşallah devamı gelir. Hadi artık müjdeli haberler verin nolur hergün dua ediyorum sizler için.Cnm tekrar kan verdin mi
yeğenim size bu duyguları veriyorVicdanli yuregim izin vermedi daha fazla. Aahh aahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?